George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.545
- Πόντοι
- 5.646
Αυτά κάνουν και μας αφήνουν να λιγουρευόμαστε…Πάντως γυναικάραΤην κωλάρα δεν την δίνει. Αν την έδινε θα σκότωνε τον ανταγωνισμό!
Αυτά κάνουν και μας αφήνουν να λιγουρευόμαστε…Πάντως γυναικάραΤην κωλάρα δεν την δίνει. Αν την έδινε θα σκότωνε τον ανταγωνισμό!
Γεια σου Αλίκη!
Σωστόςβαλε και καρτελα κριτικων βρε κοπελαρα μας, ειναι κριμα να μην υπαρχουν κριτικες που να μπορει αμεσα καποιος να διαβασει, και να χανονται μεσα στις τοσες σελιδες του παροντος νηματος φιλικα στο λεω για καλυτερη εικονα για εσενα
βαλε και καρτελα κριτικων βρε κοπελαρα μας, ειναι κριμα να μην υπαρχουν κριτικες που να μπορει αμεσα καποιος να διαβασει, και να χανονται μεσα στις τοσες σελιδες του παροντος νηματος φιλικα στο λεω για καλυτερη εικονα για εσενα
Σωστός
Αν μπείτε στο blogspot της που είναι στην υπογραφή της, θα τις βρείτε όλες τις κριτικές (τις θετικές τουλάχιστον) μαζεμένες!Συμφωνω με τον αρχιδεμπορα...
Κόστος 80 ευρώ 1 ώρα
Στο πρώτο σκέλος της παράθεσης σου είναι απόλυτα σεβαστό. Εγώ που την συνάντησα πριν αρκετό καιρό όταν δεν υπήρχαν και πολλές αναφορές πέρασα πολύ όμορφα όπως και αποτύπωσα περιεκτικά σε αυτό το νήμα....Θεωρω οτι ειναι πολλα σχετικα με αυτο που βλεπω..
Βεβαια απο υπηρεσιες δεν ξερω τι παιζει με την κοπελα..
Ναι αν γίνεται...Να τις δούμε και κάποιοι που δεν τις ξέρουμε αυτές τις βυζάρες!Αλικάρα,εάν έχεις την ευγενή καλοσύνη, βάλε τις απαλές βυζάρες σου να μπλοκάρει το σύστημα.
Καλό μήνα Αλίκη!!!Καλό και εορταστικό μηνα να έχουμε !!!
Καλο μήνα ΑλίκηΚαλό και εορταστικό μηνα να έχουμε !!!
φιλε Spiderw μακαρι να μπορουσα να γραφω περισσοτερο εδω αλλα βλεπεις η πιεση ορισμενες φορες της δουλειας η ρουτινα του σπιτιου και την καθημερινοτητας με κραταει μακρυα απο στιγμες χαλαρωσης απο το αγαπημενο μου siteΠεθαινω με το nick name σου ρε φιλε.....οποτε το βλεπω πεθαινω στα γελια.....
Να εισαι καλα που μου φτιαχνεις τη διαθεση...
Αρχιδοεμπορας ολεεεεεε.....!!!!
Δεν πειραζει φιλε αρχιδεμπορα....!!!φιλε Spiderw μακαρι να μπορουσα να γραφω περισσοτερο εδω αλλα βλεπεις η πιεση ορισμενες φορες της δουλειας η ρουτινα του σπιτιου και την καθημερινοτητας με κραταει μακρυα απο στιγμες χαλαρωσης απο το αγαπημενο μου site
να ευχηθω και εγω καλο μηνα στην νηματοθετρια
Καλό και εορταστικό μηνα να έχουμε !!!
Καλό μήνα σε εσένα και στις βυζάρες σου τις όμορφες.Καλό και εορταστικό μηνα να έχουμε !!!