Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.811
- Πόντοι
- 12.756
Έλα μορη ξεφωνιμενη πουστρα
μην βαλεις το περουκινη γαμιολα , σου εχω ετοιμη τουρτα για την καραφλα , τσακω
Έλα μορη ξεφωνιμενη πουστρα
Άρα δεν ξερεις αν άφησε κανέναν απλήρωτο. Κι αν έτρεχε κανείς να πάρει τα λεφτά του.Ρε φίλε σου παρουσιάζω κάτι το οποίο είναι προσωπικό και αν και έστω και ένα μικρό πόσο γ αυτόν έκανε κάτι που κάποιος μεγαλοπαραγοντας δεν θα κάνε..
Εγώ ξέρω οτι δεν εφαγε λεφτά από παίχτη που καξ να έφαγε δλδ επαγγελματίας παίχτης τα λεφτά του δεν τα χάνει πίστεψε με
Πολύ κρίμα,άνθρωποι σαν και του λόγου του,να γίνονται συνώνυμα με την δουλειά τους και να απομυζούν χρήμα,χωρίς να γνωρίζουν τι άλλο να κάνουν στην μικρή ζωή τους.Έχει πει ότι θα φύγει είτε μέσα από τα δικαστήρια είτε μέσα από τα γήπεδα
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Θα φύγω από τη ζωή είτε μέσα στα δικαστήρια είτε στα γήπεδα»
Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι όταν μπήκε στο χειρουργείο είπε στα παιδιά του ότι ήταν διακοπέςwww.newsit.gr
ποιοι νομιζεις πως ειναι που θα κανουν υποδειξεις στον κουγια λες και δεν εχει καθρεφτη ο ανθρωπος. αν ηταν θα φορουσε γυαλι ηλιου δε θα μιλουσε με κατεβασμενα στορια στο ενα ματι...Στο μεταξύ οι καυσαπλιαδες οι δημοσιογράφοι ημαρτον
Έτσι κι αλλιως οι δηλώσεις ήταν σε 2 μέσα ουσιαστικά και βράδυ αργά και με για τον πουτσο φωτισμό κτλ
Θα μπορούσαν τεχνικά να το δείξουν από το πλάι πχ να του πουν λίγο τα μαλλιά σας κύριε Κούγια κτλ
Αυτά τα ζωα επειδή ξέρουν πως πουλάει εκεί στην κρεατομηχανη
Λίγο τακτ
Ούτε κυριολεκτικά, ούτε μεταφορικά.Άμα κάνεις κανένα λάθος και τον χτυπήσεις φιλικά στην πλάτη, θα σε πιάσει βήχας από τη σκόνη που θα σηκωθεί.
Δεν χρειαζόταν να κάνουν υποδείξειςποιοι νομιζεις πως ειναι που θα κανουν υποδειξεις στον κουγια λες και δεν εχει καθρεφτη ο ανθρωπος. αν ηταν θα φορουσε γυαλι ηλιου δε θα μιλουσε με κατεβασμενα στορια στο ενα ματι...
οποτε οπως καταλαβες τους εγραψε στα παπαρια του λες και τον νοιαζει πια πως θα δειχνει με το ενα ποδι στον ταφοΔεν χρειαζόταν να κάνουν υποδείξεις
Εμπειρία έχουν και το πρωιβστα δικαστήρια οι μισές κάμερες από το πλάι τον περνούν έτσι κι αλλιώς
Και πριν ξεκινήσουν όλοι γνωρίζονται έχουν το θάρρος για λεπτομέρειες μικρές πχ μαλλιά
Έχω μία μικρή ένσταση αλλά δεν έχει σημασία.Ούτε κυριολεκτικά, ούτε μεταφορικά.
Μπα φαίνεται στο γιουτοτμπ τα ζωα κοιμουντανοποτε οπως καταλαβες τους εγραψε στα παπαρια του λες και τον νοιαζει πια πως θα δειχνει με το ενα ποδι στον ταφο
Εγώ σου ξαναλέω ότι κανένας παίχτης από καμία ομάδα δεν μένει απλήρωτος για επαγγελματία μιλάω..Άρα δεν ξερεις αν άφησε κανέναν απλήρωτο. Κι αν έτρεχε κανείς να πάρει τα λεφτά του.
Αφού σου έδωσε εσένα μπαξίσι όλα καλά.
Ο τύπος δεν έδινε ούτε τα ποσοστά που οφείλει η ΠΑΕ στον εκάστοτε ερασιτέχνη.
Τα οποία πήγαιναν σε πληρωμές παικτών σε ερασιτεχνικά τμήματα. Κι έτσι δεν είχαν έσοδα απαραίτητα να πληρώσουν αυτά τα 300-400 ευρώ των "οδοιπορικών" που παίρνουν οι παίκτες των ερασιτεχνικών τμημάτων. Γιατί δεν είναι όλοι οι ερασιτέχνες Γιαννακόπουλος και Αγγελοπουλος.
Διόλου τυχαίο που σε Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη τον γαμωσταυρίζουν. Παντού χρέη άφησε.
Μη γράφεις για πράγματα που αγνοείς. Το γήπεδο της Λάρισας είναι ιδιοκτησίας του Πηλαδάκη. Δεν έχει καμία σχέση ο ερασιτέχνης με αυτό.Εγώ σου ξαναλέω ότι κανένας παίχτης από καμία ομάδα δεν μένει απλήρωτος για επαγγελματία μιλάω..
Τώρα στις ομάδες προφανώς άφησε χρέη όταν πχ αγοράζει την Λάρισα και ο ερασιτέχνης δεν τον αφήνει να παίξει στο γήπεδο και παίζει στο χωράφι του αλκαζαρ τότε και ο άλλος θα τα γράψει στα αρχιδια του δεν το επικτοτω αλλά είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο
Αρχικά το γήπεδο για λόγους που δεν γνωρίζω αλλά με ένα γκουγκλ σερτς μπορώ να το βρω φαντάζομαι είχε παραχωρήθει στον ερασιτέχνη μέσω πηλαδακη λογικά από τα χρέη που άφησε στην ομάδα..Μη γράφεις για πράγματα που αγνοείς. Το γήπεδο της Λάρισας είναι ιδιοκτησίας του Πηλαδάκη. Δεν έχει καμία σχέση ο ερασιτέχνης με αυτό.
Οι ΠΑΕ στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται να έχουν ιδιόκτητα γήπεδα, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, οπότε τα έχουν ατομικές εταιρείες. Στον Πηλαδάκη θα πλήρωνε ενοίκιο και όχι στον ερασιτέχνη.
Δεν πλήρωνε το ποσοστό του ερασιτέχνη, ως όφειλε ως ΠΑΕ, γιατί είναι Καραγκιόζης.
Επίσης δε μας ενδιαφέρει αν ο παίκτης δε χάνει λεφτά.
Σε ρώτησα αν άφησε παίκτη απλήρωτο κι έτρεχε να εξασφαλίσει τα χρήματά του με άλλο τρόπο.
Σε αυτό δεν απαντάς, γιατί δεν έχεις ιδέα, και λες κάτι άσχετο.
Φίλε είσαι άσχετος και το κακό είναι πως δεν το αντιλαμβάνεσαι.Αρχικά το γήπεδο για λόγους που δεν γνωρίζω αλλά με ένα γκουγκλ σερτς μπορώ να το βρω φαντάζομαι είχε παραχωρήθει στον ερασιτέχνη μέσω πηλαδακη λογικά από τα χρέη που άφησε στην ομάδα..
Κουμάντο έκανε 100% τότε ο ερασιτέχνης στο γήπεδο αλλά και πάλι αυτό που συζητάμε είναι άλλο και άλλο αν άφησε παίχτη απλήρωτο..
Μπορώ να σου πω και το όνομα κάποιου τφ που έφυγε νύχτα που ήταν απλήρωτος επειδή ήταν ξεκάθαρο ότι είχε στήσει ματς τώρα γι άλλους δεν γνωρίζω και δεν γνωρίζει κανείς..
Εκτός αν μου το αποδείξεις εσύ..
Αλλά και πάλι σου ξαναλέω ότι ακόμα και να ήθελε δεν μπορούσε να αφήσει παίχτη απλήρωτο..
Δεν λέω ότι δεν γαμησε μερικούς τους γαμησε γτ κοροιδευαν αλλά να ξέρεις ότι ένας πρόεδρος τους γαμαει αλλιώς γτ αν τους αφήσει απλήρωτους θα φανεί αυτός μαλακας..
Ένα παράδειγμα είναι να είσαι παίχτης μεταξύ 11αδας και πάγκου σε σχετικά μικρή ηλικία και Σεπτέμβρη Οκτώβρη με απόφαση προέδρου να σταματήσεις προπονήσεις και αγώνες με την ομάδα και ας πληρωνεσαι κανονικά μέχρι Ιούνη δεν θα σε πάρει καμία ομάδα..η έστω θα σε πάρει ομάδα 3 επίπεδα κάτω και σε αξία και σε λεφτά οπότε μην λες ότι ναναι..
Θυμήσου οφοε στον ολυμπιακό που του κλεβαν το σπίτι κάθε Κυριακή στη κυριολεξία ο τύπος δεν έχασε ευρώ αλλά τον ξεσκισαν καξ έχω και άλλα παραδείγματα αλλά δεν έχει νόημα να στα πω ελπίζω να κατάλαβες ότι και το τελευταίο σκουπίδι να ήταν δεν θα άφηνε απλήρωτο παίχτη γτ πολύ απλά θα έχανε αυτός περισσότερα
Ρε φίλε και ο ερασιτέχνης έλεγε ότι το γήπεδο δεν το δίνουμε στον Κούγια για να φύγει..Φίλε είσαι άσχετος και το κακό είναι πως δεν το αντιλαμβάνεσαι.
Για το γήπεδο λες κουταμαρες.
Το Αλκαζάρ είναι κρατικό και το Αρένα είναι του Πηλαδάκη και υποθηκευμένο στην Πειραιώς.
Ο ερασιτέχνης δεν εμπλέκεται πουθενά, ούτε ιδιοκτησιακά ούτε σε θέματα διαχείρισης.
Κάνε όσα γκουγκλ σερτς θέλεις.
Τελικά θυμήθηκες και κάποιον που έφυγε απλήρωτος, γιατί "ξεκάθαρα" έστηνε παιχνίδια.
Έχεις αποδείξεις γι αυτό;
Μπα.....
Κουβέντες του αέρα.
Εν τω μεταξύ με μία απλή αναζήτηση μπορείς να βρεις προσφυγές. Ροβιθης, Κοντοχρήστος, Καρανικας οι τρεις πρώτες.
Κι εδώ η ανακοίνωση με τα χρέη προς ΕΦΚΑ, εφορία και απλήρωτα προς ποδοσφαιριστές που άφησε σε μία μόνο ΠΑΕ.
Άντε λιβανιστήρι που ήρθες να μας αγιοποιησεις τον καραγκιόζη.ΑΕΛ: «Η περίοδος Κούγια για την ομάδα και τη Λάρισα έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα - Τόσα χρέη μας άφησε»
Με μακροσκελή ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε αναλυτικά με στοιχεία τα χρέη που κληρονόμησε η διοίκηση Νταβέλη από την περίοδο Κούγια.www.sportal.gr
Δεν έχεις ιδέα τι λες μάλλον....κανένας παίχτης από καμία ομάδα δεν μένει απλήρωτος για επαγγελματία μιλάω..
Για πες μου φίλε και πριν μου πεις πες μου αν έχεις κάποιον γνωστό που έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο πρώταΔεν έχεις ιδέα τι λες μάλλον....
50+Για πες μου φίλε και πριν μου πεις πες μου αν έχεις κάποιον γνωστό που έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο πρώτα
Έγινε ρε