Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.137
- Πόντοι
- 2.356
Τι θέλει να πει ο ποιητήςγενικά δεν πέρασα και εγώ καλα,δενμπορω να τα γράψω δημόσια.και ποιον χοντρο εννοεις επίσης; αλλά φυσικά και καλά να είναι ο ανθρωπος
Τι θέλει να πει ο ποιητήςγενικά δεν πέρασα και εγώ καλα,δενμπορω να τα γράψω δημόσια.και ποιον χοντρο εννοεις επίσης; αλλά φυσικά και καλά να είναι ο ανθρωπος
Θα τον στιγμάτισωΦοβάσαι μήπως σε ερωτευτεί;
Μέχρι να βρει τον έρωτα.Πάντως από το να ξεπαρθενιαστεί από κάποια απότομη κοπέλα του χώρου που θα του είναι τραυματική εμπειρία,καλύτερα με εσένα.Λειτούργημα θα κάνεις.Θα τον στιγμάτισω
Όχι κούκλα μου δεν με αφορά. Απλά θέλω να δω αν ανάλογα με την ώρα αποδίδεις καλύτερα ή έχει να κάνει μόνο με την μουτσούνα μας.Μήπως να ρωτήσεις ώρα και μέρα
Πρωτο ή δευτερο , ναι ειχε μετα απο μενα αλλο ραντεβου.Ποιο ραντεβού ήσουν συνάδελφε; Ξέρεις αν είχε επόμενο ραντεβού;
οπως λεει ο μεγαλος Ασλαμας παρθενα ημεραςΠρωτο ή δευτερο , ναι ειχε μετα απο μενα αλλο ραντεβου.
Εχει ζεστες....ανεβαζεις και τετοια θα κατακαουμεΔιαθέσιμη αύριο Πέμπτη σε δικό μου χώρο στο κέντρο
Περιοχή λαδαδικα
3 με 10
1 ώρα 90 ευρώ
Για ραντεβού 6980111248
Δώσε το κωλαράκι να σε κλείσω για δυο ώρεςΠληροφοριακά αύριο Παρασκευή δουλεύω μετά της 4 έως 10
Πληροφοριακά αύριο Παρασκευή δουλεύω μετά της 4 έως 10
Πολύ δυνατό το μωρόΠληροφοριακά αύριο Παρασκευή δουλεύω μετά της 4 έως 10
Μόνο διακοσμητικό το κόβωΚαι αύριο δουλειά και χαρα με το νέο παιχνίδι μου
Εμμ ακριβώςΜόνο διακοσμητικό το κόβω
χάνουμε εξελίξεις?????????????????????Και αύριο δουλειά και χαρα με το νέο παιχνίδι μου
Το θέλωΚαι αύριο δουλειά και χαρα με το νέο παιχνίδι μου
Με σάλιο συνάδελφεχάνουμε εξελίξεις?????????????????????
Μία αρχαία κινέζικη παροιμία λέει "με σφήνα και υπομονή ο κώλος γίνεται μουνί"
Μωράκι έχει μπει πρωκτικό στο πρόγραμμα; μας μπερδεύεις ....Και αύριο δουλειά και χαρα με το νέο παιχνίδι μου