kokoras1234
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2020
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
δεν εχει κανει εμβολιο?και πατε μαζι της?
κρασατος η στο φουρνο με χυλοπιτες τι προτιμας ???δεν εχει κανει εμβολιο?και πατε μαζι της?
εχετε φαει παραμυθι ....γιατι ρε μαστορα οι εμβολιασμενες δεν σε κολλανε?μονο η Αλικη μπορει να σε κολλησει???δεν εχει κανει εμβολιο?και πατε μαζι της?
παιχτη μην ασχολησε απλος επειδη κραταω κολυομενα κρασσατο λες η με χυλοπιτεςεχετε φαει παραμυθι ....γιατι ρε μαστορα οι εμβολιασμενες δεν σε κολλανε?μονο η Αλικη μπορει να σε κολλησει???
ΠΩ ΠΩ ΨΕΜΑ!ε οχι και κορασιδα. Ασε που ειναι και αντιεμβολιαστια !!
Ε μπορει να ειχε πιει τιποτα καλο ο τυπος και εβλεπε πεταλουδες εκεινη την ωρα
εσεις τι καταλαβατε ???
μας τα έχετε κάνει ζέπελιν με το άχρηστο εμβόλιο. Πάρτο χαμπάρι, νοσείς και μεταδίδεις κανονικά. Άρα ουδεμία σημασία έχει αν η κοπέλα έχει κάνει ή όχι. Αν εσύ το πιστεύεις σαν σκεύασμα, κάντο για την πάρτη σου και μην μας τα ζαλίζετε.ε οχι και κορασιδα. Ασε που ειναι και αντιεμβολιαστια !!
Τυπε επιστήμονας του χώρου της υγείας? Όπως οι ειδικοί που βγαίνουν στο γυαλί 2 χρόνια τώρα?Εξυπνοπουλια μου και ΔΕΝ αναφερομαι στην κυρια του νηματος, αν εχετε εμβολιαστει πληρως (και με 3η δοση δλδ), στα φρυδια σας αν η ερωτικη παρτενερ σας (οποια και αν ειναι αυτη), εχει κανει και εκεινη εμβολιο η οχι.
Μονη εξαιρεση να ειστε εσεις οι ιδιοι, η να εχετε στο στενο οικογενειακο σας κυκλο, ατομο με σοβαρα υποκειμενα νοσηματα, οποτε και πιθανως να ΜΗΝ εχετε/εχει αναπτυξει τα αναγκαια αντισωματα, μετα την ολοκληρωση του εμβολιασμου.
Αντε γιατι θα σκισουμε και τα πτυχια μας στο τελος, με αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα...
Κατ αρχην δεν ειμαι μαστορας. Τωρα αν η κυρια παει μονο με μαστορους χαρισμα της. Και καλη υγεια ναχετεεχετε φαει παραμυθι ....γιατι ρε μαστορα οι εμβολιασμενες δεν σε κολλανε?μονο η Αλικη μπορει να σε κολλησει???
Εγω σε πιστευω. Γιατι θα πεσουν τα .... μαστορια να με φανε . χαχαχαχαχα . Αλλάξτε το ονομα του νηματος. Να το λετε " η χιονατη και οι επτα συνταγματολογοι".ΠΩ ΠΩ ΨΕΜΑ!
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΔΟΣΕΙΣ !
Τυπε μαθε πρωτα οτι το << nai >> ειναι greeklish και σημαινει ΝΑΙΕγω σε πιστευω. Γιατι θα πεσουν τα .... μαστορια να με φανε . χαχαχαχαχα . Αλλάξτε το ονομα του νηματος. Να το λετε " η χιονατη και οι επτα συνταγματολογοι".
Εγκω δεν ξερι ελληνικος. Ειμαι απο Ελβετια νεαρε μουΤυπε μαθε πρωτα οτι το << nai >> ειναι greeklish και σημαινει ΝΑΙ
ο,τι διαβασεις σε αυτο το νημακριτικές έχει κάπου να διαβάσουμε και να γράψουμε?
κριτικές έχει κάπου να διαβάσουμε και να γρ
οι απόψεις διίστανται ,εσυ αποφασιζεις με βαση το ενστικτο και την νοημοσυνη σουκριτικές έχει κάπου να διαβάσουμε και να γράψουμε?
για να μην ψάχνετε ολο το νημα σας βάζω εδώ απο τον Οκτώβριοκριτικές έχει κάπου να διαβάσουμε και να γράψουμε?