alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
διότι θα πρέπει να το ζητήσει η ίδιαγιατι δεν υπαρχει καρτελα κριτικων;
διότι θα πρέπει να το ζητήσει η ίδιαγιατι δεν υπαρχει καρτελα κριτικων;
Κανονικά θα πρέπει να το ζητήσει, για να διευκολύνει τους αναγνώστες αλλά και τους υποψήφιους πελάτες της!!!διότι θα πρέπει να το ζητήσει η ίδια
Πολύ καλή.!!!!
Πολύ καλή.!!!!
Καλή χρονιά σε όλους με υγει
Καλή χρονιά Αλίκη.
Καλή χρονιά σε όλους με υγειά και ευτυχια !!!
Καλή χρονιά και σε εσένα με υγεία
Καλή χρονιά σε όλους με υγειά και ευτυχια !!!
τωρα ειτε ειναι 40, ειτε 41, 42, αλλαζει κατι?Ειναι οντως 40 ή γεννηθηκε το 1940 ?
με η χωρις τα καλοκαιρια?τωρα ειτε ειναι 40, ειτε 41, 42, αλλαζει κατι?
Δεν εισαι σωστος (χωρις να θελω να παρεξηγηθω) σε συγκριση με αλλες συναδερφισες τις(μιλφ)με η χωρις τα καλοκαιρια?
Από φωτό που έχω δει όντως είναι ενδιαφέρονΔεν εισαι σωστος (χωρις να θελω να παρεξηγηθω) σε συγκριση με αλλες συναδερφισες τις(μιλφ)
ειναι εξαιρετικο VFM!!!
μου την πεσανε οι "φαν " βλεπω
Αγαπητε συναδερφε δεν σε παραξηγω ουτε θελω να διαφωνησουμε για την Αλικη αλλοιμονοΔεν εισαι σωστος (χωρις να θελω να παρεξηγηθω) σε συγκριση με αλλες συναδερφισες τις(μιλφ)
ειναι εξαιρετικο VFM!!!
Συμφωνω 100% μαζι σου !!!Η Aliki είναι και όμορφη, καθαρή, και πολύ δυνατές υπηρεσίες και ωραίο τυπάκι για κουβέντα. ( Γράφω σπάνια στο forum, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται )
Ωραια...απλα για να γνωριζεις οτι ουτε η ιδια αρνητε την ηλικια τις !Αγαπητε συναδερφε δεν σε παραξηγω ουτε θελω να διαφωνησουμε για την Αλικη αλλοιμονο
Ομως εγω πιστευω πως ειναι πανω απο 40 η συγκεκριμενη και αυτο εγραψα
Συμφωνω 100% μαζι σου !!!
Ωραια...απλα για να γνωριζεις οτι ουτε η ιδια αρνητε την ηλικια τις !
Το σχολιο σου ηταν και λιγο ειρωνικο οσο αναφορα κατι για καλοκαιρια που ανεφερες !
Τονιzω και παλι εξαιρετικο VFM στην κατηγορια τις και με τα χρηματα που ζηταει!
Κανε ενα ραντεβου μαζι τις και θα με θυμηθεις και οσους φιλους την εχου συναντησει !