Διαγραμμένο μέλος 200356
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2020
- Like
- 269
- Πόντοι
- 20
ωραιο καβλάκι και καλές υπηρεσίες
Σε ευχαριστω γλυκε μου !!!!ωραιο καβλάκι και καλές υπηρεσίες
Xdream μωρακι !Να ερχότανε και λίγο πιο μακρυά στην Αττική πάντα καλά θα ήταν.
Σε ευχαριστώ μωράκι!!!Ευχάριστη έκπληξη με την Αλίκη και μιλάω για την εμφάνιση της, που αρχικά υπήρχε ένα άγχος, ωραίο πρόσωπο μεσογειακού τύπου, ωοειδές, συμμετρικό, αρκετά καλό για τα γουστα μου, καστανά μαλλιά, σκουρα μάτια. Όπως φαίνονται και από τις φωτογραφίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, έχει ωραίο δέρμα, καλή σιλουέτα, τα στήθη της φτιαχτά με πολυ καλή υφή, σχήμα και θηλές που ανταποκρίνονται. Στοματικό πολύ καλό, φιλί βαθύ με γλώσσα, παίρνει πρωτοβουλίες και γενικά γουστάρει το sex και το ζει.
Κόστος 80 ευρώ 1 ώρα
ψιλομάπα το καρπούζι Πανάγο φιλε γι αυτο δεν βλεπεις κριτικεςΚριτικές δε βλέπω ομως καλησπέρα αλικη. Φαίνεσαι φωτια στις φωτο.. Πρεπει να εισαι ο ορισμός της φρασης οι 40 ρες ισον δυο 20 ρες!!!!
ψιλομάπα το καρπούζι Πανάγο φιλε γι αυτο δεν βλεπεις κριτικεςΚριτικές δε βλέπω ομως καλησπέρα αλικη. Φαίνεσαι φωτια στις φωτο.. Πρεπει να εισαι ο ορισμός της φρασης οι 40 ρες ισον δυο 20 ρες!!!!
Θα συμφωνήσω μαζί σου...Οι φωτος καμμία σχέση με την πραγματικότητα..
Σταμάτα να λες ψέματα! Πότε δεν έχω ύφος και με γνωρίζουν αρκετά άτομα! Αυτό σημαίνει ότι δεν με έχεις συναντήσειΣυμφωνω στα αρνητικα ως προς την εμφανηση και προσθετω το Υφος 1000 καρδιναλιων...
El ray τι έγινε ??
Για πες που γκρινιαζες γιατί ήρθα 10 λεπτά νωρίτερα στο ραντεβού και μας το έκανες και θέμα !
Κι απ οτι φαινεται αεργη...