hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.915
- Πόντοι
- 12.896
Κάποιοι προσπαθοῦν νά βγάλουν ἔξω τὸν ἀνταγωνισμό.... Μέ καμμία ἀπ'τίς δύο δέν ἔχω πάει, ἀλλά αὐτό καταλαβαίνω....
δηλαδη?Κάποιοι προσπαθοῦν νά βγάλουν ἔξω τὸν ἀνταγωνισμό.... Μέ καμμία ἀπ'τίς δύο δέν ἔχω πάει, ἀλλά αὐτό καταλαβαίνω....
Είσαι λίγο άδικος.εγω να πω την αμαρτια μου και ας με προγκιξουν ορισμενοι εδω μεσα ! ειναι πολυ μεγαλη ξεπετα η συγκεκριμενη , για μενα δεν αξιζει τα λεφτα της
Και απο εμφάνιση κάτω "συστήματος".........καλύτερα άστο.Είσαι λίγο άδικος.
Δεν θα πω ότι λες ψέμματα ή ότι είσαι βαλτός αλλά ξεπέτα δεν είναι και βάση των τιμών της πιάτσας μια χαρά είναι.
Στο ξαναλέω ότι μπορεί να μην τα βρηκατε αλλά σε καμία περίπτωση δεν την λες ξεπετα
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς και βασικά γιατί προσεχώς και δεν τα λες τώρα να προφυλάξεις και άλλους.Και απο εμφάνιση κάτω "συστήματος".........καλύτερα άστο.
Στο θέμα της ξεπέτας με το ρολόι στο χέρι.
Περισσότερα προσεχώς
Ο τύπος έφαγε μπλοκ από την Αλικη γι αυτό τα γράφει αυτά , δείτε τι έγραφε 13 ΙανουαρίουΔεν καταλαβαίνω τι εννοείς και βασικά γιατί προσεχώς και δεν τα λες τώρα να προφυλάξεις και άλλους.
Προσωπικά εγω έχω εμπειρία με την κοπέλα αρκετές φορές άρα έχω δική μου κρίση.
Εσύ καλό είναι ότι έχεις να πεις να το πείς να ξέρουν και οι υπόλοιποι και όχι να αφήνουμε εντυπωσεις
Και απο εμφάνιση κάτω "συστήματος".........καλύτερα άστο.
Στο θέμα της ξεπέτας με
Αυτά έγραφες πριν ένα χρόνο..Αλίκη υπέροχη sexy όμορφη και δοτική.Περνάς καλά αν είσαι και εσύ εντάξει.!!!!!
Τα είδα γιαυτό τον ρωταωΟ τύπος έφαγε μπλοκ από την Αλικη γι αυτό τα γράφει αυτά , δείτε τι έγραφε 13 Ιανουαρίου
Εσύ κρατάς αρχείο αν βρέθηκα μετά;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αυτά έγραφες πριν ένα χρόνο..
Άλλαξε κάτι από τότε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα είδα γιαυτό τον ρωταω
τα χει γυρίσει τα χιλιομετρα η μανταμ αλλα παραμενει αξιοπιστηΤι εννοείς πάνω κάτω;
Όχι κανένα αρχείο.Εσύ κρατάς αρχείο αν βρέθηκα μετά;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αλλά από το ποστ σου που είχες γράψει πιο πάνω δεν πρέπει να βρέθηκες γιατί σε αγνοούσε στο τηλέφωνο άρα πως έγινε μπαζο?Εσύ κρατάς αρχείο αν βρέθηκα μετά;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μπράβο μαντικές ικανότητες.!!!!!Αλλά από το ποστ σου που είχες γράψει πιο πάνω δεν πρέπει να βρέθηκες γιατί σε αγνοούσε στο τηλέφωνο άρα πως έγινε μπαζο?
Έλα βρε χαζούλι τώρα όλοι καταλάβαμε τι έχει γίνει χώνεψε την χυλόπιτα και πήγαινε παρακάτω, Δε χρειάζεται να γράφεις μαλακίες στο νήμα της κοπέλαςΜπράβο μαντικές ικανότητες.!!!!!
Κουρασες......Μπράβο μαντικές ικανότητες.!!!!!
την προσωπικη μου εμπειρια κατεθεσα και σεβομαι την δικη σου τοποθετηση ! ομως εγω δεν εγραψα πως δεν ειναι λογικη η τιμη της εγραψα πως ειναι διεκπεραιωτικη και κοιταει να σε ξεπεταξειΕίσαι λίγο άδικος.
Δεν θα πω ότι λες ψέμματα ή ότι είσαι βαλτός αλλά ξεπέτα δεν είναι και βάση των τιμών της πιάτσας μια χαρά είναι.
Στο ξαναλέω ότι μπορεί να μην τα βρηκατε αλλά σε καμία περίπτωση δεν την λες ξεπετα