erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.230
- Πόντοι
- 1.336
Καλά να περάσεις μωρό και μη μας ξεχάσεις.
Μάλλον μας ξέχασε... :S :S :S
Καλά να περάσεις μωρό και μη μας ξεχάσεις.
Την έχεις συνάντησει;
Έχει χαλια φωτογραφίες η κοπέλα φαίνεται μέτρια αλλά όχι μπαζο! Αν τα λέει και καλά στα 80 είναι οκ αφού δηλώνει 40 άρα!οι πιο πολλοί εδώ μέσα πετάνε τη μαλακια τους δεν έχουν χαλάσει 1 ευρώ και περνάνε την ώρα τους ευχάριστασωστοσ γραφουν ενα σχολιο και δεν γραφουν δυο αραδεσ για να υποστηριξουν αυτο που γραφουν
Τότε γιατί ασχολησε;;; Σ αρέσει να κράζεις ;;;έχω ένα κοτέτσι σπιτι μου έλα να σε βάλω μέσα να κράζεις όλη μέραΓια μαλακές ψάχνεις;
Για μαλακές ψάχνεις;
Κανένας νταβατζης δεν έκανε καριέρα με τέτοιο μπαζο.Τότε γιατί ασχολησε;;; Σ αρέσει να κράζεις ;;;έχω ένα κοτέτσι σπιτι μου έλα να σε βάλω μέσα να κράζεις όλη μέρα
Έχεις πολύ χαμηλή νοημοσύνη φίλε!! Να καταλάβεις ότι εδώ μέσα να μάθεις να σέβεσαι και να μοιράζεσαι πληροφορίες!το να λες είναι μπαζο χωρίς να την έχεις συναντήσει είναι κάπως άκυρο!εσυ περίμενε τους νταβατζηδες να γαμησεις τόσο μπορείς!Κανένας νταβατζης δεν έκανε καριέρα με τέτοιο μπαζο.
Να φέρετε κάτι της προκοπής να γαμησουμε και εμείς να κονομισετε και εσείς.
Απλά.
Και αν με λες νταβατζή έλα να βρεθούμε από κοντά να μου το πεις αν είσαι παντελονατος και στηρίζεις αυτά που λες η απλά είσαι ένας τυπάκος που κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιοΚανένας νταβατζης δεν έκανε καριέρα με τέτοιο μπαζο.
Να φέρετε κάτι της προκοπής να γαμησουμε και εμείς να κονομισετε και εσείς.
Απλά.
Τραβά κοιμήσου ρε ανύπαρκτεΒρε μαλακά, ντόρο σου κάνω...
Παρε την Αλίκη ραντεβού και θα στη φέρω εγώ που είμαι ο νταβάς της να δούμε ποιος θα γαμησει ποιον! Τραβά κράξε πουθενά άλλου άντε βλήμαΈλα ρε παπάρα,που και πότε...θα φέρω και το πληκτρολόγιο μαζί.
Στείλε δωμάτιο και να είσαι μέσα! Θα πάρω για επιβεβαιωσηΩραία,σε 30 λεπτά στο λα κομπα μπορείς;
Σε μένα κατευθείαν αντε κουνησουΟκ,θα σου βάλω πέτρα πέτρα τον Ταϋγετο στον κωλο.
Δωμάτιο στέλνω σε σένα ή στην καριολα σου;