Χθεσινή πρώτη συνάντηση 1,5 ώρας (ώστε να γνωριστούμε χωρίς άγχος) με το κορίτσι, μετά από μήνες που την είχα στα υπόψη χωρίς όμως να το αποφασίζω. Αλλά ας όψονται οι 2 τελευταίες φωτό που ανέβασε και οι καλές στη πλειοψηφία τους κριτικές που είχε, που με έκαναν να την συναντήσω. Πρόκειται για μια λεπτή και καλοδιατηρημένη μιλφ, με ο,τι αυτό συνεπάγεται, με νόστιμη φατσούλα (για τα δικά μου γούστα πάντα) που εγώ εύκολα θα γύριζα στο δρόμο να την κοιτάξω. Άρα όσοι θέλουν κατά κύριο λόγο κάποιο "μπουμπούκι" στο κρεβάτι τους δεν είναι η πλέον κατάλληλη. Αλλά από την άλλη η εμπειρία, η δοτικότητα και η κάβλα που της βγαίνει από φυσικού της κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Κι αν τυχόν υπάρξει και χημεία στο επικοινωνιακό και στο ερωτικό/σεξουαλικό κομμάτι της συνάντησης ανάμεσα στα θέλω τα δικά της και αυτά του πελάτη της, τότε το καλό γίνεται ακόμα καλύτερο και η συνεύρεση μαζί της μετατρέπεται σε μάχη, όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, και η κοπέλα την ιδρώνει πραγματικά τη φανέλα και δίνει ρέστα, πλην πρωκτικού μόνο που δυστυχώς δεν προσφέρεται, γιατί το κωλαράκι της στα 4 είναι για πολλές, πολλές αμαρτίες. Κι όλα αυτά με μια χρέωση "δίκαιη" κατά τη γνώμη μου και για τις 2 πλευρές.
Τελευταία τροποποίηση: