Νέα

Αlexia1981

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koutalianos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 650
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω την εμφάνιση του προαναφερθέντος, αλλά υποθέτω ότι δεν θα έπρεπε να τις νοιάζει και πολύ. Αυτή άλλωστε είναι η δουλειά τους. Αυτό που σίγουρα είναι μείον είναι να είναι ο άλλος βρωμιάρης. Άντε μετά να το παίζεις και χαρούμενη και καλή. 

Και πώς εμείς θα το ξέρουμε φίλε έτσι ώστε να εμπιστευόμαστε μια κριτική? Προσωπικά πάντως εγώ ή θα δοκιμάσω κάτι που θα μου προτίνει φίλος που έχω γνωρίσει προσωπικά ή βλέπω από τις κριτικές του οτί έχουν όντως βοηθήσει άλλους πραγματικά. Γιατί όταν ήμουν νέος στο σιτε εάν ανατρέξετε στα αρχικά μου ποστ κάποιος έγραφε για μία υπερβολές για το τέλειο σερβις της και την εμφάνιση της και εγώ σαν κουτορνήθι πήγα και αντίκρισα μια κατάσταση απερίγραπτη. Εμ δεν ήξερα οτί εδώ μέσα η μαλάκία πάει σύννεφο και ότι λίγοι μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί που όντως ότι πούνε είναι αξιόπιστο και σωστό!

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό κακώς το έγραψες, ανεξάρτητα από το τι σου είπε η Alexia...

Γιατί? Άλλωστε έγραψα ότι δεν την ενδιαφέρει η εμφάνιση. Εκτός αυτού... σημασία έχουν τα ψυχικά χαρίσματα! Τι νομίζεις??? οτι εγώ είμαι ο μπραντ πίτ??? Σκατά!  :2funny: :2funny: :2funny:

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως αυτό που υπάρχει με το Book me now -> "You'll know if you are good boy" εξακολουθώ να μη το καταλαβαίνω! Δηλ. πως θα τη βρει κάποιος? Θα πρέπει να πρήζει τους συναγωνιστές εδω "Δώστε μου το τηλ."?

dem123

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Ντύνεται κομψά η Αλεξία?

bublegum

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Ναι εννοείται θα πας στο συστημένο. Και γενικά αν βλέπεις πχ μια ανρητική στάση απέναντι σε κάποια πχ από το 90% αυτών που γράφουν συχνά, κατά πάσα πιθανότητα έτσι θα είναι. Αλλά εντάξει τώρα μερικές φορές αυτά είναι κι υποκειμενικά. Δλδ πχ κάποιος μπορεί να βρίσκει κάποια πιο ωραία από μια άλλη. Τώρα στο σεξ, μπορεί πχ να πέσει σε κάποια φάση που η κοπέλα δεν είναι και πολύ καλά και να μην του βγάει τον καλό της εαυτό κι αυτός να μείνει απογοητευμένος και να γράψει τα χειρότερα. Τώρα ο προαναφερθείς δεν ξέρω τι έγινε με Αλέξια, καλώς έκανες και την ρώτησες και καλώς μας μετέφερες και τις απαντήσεις της.
Απλά τόνισα ότι το χειρότερο για αυτές υποθέτω δεν είναι κάποιος να είναι άσχημος, αλλά να μην τηρεί στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής.

bublegum

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Πάντως αυτό που υπάρχει με το Book me now -> "You'll know if you are good boy" εξακολουθώ να μη το καταλαβαίνω! Δηλ. πως θα τη βρει κάποιος? Θα πρέπει να πρήζει τους συναγωνιστές εδω "Δώστε μου το τηλ."?

Κοίτα, δεν είναι κακό να διαβάζεις κανά προηγούμενο ποστ από την στιγμή που δεν είναι πολλά. Δεν λέω κι εγώ θέλω να επικοινωνήσω μαζί της να την ρωτήσω αν κάνει τρία για να κανονίσω, αλλά διάβασα ότι έχει κάποιο πρόβλημα κι έτσι δεν δίνει όπου να ναι φόρα-παρτίδα το msn της, μέχρι να γίνει διαθέσιμη και για τους υπολοίπους. Οπότε απλά περιμένω. Όντως δεν είναι και πολύ κόσμιο να ενοχλείς τους άλλους γιατί αν δεν σε ξέρουν κιόλας δύσκολα θα στο δώσουν. Οπότε απλά κάνεις υπομονή

huckleberry

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Γιατί? Άλλωστε έγραψα ότι δεν την ενδιαφέρει η εμφάνιση. Εκτός αυτού... σημασία έχουν τα ψυχικά χαρίσματα! Τι νομίζεις??? οτι εγώ είμαι ο μπραντ πίτ??? Σκατά!  :2funny: :2funny: :2funny:

Θεωρώ ότι η εκδοχή της Alexia για το συγκεκριμένο ραντεβού θα ήταν αρκετή ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θεωρώ ότι η εκδοχή της Alexia για το συγκεκριμένο ραντεβού θα ήταν αρκετή ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Κοίταξε δεν θέλω να παρασύρω κανέναν ούτε να αποτρέψω να πάει.. Στο κάτω κάτω ούτε καλύτερη τιμή μου κάνει ουτε κάτι παραπάνω και αυτό το εγγυόμαι πραγματικά.. Επίσεις και να θέλε κάποιος να πάει δεν μπορεί αν δεν είναι στον κλειστό αυτόν κυκλο που είναι η τύπισσα έως ότου αποφασίσει να γίνει professional και να δώσει δημόσια στοιχεία επικοινωνίας. Όμως πώς θα υποστηρίξω βρε αδερφέ το nickname μου έαν δεν λέω αλήθειες;;;;;;;;;;;  :grin: :grin: :grin: :grin:

gampros

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2005
Κριτικές
8
Like
82
Πόντοι
1
Παιδες για να μην το κουραζουμε. Ο καθενας εχει τα στανταρ του. Τωρα εαν καποιοι και καποιες θιγονται δεν πειραζει. Για σχολια περι ομορφιας και ....  Πρωτον ειναι ψεμα και δευτερον δεν εχει καμια σημασια η εμφανιση του πελατη. Να ειστε σιγουροι εμφανισιακα ειμαι ανω του μετριου και το λεω μονο για να καταλαβετε οτι βρηκε την πιο αθλια δικαιολογια. Τωρα για τον χρονο: ηρθε 17,30 και 18.26 μιλαγα στο κινητο μου στο αυτοκινητο.Πως ενα τεταρτο πριν που ημασταν πανω δεν υπηρχε χρονος?????....

Τελευταιο και ποιο περιεργο ειναι το εξης:
Πως αυτος που μου την συστησε σα φοβερο κομματι σημερα που εγραψα την κριτικη, προφανως ενημερωσε την κοπελα γιατι αυτη ελληνικα δεν ξερει και μαλιστα εγραψε και την απολογια της. Περιεργες σχεσεις. Τα υπολοιπα τα αφηνω στην κριση του καθενος και δεν προκειται να ξανασχοληθω με την συγκεκριμενη κυρια και το σχετικο thread η οποια τολμησε να μου στειλει και sms που με βριζει για το συγκεκριμενο review.

Αυτο ειναι η ουσια του site και σε οποιον αρεσει

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παιδες για να μην το κουραζουμε. Ο καθενας εχει τα στανταρ του. Τωρα εαν καποιοι και καποιες θιγονται δεν πειραζει. Για σχολια περι ομορφιας και ....  Πρωτον ειναι ψεμα και δευτερον δεν εχει καμια σημασια η εμφανιση του πελατη. Να ειστε σιγουροι εμφανισιακα ειμαι ανω του μετριου και το λεω μονο για να καταλαβετε οτι βρηκε την πιο αθλια δικαιολογια. Τωρα για τον χρονο: ηρθε 17,30 και 18.26 μιλαγα στο κινητο μου στο αυτοκινητο.Πως ενα τεταρτο πριν που ημασταν πανω δεν υπηρχε χρονος?????....

Τελευταιο και ποιο περιεργο ειναι το εξης:
Πως αυτος που μου την συστησε σα φοβερο κομματι σημερα που εγραψα την κριτικη, προφανως ενημερωσε την κοπελα γιατι αυτη ελληνικα δεν ξερει και μαλιστα εγραψε και την απολογια της. Περιεργες σχεσεις. Τα υπολοιπα τα αφηνω στην κριση του καθενος και δεν προκειται να ξανασχοληθω με την συγκεκριμενη κυρια και το σχετικο thread η οποια τολμησε να μου στειλει και sms που με βριζει για το συγκεκριμενο review.

Αυτο ειναι η ουσια του site και σε οποιον αρεσει

Ξαναλές και ψέμματα οτι σε έβρισε!
Αν και αυτό με το πως ξένες ενημερώνονται για το τί γράφουμε μου έκανε και εμένα εντύπωση αν ριξεις όμως μια ματια στο google translator μπορέις να μεταφράσεις το σιτε σε οποιαδήποτε γλώσσα θέλεις.

Απλά εμένα μου είπε εάν θέλω να γράψω την αλήθεια τη συνέβη γιατί είναι άδικο να ακούγετε μόνο η μία πλευρά, ε και εγώ το κάνα και στα αρχίδια μου λουλούδια τι θα πεί ο καθένας. Όπως και θα το κάνω για όποιο "τεμάχιο" αξίζει και τιμάει τα λευτά του μέχρι τελευταιού cent.

Από τι μιά μεριά και μαλακία κάνω έγω που κάθομαι και υποστιρίζω τόσο φανατικά γιατί στο κάτω κάτω της γραφής δεν μου έχει κάνει ούτε καλύτερη τιμή ούτε ποτέ έχει καθίσει παραπάνω. Αλλά τελοσπάντων. Αφήνω τα πηγαδάκια να λένε ότι θέλουν να πιστεύουν.

Πάμε για άλλα τώρα..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Λοιπόν να πω κι εγώ δυο κουβέντες για την κριτική του gampros, αφού πρώτον επισημάνω πως ο Δίκαιος Γαμιάς, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά, επ' ουδενί είναι προμότερ, ή γκόμενος, η νταβατζής της Αλέξιας.
Βεβαίως κάκιστα ανέφερε τα περί της εμφανίσεως του προαναφερθέντος και κατά την γνώμη μου κακώς του τα είπε και η Αλέξια, η οποία θα έπρεπε να έχει κάποιο κώδικα "επαγγελματικού απορρήτου" ακόμη και αν θεώρησε πως η κριτική την έθιγε, ή ακόμη πως ήταν και κακόβουλη. Η ιστορία δε αυτή (της αποκάλυψης προσωπικών δεδομένων πελατών), δυστυχώς για την Αλέξια, μόνο εναντίον της ενδέχεται να στραφεί και όχι φυσικά εναντίον του πελάτη ο οποίος διατηρεί το πλεονέκτημα της ανωνυμίας. (Αυτό δεν το σκέφτηκες Δίκαιε!)

Στην ουσία της κριτικής τώρα. Ας πουν όσοι την έχουν γνωρίσει πόσο σωστές ή "φιαγμένες" είναι οι φωτογραφίες. Eγώ λοιπόν λέω, αν αφαιρέσεις το μακιγιάζ και το σωστό φωτισμό (που και αν πάμε να βγάλουμε μια φωτογραφία για διαβατήριο προσέχει ο καλός φωτογράφος) 100% αληθινές!! Οπότε το ερώτημα δεν είναι αν είναι ωραία ή όχι (προσωπικά δεν θα την κατέτασσα στις πιο ωραίες που έχω συναντήσει) αλλά στον εάν σε κάποιον αρέσει αυτό που βλέπει στις φωτό και αν μετά αυτή που έρχεται είναι η ίδια.
Τώρα την ιστορία με το 10λεπτο (μετά έγινε τέταρτο) που έμεινε "αναξιοποίητο" ΑΦΟΥ είχε ΗΔΗ τελειώσει 2 φορές, την αφήνω άνευ σχολίων ως εξαιρετικώς αναξιοπρεπή και φτηνολιγουριάρικη.

Προφανώς και σε πάρα πολλά στούντιος υπάρχουν πολλά κορίτσα πιο ωραία από την Αλέξια. Επίσης και στα στριπτηζάδικα υπάρχουν ακόμη ωραιότερες. Μόνο που στα στριπτηζάδικα πληρώνει κανείς 50 ευρώ το πριβέ με φραπάδιασμα και οι ωραίες των στούντιο με το 50άρικο σε ξεπατάνε σε 15 (πολύ λέω!) λεπτά γιατί έξω περιμένει ουρά (με 100 να καθήσουν 30 λεπτά το πολύ), συχά χωρίς να πουν κουβέντα ή να σε κοιτάξουν στα μάτια (μου έχει τύχει έτσι ακριβώς με πολύ ωραία σε στούντιο στην Αχαρνών 85, Ρωσσίδα ονόματι Ρουσλάνα!)
Συνεπώς και με 172 το 50λεπτο (να δεχθούμε) του ήρθε μία η άλλη αν το κοστολογήσουμε με το λεπτό.

Ενδεχομένως δεν έχει γίνει αντιληπτό γιατί παίρνει τα τόσα χρήματα η κάθε κοπέλα. Αυτή που δουλεύει στο στούντιο έχει 20 πελάτες στο 8ωρό της που πάει να πει μια χιλιάρα είσπραξη = στη τσέπη σίγουρα 500-600. Μη μας πει όμως πως του κάνουν και DFK! H κάθε Alexia έρχεται από την άλλη άκρη της Ευρώπης για 10-12 μέρες, πληρώνοντας ακριβά αεροπορικά και ολιγοήμερη διαμονή, για να κάνει 2-3 (τόσα κάνει!) ραντεβού τη μέρα. Όποιος θέλει μια "ξεκούραστη" και ΠΡΟΘΥΜΗ για σεξ κοπέλα (εμένα έτσι μου φάνηκε και είμαι και 53 χρονών, οπότε και ο Κλούνεϋ να ήμουν πάλι γέρο έπρεπε να με βλέπει, ακόμη και μια 30άρα) παίρνει την Αλέξια ή κάποια άλλη σαν την Αλέξια.

Άλλοι δικαιούνται να προτιμούν τα στούντιο με 50, τα μπουρδέλα με 20 και 15, τις μαζαζερί κλπ. Όταν κάναμε εγγραφή μάλιστα μας έβαλαν να επιλέξουμε και ένα λόγο που είμαστε στο σάιτ και ο οποίος ευρίσκεται κάτω από το νικ μας και συχνά είναι αποκαλυπτικός των προτιμήσεών μας οι οποίες, επαναλαμβάνω, είναι όλες αποδεκτές, αλλά όταν αποφασίζουμε να αλάξουμε κατηγορία και να πάμε από τα "κόκκινα σπίτια" στα call girls ή στα citytours θα αποφασίσουμε πως θα δώσουμε περισσότερα. Αν θέλουμε το κάνουμε δεν είναι υποχρεωτικό. Μετά όμως δεν σιχτιρίζουμε...

Τέλος να επισημάνω πως οι πλέον ακριβές σιτιτουρίστριες είναι στην ηλικία της Αλέξιας, πάνω κάτω, μάλλον παρομοίας εμφανίσεως (έστω λίγο +) π.χ. Καρολίνα, Μόργκαν, Έμιλυ οι οποίες ζητάνε και παίρνουν 400 και 300 όχι για την εμφάνισή τους κυρίως, αλλά για τις υπηρεσίες τους οι οποίες δεν θεωρώ πως είναι και πολύ ανώτερες της αναφερομένης.

Φιλικά προς όλους

alexandros-30

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
αποψη μου πανω στο θεμα... σιγουρα οι εμπειριες μας με τα κοριτσια δε μπορει να ειναι ολες ευχαριστες  για μας και για εκεινες... ειδικα για εκεινες... αλλα απο τη στιγμη που παιρνουν καποια χρηματα και μαλιστα αρκετα οφειλουν τουλαχιστον να προσπαθουν να κανουν το καλυτερο για την ικανοποιηση μας. και εμεις φυσικα να τις αντιμετωπιζουμε κυριως σαν ανθρωπους και μετα σαν σκευη ηδονης. καθε κριτικη και καθε ενημερωση ειναι χρησιμη και ευχαριστουμε το φιλο μας. απο τη μερια του πιστευω πως εν μερη εχει δικιο στην ωρα εχει δικαιωμα να τελειωσει οσες θελει και δεν ειναι υποχρεωμενος να ειναι κουκλος αλλιως θα γαμαγε και τσαμπα... απο τη μερια της δεν ειναι υποχρεωμενη να ειναι ευχαριστη και να συμετεχει με ολους το ιδιο. αν και απο ολους τα ιδια παιρνει... παρεπιπτοντως δεν εχω δοκιμασει ακομα... σιγουρα ομως δεν εχει κανενα δικαιωμα κατα τη γνωμη μου να μεταφερει σε τριτους τι κανει με το καθε πελατη της και πως ειναι εμφανισιακα... και ποσο μαλιστα αυτος ο τριτος να το μεταφερει προς τα εξω... λιγος σεβασμος μεταξυ μας τουλαχιστον...

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αποψη μου πανω στο θεμα... σιγουρα οι εμπειριες μας με τα κοριτσια δε μπορει να ειναι ολες ευχαριστες  για μας και για εκεινες... ειδικα για εκεινες... αλλα απο τη στιγμη που παιρνουν καποια χρηματα και μαλιστα αρκετα οφειλουν τουλαχιστον να προσπαθουν να κανουν το καλυτερο για την ικανοποιηση μας. και εμεις φυσικα να τις αντιμετωπιζουμε κυριως σαν ανθρωπους και μετα σαν σκευη ηδονης. καθε κριτικη και καθε ενημερωση ειναι χρησιμη και ευχαριστουμε το φιλο μας. απο τη μερια του πιστευω πως εν μερη εχει δικιο στην ωρα εχει δικαιωμα να τελειωσει οσες θελει και δεν ειναι υποχρεωμενος να ειναι κουκλος αλλιως θα γαμαγε και τσαμπα... απο τη μερια της δεν ειναι υποχρεωμενη να ειναι ευχαριστη και να συμετεχει με ολους το ιδιο. αν και απο ολους τα ιδια παιρνει... παρεπιπτοντως δεν εχω δοκιμασει ακομα... σιγουρα ομως δεν εχει κανενα δικαιωμα κατα τη γνωμη μου να μεταφερει σε τριτους τι κανει με το καθε πελατη της και πως ειναι εμφανισιακα... και ποσο μαλιστα αυτος ο τριτος να το μεταφερει προς τα εξω... λιγος σεβασμος μεταξυ μας τουλαχιστον...

Θα σου πρότινα εκτός τις Εβίτας να δοκίμαζες και καμία άλλη για να μπορείς να εκφέρεις γνώμη και να γίνεται αποδεκτή με χαρά μας, γιατί μέχρι στιγμής με ένα callgirl στα στατιστικά σου δεν νομίζω να έχεις την απαραίτητη εμπειριά.

Φιλικά πάντα! Αλλωστε δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα!!

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν να πω κι εγώ δυο κουβέντες για την κριτική του gampros, αφού πρώτον επισημάνω πως ο Δίκαιος Γαμιάς, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά, επ' ουδενί είναι προμότερ, ή γκόμενος, η νταβατζής της Αλέξιας.
Βεβαίως κάκιστα ανέφερε τα περί της εμφανίσεως του προαναφερθέντος και κατά την γνώμη μου κακώς του τα είπε και η Αλέξια, η οποία θα έπρεπε να έχει κάποιο κώδικα "επαγγελματικού απορρήτου" ακόμη και αν θεώρησε πως η κριτική την έθιγε, ή ακόμη πως ήταν και κακόβουλη. Η ιστορία δε αυτή (της αποκάλυψης προσωπικών δεδομένων πελατών), δυστυχώς για την Αλέξια, μόνο εναντίον της ενδέχεται να στραφεί και όχι φυσικά εναντίον του πελάτη ο οποίος διατηρεί το πλεονέκτημα της ανωνυμίας. (Αυτό δεν το σκέφτηκες Δίκαιε!)

Στην ουσία της κριτικής τώρα. Ας πουν όσοι την έχουν γνωρίσει πόσο σωστές ή "φιαγμένες" είναι οι φωτογραφίες. Eγώ λοιπόν λέω, αν αφαιρέσεις το μακιγιάζ και το σωστό φωτισμό (που και αν πάμε να βγάλουμε μια φωτογραφία για διαβατήριο προσέχει ο καλός φωτογράφος) 100% αληθινές!! Οπότε το ερώτημα δεν είναι αν είναι ωραία ή όχι (προσωπικά δεν θα την κατέτασσα στις πιο ωραίες που έχω συναντήσει) αλλά στον εάν σε κάποιον αρέσει αυτό που βλέπει στις φωτό και αν μετά αυτή που έρχεται είναι η ίδια.
Τώρα την ιστορία με το 10λεπτο (μετά έγινε τέταρτο) που έμεινε "αναξιοποίητο" ΑΦΟΥ είχε ΗΔΗ τελειώσει 2 φορές, την αφήνω άνευ σχολίων ως εξαιρετικώς αναξιοπρεπή και φτηνολιγουριάρικη.

Προφανώς και σε πάρα πολλά στούντιος υπάρχουν πολλά κορίτσα πιο ωραία από την Αλέξια. Επίσης και στα στριπτηζάδικα υπάρχουν ακόμη ωραιότερες. Μόνο που στα στριπτηζάδικα πληρώνει κανείς 50 ευρώ το πριβέ με φραπάδιασμα και οι ωραίες των στούντιο με το 50άρικο σε ξεπατάνε σε 15 (πολύ λέω!) λεπτά γιατί έξω περιμένει ουρά (με 100 να καθήσουν 30 λεπτά το πολύ), συχά χωρίς να πουν κουβέντα ή να σε κοιτάξουν στα μάτια (μου έχει τύχει έτσι ακριβώς με πολύ ωραία σε στούντιο στην Αχαρνών 85, Ρωσσίδα ονόματι Ρουσλάνα!)
Συνεπώς και με 172 το 50λεπτο (να δεχθούμε) του ήρθε μία η άλλη αν το κοστολογήσουμε με το λεπτό.

Ενδεχομένως δεν έχει γίνει αντιληπτό γιατί παίρνει τα τόσα χρήματα η κάθε κοπέλα. Αυτή που δουλεύει στο στούντιο έχει 20 πελάτες στο 8ωρό της που πάει να πει μια χιλιάρα είσπραξη = στη τσέπη σίγουρα 500-600. Μη μας πει όμως πως του κάνουν και DFK! H κάθε Alexia έρχεται από την άλλη άκρη της Ευρώπης για 10-12 μέρες, πληρώνοντας ακριβά αεροπορικά και ολιγοήμερη διαμονή, για να κάνει 2-3 (τόσα κάνει!) ραντεβού τη μέρα. Όποιος θέλει μια "ξεκούραστη" και ΠΡΟΘΥΜΗ για σεξ κοπέλα (εμένα έτσι μου φάνηκε και είμαι και 53 χρονών, οπότε και ο Κλούνεϋ να ήμουν πάλι γέρο έπρεπε να με βλέπει, ακόμη και μια 30άρα) παίρνει την Αλέξια ή κάποια άλλη σαν την Αλέξια.

Άλλοι δικαιούνται να προτιμούν τα στούντιο με 50, τα μπουρδέλα με 20 και 15, τις μαζαζερί κλπ. Όταν κάναμε εγγραφή μάλιστα μας έβαλαν να επιλέξουμε και ένα λόγο που είμαστε στο σάιτ και ο οποίος ευρίσκεται κάτω από το νικ μας και συχνά είναι αποκαλυπτικός των προτιμήσεών μας οι οποίες, επαναλαμβάνω, είναι όλες αποδεκτές, αλλά όταν αποφασίζουμε να αλάξουμε κατηγορία και να πάμε από τα "κόκκινα σπίτια" στα call girls ή στα citytours θα αποφασίσουμε πως θα δώσουμε περισσότερα. Αν θέλουμε το κάνουμε δεν είναι υποχρεωτικό. Μετά όμως δεν σιχτιρίζουμε...

Τέλος να επισημάνω πως οι πλέον ακριβές σιτιτουρίστριες είναι στην ηλικία της Αλέξιας, πάνω κάτω, μάλλον παρομοίας εμφανίσεως (έστω λίγο +) π.χ. Καρολίνα, Μόργκαν, Έμιλυ οι οποίες ζητάνε και παίρνουν 400 και 300 όχι για την εμφάνισή τους κυρίως, αλλά για τις υπηρεσίες τους οι οποίες δεν θεωρώ πως είναι και πολύ ανώτερες της αναφερομένης.

Φιλικά προς όλους

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα και ζήτω συγνώμη που έκανα αρκετά λάθη να κράξω το φίλο. Άλλωστε η κοπέλα μου είπε ΕΑΝ θέλω να τα γράψω.. Δεν με παρότρυνε και δεν θέλω να την κάψω...

Επίσεις κάτι άλλο!!!! Μην ξεχνάς την διαφορά ηλικιάς που έχουμε και οτί οπως και να το κάνουμε είσαι ωριμότερος και σοβαρότερος από μένα σε πολλά θέματα! Θα μεγαλώσω όμως και εγώ που θα πάει!

Υ.Γ εμ πούσουνα εκείνη τη στιγμή γιατρέ μου που τα χωνα στο φίλο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ να με βάλεις στον ίσιο δρόμο???? Πρέπει να με πάρεις υπό την προστασία σου για να μην ξεφεύγω μαλλον! :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

pipadoros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
0
Πριν λίγο έφυγε απο το σπίτι μου η Αλεξία.
Επειδή δεν την είχα ξαναπάρει, μετά απο την κριτική του φίλου παραπάνω ήμουν λίγο επιφυλακτικός.
Όταν την είδα και μιλήσαμε λίγο, κατάλαβα πως είναι πολύ εντάξει άτομο.
Πράγματι οι φωτογραφίες του site της ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ίσως αυτό που έγραψε ο φίλος παραπάνω για το φωτισμό, αλλά καμία άλλη αλλοίωση. What you see is what you get.
Ήταν πολύ φιλική και ευχάριστος χαρακτήρας.
Στο ζουμί τώρα. Πίπα απο τις πολύ καλές, συμμετοχή στο γαμήσι, πρωτοβουλίες, πιασίματα κλπ.
CIF και CIM τέλεια. Αν δεν την σταμάταγα, ακόμα θα με πίπωνε.
Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που να δυσφόρησε για οτιδήποτε και αν ζήτησα.

Δεν ξέρω τι έγινε στην περίπτωση του gampros. Ίσως έφαγε κάποιο σκάλωμα.
Προσωπικά θεωρώ οτι άξιζε τα λεφτά μέχρι και το τελευταίο σεντ και ίσως και παραπάνω.
Από τις λίγες περιπτώσεις που θα ξαναέπαιρνα.

alexandros-30

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
αγορι μου γλυκο με ολο το σεβασμο να σου πω τη γνωμη μου... η ουσια της παρουσιας μου μεσα στο σιτε ειναι η ενημερωση μου πανω στο θεμα των κοριτσιων και της προσωπικης μου απολαυσης και με τη σειρα μου να ενημερωνω τους συναθλητες εδω μεσα και για τη δικη τους απολαυση... δεν εχω σκοπο ουτε να ερθω σε προσωπικη αντιπαραθεση με κανενα ,ουτε να προωθησω,υπερασπιστω, καψω κανενα κοριτσι η  να κουτσομπολεψω εμφανιση αλλων ανθρωπων(απαραδεκτο εκ μερους σου), η να κλαιγομαι και να γκρινιαζω ολη μερα που κατανταει κουραστικο ουτε να το παιψω σωτηρας. πραγματικα η δικη σου υπαρξη εδω μεσα μου προκαλει εντυπωση. ολη μερα σχολιαζεις κρινεις και κοπυτσομπολευεις. αληθεια χρονο να γαμας εχεις η και εκει σκεφτεσαι τη κριτικη θα γραψεις μετα... και για την πληροφορηση σου και την ενημερωση σου δοκιμασα την αννα και ενθουσιαστικα... μηπως ειμαι νταβατζης της? ελεος ποια φιλε μου... χαλαρωσε και απολαυσε το σεξ... ασε τα κουτσομπολια για τις νοικοκυρες

bublegum

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Εντάξει ο Άλεξ έχει πράγματι μια προτίμηση στην Εβίτα, για την οποία έχει πει και τα καλύτερα, ωστόσο έχει γράψει και για την Άννα και αν θυμάμαι τον έχω δει και σε άλλα νήματα. Ας είμαστε δίκαιοι. Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Δεν ξέρω την εμφάνιση του γαμπρού και δεν μπορώ να την κρίνω, συν όπως είπα δεν είναι κάτι που μας αφορά. Μπορεί η Αλεξία πράγματι να τον βρήκε κακάσχημο, αλλά πάλι γούστα είναι αυτά όπως έχουμε κι εμείς με τις γκόμενες. Μπορεί αυτός να νόμιζε ότι έχει ώρα και η Αλεξία να νόμιζε ότι τελείωσε. Δυστυχώς συμβαίνουν απρόοπτα και στις καλύτερες οικογένεις. Αυτός υποχρέωσή του ήταν να γράψει γιατί δεν θεώρησε ότι η Αλεξία του φέρθηκε σωστά. Ωστόσο, οι υπόλοιποι δεν είμαστε μικρά παιδάκια. Διαβάζουμε κριτικές και βλέπουμε. Μπορεί και Bradd Pitt να είμαστε να πάμε με καμία και να πει τα χειρότερα. Συμβαίνουν αυτά. Εμείς κοιτάζουμε να είμαστε τυπικοί, να φερόμαστε νορμάλ, να μην είμαστε βρωμιάρηδες και τώρα από κει και πέρα βλέπουμε τι γίνεται με την Αλεξία και την κάθε Αλεξία. Θεωρώ ότι τελικά Δίκαιε πιο κακό της κάνεις με το να λες τι είπε, παρά να άφηνες τον γαμπρό να πει μια αρνητική κριτική. Ας αφήσουμε το θέμα να λήξει εκεί. Όσοι έχουν δοκιμάσει την Αλεξία έχουν δώσει τις κριτικές τους και δεν νομίζω να επηρεαστούν από μία αρνητική.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μην συνεχίζεται σε παρακαλώ το θέμα εμφάνισης.. Αν είναι δυνατόν! Άλλωστε ΕΙΠΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ.. Το είπα.. Λες και εμεις όλοι ήμαστε οι θεογκόμενοι!!!!!! ΉΜΑΡΤΟΝ!

Ας το κλείσουμε το θέμα όκ??? Και ίσως μαλακία μου που το ξεκίνησα! Δεν καλυφτήκατε από τον Gianevan που αφιέρωσε ο ανθρωπος τόση ώρα να γράφει αναλυτικα?

Εγκυρη πηγή και να τον ακούτε τι λέει γιατί και γούστο έχει και αντικειμενικός είναι και πάνω από όλα έχει πολύ περισσότερη εμπειρία απο όλους μας..

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καλημέρα σε όλους,εγώ προσωπικά είμαι 2 χρόνια στο site και τους 4 τελευταίους μήνες έχω στείλει pm και pm παρακαλώντας αρκετούς από εδώ για κάποιο τροπο επικοινωνίας την εν λόγω κοπέλα. Αποτέλεσμα 0 !!!  πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει ένα ολόκληρο θέμα που αναφέρεται σε μια κοπέλα με τόσο κλειστό κύκλο πελατών! Πως ρε παιδιά συμβαίνει τόσοι πολλοί να εχουν επαφή με αυτή την κοπέλα,άτομα με 30,50,80 ποσταρισματα και φίλοι που είναι εδώ χρόνια να μη ξέρουν είναι απορίας άξιο! Τέλος πάντων χωρίς να θέλω να προσβαλω κανένα αυτό το θρεντ μου θυμίζει κλειστό κύκλο που υπάρχει χωρίς να μπορώ τουλάχιστον εγώ να καταλάβω το λόγο!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Καλημέρα σε όλους,εγώ προσωπικά είμαι 2 χρόνια στο site και τους 4 τελευταίους μήνες έχω στείλει pm και pm παρακαλώντας αρκετούς από εδώ για κάποιο τροπο επικοινωνίας την εν λόγω κοπέλα. Αποτέλεσμα 0 !!!  πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει ένα ολόκληρο θέμα που αναφέρεται σε μια κοπέλα με τόσο κλειστό κύκλο πελατών! Πως ρε παιδιά συμβαίνει τόσοι πολλοί να εχουν επαφή με αυτή την κοπέλα,άτομα με 30,50,80 ποσταρισματα και φίλοι που είναι εδώ χρόνια να μη ξέρουν είναι απορίας άξιο! Τέλος πάντων χωρίς να θέλω να προσβαλω κανένα αυτό το θρεντ μου θυμίζει κλειστό κύκλο που υπάρχει χωρίς να μπορώ τουλάχιστον εγώ να καταλάβω το λόγο!

Επειδή εκτός των άλλων είσαι και ΑΕΚτζης σε 3 λεπτά σου έρχεται π.μ. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom