Λοιπόν να πω κι εγώ δυο κουβέντες για την κριτική του gampros, αφού πρώτον επισημάνω πως ο Δίκαιος Γαμιάς, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά, επ' ουδενί είναι προμότερ, ή γκόμενος, η νταβατζής της Αλέξιας.
Βεβαίως κάκιστα ανέφερε τα περί της εμφανίσεως του προαναφερθέντος και κατά την γνώμη μου κακώς του τα είπε και η Αλέξια, η οποία θα έπρεπε να έχει κάποιο κώδικα "επαγγελματικού απορρήτου" ακόμη και αν θεώρησε πως η κριτική την έθιγε, ή ακόμη πως ήταν και κακόβουλη. Η ιστορία δε αυτή (της αποκάλυψης προσωπικών δεδομένων πελατών), δυστυχώς για την Αλέξια, μόνο εναντίον της ενδέχεται να στραφεί και όχι φυσικά εναντίον του πελάτη ο οποίος διατηρεί το πλεονέκτημα της ανωνυμίας. (Αυτό δεν το σκέφτηκες Δίκαιε!)
Στην ουσία της κριτικής τώρα. Ας πουν όσοι την έχουν γνωρίσει πόσο σωστές ή "φιαγμένες" είναι οι φωτογραφίες. Eγώ λοιπόν λέω, αν αφαιρέσεις το μακιγιάζ και το σωστό φωτισμό (που και αν πάμε να βγάλουμε μια φωτογραφία για διαβατήριο προσέχει ο καλός φωτογράφος) 100% αληθινές!! Οπότε το ερώτημα δεν είναι αν είναι ωραία ή όχι (προσωπικά δεν θα την κατέτασσα στις πιο ωραίες που έχω συναντήσει) αλλά στον εάν σε κάποιον αρέσει αυτό που βλέπει στις φωτό και αν μετά αυτή που έρχεται είναι η ίδια.
Τώρα την ιστορία με το 10λεπτο (μετά έγινε τέταρτο) που έμεινε "αναξιοποίητο" ΑΦΟΥ είχε ΗΔΗ τελειώσει 2 φορές, την αφήνω άνευ σχολίων ως εξαιρετικώς αναξιοπρεπή και φτηνολιγουριάρικη.
Προφανώς και σε πάρα πολλά στούντιος υπάρχουν πολλά κορίτσα πιο ωραία από την Αλέξια. Επίσης και στα στριπτηζάδικα υπάρχουν ακόμη ωραιότερες. Μόνο που στα στριπτηζάδικα πληρώνει κανείς 50 ευρώ το πριβέ με φραπάδιασμα και οι ωραίες των στούντιο με το 50άρικο σε ξεπατάνε σε 15 (πολύ λέω!) λεπτά γιατί έξω περιμένει ουρά (με 100 να καθήσουν 30 λεπτά το πολύ), συχά χωρίς να πουν κουβέντα ή να σε κοιτάξουν στα μάτια (μου έχει τύχει έτσι ακριβώς με πολύ ωραία σε στούντιο στην Αχαρνών 85, Ρωσσίδα ονόματι Ρουσλάνα!)
Συνεπώς και με 172 το 50λεπτο (να δεχθούμε) του ήρθε μία η άλλη αν το κοστολογήσουμε με το λεπτό.
Ενδεχομένως δεν έχει γίνει αντιληπτό γιατί παίρνει τα τόσα χρήματα η κάθε κοπέλα. Αυτή που δουλεύει στο στούντιο έχει 20 πελάτες στο 8ωρό της που πάει να πει μια χιλιάρα είσπραξη = στη τσέπη σίγουρα 500-600. Μη μας πει όμως πως του κάνουν και DFK! H κάθε Alexia έρχεται από την άλλη άκρη της Ευρώπης για 10-12 μέρες, πληρώνοντας ακριβά αεροπορικά και ολιγοήμερη διαμονή, για να κάνει 2-3 (τόσα κάνει!) ραντεβού τη μέρα. Όποιος θέλει μια "ξεκούραστη" και ΠΡΟΘΥΜΗ για σεξ κοπέλα (εμένα έτσι μου φάνηκε και είμαι και 53 χρονών, οπότε και ο Κλούνεϋ να ήμουν πάλι γέρο έπρεπε να με βλέπει, ακόμη και μια 30άρα) παίρνει την Αλέξια ή κάποια άλλη σαν την Αλέξια.
Άλλοι δικαιούνται να προτιμούν τα στούντιο με 50, τα μπουρδέλα με 20 και 15, τις μαζαζερί κλπ. Όταν κάναμε εγγραφή μάλιστα μας έβαλαν να επιλέξουμε και ένα λόγο που είμαστε στο σάιτ και ο οποίος ευρίσκεται κάτω από το νικ μας και συχνά είναι αποκαλυπτικός των προτιμήσεών μας οι οποίες, επαναλαμβάνω, είναι όλες αποδεκτές, αλλά όταν αποφασίζουμε να αλάξουμε κατηγορία και να πάμε από τα "κόκκινα σπίτια" στα call girls ή στα citytours θα αποφασίσουμε πως θα δώσουμε περισσότερα. Αν θέλουμε το κάνουμε δεν είναι υποχρεωτικό. Μετά όμως δεν σιχτιρίζουμε...
Τέλος να επισημάνω πως οι πλέον ακριβές σιτιτουρίστριες είναι στην ηλικία της Αλέξιας, πάνω κάτω, μάλλον παρομοίας εμφανίσεως (έστω λίγο +) π.χ. Καρολίνα, Μόργκαν, Έμιλυ οι οποίες ζητάνε και παίρνουν 400 και 300 όχι για την εμφάνισή τους κυρίως, αλλά για τις υπηρεσίες τους οι οποίες δεν θεωρώ πως είναι και πολύ ανώτερες της αναφερομένης.
Φιλικά προς όλους