Επισκέπτης
Kai χτες μεχρι τις 11 εισουνα μουρο μου αλλα οσοι ηρθαν στις 9 μειναν μεμορο μου σιμερα ιμε στο βριλισου 57 μεχρι τισ 11
κε νιχτα στο βουλιαγμενισ 83 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
Kai χτες μεχρι τις 11 εισουνα μουρο μου αλλα οσοι ηρθαν στις 9 μειναν μεμορο μου σιμερα ιμε στο βριλισου 57 μεχρι τισ 11
κε νιχτα στο βουλιαγμενισ 83 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπέρα κουκλίτσα μου άπαιχτηηηηηηηηηηηηηηηηηη. :-* :-* :-* :-*καλισπερα αγορια μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επρεπε ναφιγο μορο μου :-* :-* :-* :-* :-*Kai χτες μεχρι τις 11 εισουνα μουρο μου αλλα οσοι ηρθαν στις 9 μειναν μεκαι επεσαν πανω στην ξεπατα Νανσυ οποτε μην μου παραπονεθεις την επομενη φορα οτι χαθηκα !!! ;)
καλισπερα μορο μου :-* :-* :-* :-* :-*καλησπερα στο πιο τρελο μωρο![]()
![]()
![]()
![]()
ποτε γυρνας?επρεπε ναφιγο μορο μου :-* :-* :-* :-* :-*
κε μεταβριο φεβγο ροσια :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα αστερακι μου.επρεπε ναφιγο μορο μου :-* :-* :-* :-* :-*
14 φεβρουαριοποτε γυρνας?
νιχτα παο στο βουλιαγμενισ :-* :-* :-*Καλησπερα αστερακι μου.![]()
![]()
Γιατι δεν πηγες πρωι σημερα στο Βουλιαγμενης?![]()
![]()
Σε περιμενα.![]()
![]()
![]()
καλα να περασεις baby14 φεβρουαριο
Το ξερω αγγελε μου. Το πρωι σε περιμενα εγω ομως οπως καθε Δευτερα.νιχτα παο στο βουλιαγμενισ :-* :-* :-*
στα καπακια απο νυχτερινη βαρδιαΤο ξερω αγγελε μου. Το πρωι σε περιμενα εγω ομως οπως καθε Δευτερα.![]()
![]()
![]()
Δεν ηταν νυχτερινη χτες ρε συ. Για σημερα το πρωι λεω. Τελευταια καθε Δευτερα πρωι ηταν Βουλιαγμενης 83. ;) ;) ;)στα καπακια απο νυχτερινη βαρδια![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θα παω πουθενα φιλε !!!καλα να περασεις babyκαι να ντυνεσαι καλα.θα κανει ενα κρυο εκει πανω!!! :-*
Καλα να περασεις σπιτι μουρο μου !!!επρεπε ναφιγο μορο μου :-* :-* :-* :-* :-*