καλημερα ξερουμε κατι για αυτο
δεν εχει τηλ
δεν εχει τηλ
Αλέξια αλβανίδα 120 την ωρακαλημερα ξερουμε κατι για αυτο
δεν εχει τηλ
εμαθα καλα λογια ομως αλλα 120Αλέξια αλβανίδα 120 την ωρα
Οχι με τιποτα τοσα......το εχουν παρακάνει! Και δεν λέω καλή στην δουλειά της αλλα αυτες ειναι τιμες αλλων εποχων!εμαθα καλα λογια ομως αλλα 120
ειδα καποια φωτο καλο ειναι αλλα πολλα εχουμε κατι παρομοιο με λιγοτεραΟχι με τιποτα τοσα......το εχουν παρακάνει! Και δεν λέω καλή στην δουλειά της αλλα αυτες ειναι τιμες αλλων εποχων!
σημερα μιλησα με 120ευρο με δυο πιστολιες με απ ολα χωρις τσατσικι καταλαβατε, ειναι τουμπανο αλλα οπως ειπα και το πρωι νομιζω οτι ειναι πολλα τι λετε
ανεβαινει κριτικη,μεχρι το βραδυ....θα φαει ΤΟ γαμησι...σημερα μιλησα με 120ευρο με δυο πιστολιες με απ ολα χωρις τσατσικι καταλαβατε, ειναι τουμπανο αλλα οπως ειπα και το πρωι νομιζω οτι ειναι πολλα τι λετε
ανεβαινει κριτικη,μεχρι το βραδυ....θα φαει ΤΟ γαμησι...
σημερα μιλησα με 120ευρο με δυο πιστολιες με απ ολα χωρις τσατσικι καταλαβατε, ειναι τουμπανο αλλα οπως ειπα και το πρωι νομιζω οτι ειναι πολλα τι λετε
δωσε σπανκυμαννννννννννν !!!!!!!ανεβαινει κριτικη,μεχρι το βραδυ....θα φαει ΤΟ γαμησι...
σκυλι του πολεμου...αν τα χεις και εισαι και διατεθημενος να τα δωσεις, τα δινεις και βλεπεις
αλλιως πας γι αλλα
γενικα δεν εχουν ακουστει ασχημα
προσωπικα εχω περασει καλα
αυτα
ααααα δοκιμασες περιμενω να δω φιλεανεβαινει κριτικη,μεχρι το βραδυ....θα φαει ΤΟ γαμησι...
σκυλι του πολεμου...
Εχω ακουσει αριστα λογια ,μιλησα και μαζι της αλλα δεν κατεβαινει απο τα 120 με τιποτα ,κανει ομως και μασαζ σαυτα τα λεφτα ,σημερα ομως εμαθα οτι ειναι Αλβανιδα ,οποτε δεν υπαρχει πλεον περιπτωση 120 και σε Αλβανιδα.Αλέξια αλβανίδα 120 την ωρα
Εχω ακουσει αριστα λογια ,μιλησα και μαζι της αλλα δεν κατεβαινει απο τα 120 με τιποτα ,κανει ομως και μασαζ σαυτα τα λεφτα ,σημερα ομως εμαθα οτι ειναι Αλβανιδα ,οποτε δεν υπαρχει πλεον περιπτωση 120 και σε Αλβανιδα.
συγνωμη φιλε,ζητας αδεια απο καθε κοπελα αν θα γραψεις κριτικη? σεβαστο ειναι να μην θες εσυ να γραψεις ή να μην αναφερεις καθε λεπτομερεια στην κριτικη σου! αλλα να σου απαγορευει η αλλη να γραψεις το βρισκω απαραδεκτο!...κυριοι,ψυχραιμια...την συναντησα την αλεξια...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ανεβει κριτικη(σεβαστο)...εχει αστειρευτη δυναμη στο σεξ,γουσταρει να την γλυφεις,και το ανταποδιδει με το παραπανω,φιλαει ωραια,και κανει τρελα στησιματα,για καλο και δυνατο σεξ...αυτα σε λιγες γραμμες...
...πρωτον, δεν ζηταω αδεια...και δευτερον δεν ειπα πουθενα οτι μου απαγορευει...ειπα δεν θελει,και για μενα το δεν θελω,το σεβομαι.συγνωμη φιλε,ζητας αδεια απο καθε κοπελα αν θα γραψεις κριτικη? σεβαστο ειναι να μην θες εσυ να γραψεις ή να μην αναφερεις καθε λεπτομερεια στην κριτικη σου! αλλα να σου απαγορευει η αλλη να γραψεις το βρισκω απαραδεκτο!