Καλησπέρα στους Μύστες,είχα γράψει ότι θα επιδιώξω συνάντηση με την Αλίκη πιο πίσω. Η αλήθεια είναι οτι την είχα βάλει στο μάτι καιρό τωρα,βέβαια οφείλω να ομολογήσω οτι αυτά που λέχθηκαν πρόσφατα με αποθάρρυναν λίγο αλλά μετά σκέφτηκα ότι το κασκαντεριλίκι μπορεί να βγεί δεν χρεώνει και τρελά λεφτά. Στα του θέματος,επικοινωνία μέσω viber χωρίς πολλά-πολλά είπα μέρα ώρα συμφωνήσαμε και σε Χοτέλ και δεν είχα κάποιο παρατράγουδο. Εστειλα αριθμο δωματιου οταν πηγα στο χοτελ και σε 5 λεπτα ηρθε και η Αλίκη. Προσωπικά μου έκανε εντύπωση, 40αρα πολυ καλα διατηρημενη σε πρόσωπο με πολύ ωραίο σώμα και έναν τροφαντούλη κώλο όπως θα δείτε και στις φωτό της. ητάν πολύ χαμογελαστή και ευγενική και έσπασε γρήγορα τον πάγο. Μπήκε για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα και εμτά βουρ στον αγώνα. Την πήρα σε πολλές στασεις,είναι ιδιαίτερα καλή στα 4 και στο cowgirl. Είναι και ευλίγιστη γουστάρει τις περίεργες στάσεις και θέλει να δοκιμάζει καινούργια πραγματα,στο στοματικό είναι πολύ καλή και σε τελειώνει άνετα. Δέχεται δάχτυλο και υγραίνεται πολύ,έπαιξα αρκετά με το μουνί της. Στις παύσεις δεν κλέβει καθόλου μόλις έβγαινα από το μπάνιο αμέσως χύμαγε για επόμενη γύρα. Παίχτηκαν 4 γύρες ,συνολικός χρόνος παρομής στο δωμάτιο 2 ωρες και κατι,κόστος 160 ευρω. Προσωπική μου άποψη η κοπέλα αξίζει δεν νομιζω να φυγει καποιος με παράπονο,η τιμη της ειναι πολυ καλη και δεν κλεβει ουτε κανει μαλακιες. Τωρα για οτι λεχθηκε παραπάνω δεν ξέρω να πώ παραπάνω,προσωπικά αμα σέβονται τα λεφτά μου και πάρω αυτό που θέλω απο υπηρεσίες δεν κάθομαι να ασχολούμαι ιδιαίτερα με το τι κανει η καθεμία. Εύχομαι καλά γαμήσια σε όλους τους μύστες