dpanoutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2022
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Μήπως γυαλίζει το μάτι της λίγο.;;;;;;;;;;;;;;Αξέχαστα..γυναικάρα η Αλίκη!!
Να είναι καλά.!
Μήπως γυαλίζει το μάτι της λίγο.;;;;;;;;;;;;;;Αξέχαστα..γυναικάρα η Αλίκη!!
Να είναι καλά.!
Φιλιά στο τέλος μετά από αρνητικά ?? Πάλι καλά …Καλησπέρα κυρία μου.Αν απαντούσες και στα μηνύματα στο τηλέφωνο μια χαρά θα ήταν.Αλλά μας απαξιώνεις.Ποιά νομίζεις ότι είσαι.Μια 50άρα με υφάκι και με πολλές "τροποποιήσεις".
τα φιλιά μου
Μήπως γυαλίζει το μάτι της λίγο.;;;;;;;;;;;;;;
Ηταν πριν τη συνάντηση και τέλος
τυπε εχεις ψυχολογικα ???
Ε καλά τώρα.. λίγο χρόνο κλέβειΗ αλική είναι καλή σε αυτο που κανει , δεν κλέβει χρονο εχει καλο Σοσιαλ και κανει το καλυτερο να σε ευχαριστήσει.
Δεν κλέβει χρόνο..Ε καλά τώρα.. λίγο χρόνο κλέβει
Δεν πληρωνεται ομως για να βαριεταιΔεν κλέβει χρόνο..
Απλά βαριέται εύκολα κ θέλει να φύγει..
Να βαρεθεί από τι ? Εκτός αν η συνάντηση είναι άνω της μιας ώρας , έχετε τελειώσει δυο φορές και δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνετεΔεν κλέβει χρόνο..
ενταξει δεν θα ανοιξουμε φυλλο τυροπιτας ,αλλα μαλλον εννοεί ο φιλος να ειναι πιο διαχιτικη ισως τι ναα πωΝα βαρεθεί από τι ? Εκτός αν η συνάντηση είναι άνω της μιας ώρας , έχετε τελειώσει δυο φορές και δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνετε
τι πάει να πει βαριέται?Δεν κλέβει χρόνο..
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις..Εννοεί μάλλον (την έχω συναντήσει δύο φορές) να είναι πιο ευδιαθετη πιο δοτικη και όχι θεατρινιστικη που μερικές φορές με τέτοιες συμπεριφορές σου έρχεται να γελάσεις . όπως επίσης να μην απομακρη στο ενδιάμεσο και να θέλει προτροπή για δεύτερη φορά. Και όταν ξεκινάς δεύτερη να αισθάνεσαι ότι το κάνει σε στυλ
Αντε έλα να μην σου χαλάσω το χατήρι....
θα συμφωνήσω μαζι στι πάει να πει βαριέται?
Παλι καλά γιατί νόμιζα πως ήμουν βαρετός στα ραντεβούθα συμφωνήσω μαζι σ
Κριτικές έχει βάλει μαζεμένες στο blogspot της που γράφει . Ηλικία όσο λέει φαντάζομαιΡωτάω για Αλίκη γιατί δεν έχει από το 2020 σελίδα με κριτικές ? Δεν το ζήτησε εκείνη η το σάιτ/εμείς δεν φρόντισαμε για αυτό?
Και είναι 43-44 όπως γράφει η ίδια η κοντά στα 50 ?
οι κριιτικες ειναι απο ατομα που τις εχουν γραψει εδωΕκεί τις βάζει εκείνη.
Εδώ τις βάζουμε εμείς κ ελέγχονται πρώτα από τους mods . Σωστά ?