λοιπον
εχω διαβασει και πολλες αναφορες απο ολους αλλα αυτο ειναι το παρθενικο μου report και να ξερετε εχς πολυ αυστηρα στανταρ
τες πα
εκλεισα την αλεξια σημερα στις 15¨30 για 2 ωρες
1,5 στην αρχη αλλα καθησε αλλη μιση μετα
εφτασα στο ξενοδοχειο και μετα το μυνημα εφτασε σε 5 λεπτα
συνεπεστατη
δεν ειμαι φαν των ξανθιων γυναικων και θα προσπαθησω να ειμαι αντικειμενικος
ειπε οτι ειναι 29 που πρεπει να ειναι αληθεια με μια μικρη αποκλιση 1-2 χρονια
σαν εμφανιση φαινεται να την εχουν χτυπησει τα χρονια αλλα οχι τα μαλα
ειναι 29χρονη και φαινεται αρα εμφανιση μετρια 6 χαριστικα θα της εβαζα
συμπαθητικο προσωπο που σου βγαζει το κατι αλλα το χαμογελο της ειναι ολα τα λεφτα καθως σε κερδιζει με την αμεσοτητα του
ειναι εξω καρδια ανθρωπος και το χαμογελο το δειχνει
το στηθος της ειναι φτιαγμενο αλλα δεν εχει μεγαλες προσθηκες μεγαλο και στητο τελειο για πιπιλισμα και θωπευση
ωραια ποδια και μεσουλα αλλα λιγο πεσμενος οπισθιος χωρος
λοιπον μετα απο καποια κουβεντα(με δικη μου πρωτοβουλια οχι δικη της{ηθελα να την γνωρισω λιγο καλυτερα}) αρχισαν τα προκαταρτικα
η γυναικα πραγματικα γουσταρει αυτο που κανει και θελει να σε ικανοποιησει οσο πιο πολυ γινεται
ειναι το κοριτσι σου, ειναι το καυλακι που το θελει απεγνωσμενα, ειναι η γυναικα που ξερει ακριβως τι να κανει να σε φτιαξει
δεν προσποιηται,συμμετεχει ενεργα, εχει οργασμους ( με μενα ειχε τουλαχιστο ενα),ιδρωνει το πολεμαει, σου αφηνει πρωτοβουλια να την γυρνας οπως θες και οπως βολευεσαι
ειναι προσγειωμενη, δεν την εχει δει, κανει οτι μπορει να εισαι ανετα και να αισθανεσαι βασιλιας, ευγενεστατη
στο στοματικο ειναι καλη εως πολυ καλη, με ελαχιστη χρηση χεριων,γλυψηματα και παιζει με τα @@ με γλωσσα,
απο οτι καταλαβα θυμαται και τους πρωην πελατες της οταν της ανεφερα 1-2 ατομα απο δω μεσα και ειπε τα καλυτερα για τα παλικαρια(υποψη δεν ξερω κανενα εδω μεσα)
τες πα στοματικο θα της εβαζα 8 πολυ καλη και υπομονετικη ηθελε να σε κανει να τελειωσεις
στο σεξ τωρα
ειναι το δευτερο καλυτερο κρεβατι της ζωης μου, η κοπελα εφτασε σε οργασμο(μου δαγκωσε το δαχτυλο οταν εγινε) πιστευω οτι σηκωνει και λιγο πιο brutal τυπους απο μενα με spanking στα πισινα ,κλπ
εγω δεν δοκιμασα δεν ειναι το στυλ μου
απλα τετοια εντυπωση μου δωσε
το σεξ μαζι της ειναι εξουθενετικο και εχει ενεργεια (duracel εχει???) για νον στοπ
anyway μακρυγορω
εκτος του ρεπορτ της βαζω και εδω μια προχειρη βαθμολογια για να παρετε μια ιδεα
προσωπο 5/10
σωμα 6/10
στοματικο 8/10
συμμετοχη στο σεξ 9/10
αξιοπιστια SITE 9/10
εποικοινωνια στα αγγλικα 9/10
αποδοση τιμης 10/10
τη συστηνω ανεπιφυλακτα σε καποιους που θελουν μια επαγγελματια που τιμαει τα λεφτα της, οχι με τελειο προσωπο η σωμα αλλα με συμμετοχη για σεμιναριο(καλυτερα απο την κοπελα-γυναικα σας)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΟΣ, απλα τα τιμαει τα λεφτα της
μαλλον θα την ξαναπαρω πριν φυγει
υποψην¨κλειστε την για 1¨30 ωρα (200Ε) ειναι το καλυτερο της προγραμμα
ελπιζω να βοηθαει η κριτικη
ευχαριστω τα παλικαρια που με βοηθησαν να τη συναντησω και να κανω μια καλη αρχη στο παρθενικο μου ... ταξιδι