Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.400
- Πόντοι
- 446
βρε το θεμα ειναι να αρπαξει καμια πουτσα!βάλε βρακάκι μικρή μου.
Θα αρπάξεις καμιά πούντα μέσα στις υγρασίες του μπάνιου......
βρε το θεμα ειναι να αρπαξει καμια πουτσα!βάλε βρακάκι μικρή μου.
Θα αρπάξεις καμιά πούντα μέσα στις υγρασίες του μπάνιου......
αυτες στον αερα τις πιανει...βρε το θεμα ειναι να αρπαξει καμια πουτσα!
Μόνο υδροχόους και σκορπιούς.. ατύχησεςΚαλησπέρα στην Αλεξία και το φόρουμ. Απλή αλλά περίεργη ερώτηση: Παρθένους αναλαμβάνεις;
Ξεχασες και τα λιονταρια.Μόνο υδροχόους και σκορπιούς.. ατύχησες
Παιδιά δεν θα το πιστέψετε...είμαι υδροχόος με οροσκόπο σκορπιός!!!!!Μόνο υδροχόους και σκορπιούς.. ατύχησες
Εσυ τότε θα πάρεις και κωλοΠαιδιά δεν θα το πιστέψετε...είμαι υδροχόος με οροσκόπο σκορπιός!!!!!
λες και διαβαζω εμένα,και λέω δεν μπορεί να είναι τυχαίο που το λέει και άλλη κοπέλα αυτο,τωρα π ετυχε να το δω αυτό που έγραψες λέω οπα τηςΤο ραντεβού με τον πάμε για άλλα είναι από τής πολύ πολύ κακές εμπειρίες μου με πελάτη
Δεν πέρασα καθόλου καλά
Γενικά ήταν πολύ λάθος όλο
Τι παίχτηκε δηλαδή; έχουμε και άλλο κρούσμα πέρα απ τον χοντρό;λες και διαβαζω εμένα,και λέω δεν μπορεί να είναι τυχαίο που το λέει και άλλη κοπέλα αυτο,τωρα π ετυχε να το δω αυτό που έγραψες λέω οπα της
γενικά δεν πέρασα και εγώ καλα,δενμπορω να τα γράψω δημόσια.και ποιον χοντρο εννοεις επίσης; αλλά φυσικά και καλά να είναι ο ανθρωποςΤι παίχτηκε δηλαδή; έχουμε και άλλο κρούσμα πέρα απ τον χοντρό;
Αυτόν που δεν πληρώνει και χτυπάει τα κορίτσια. Τέλος πάντων χρειάζεται προσοχή μεγάληγενικά δεν πέρασα και εγώ καλα,δενμπορω να τα γράψω δημόσια.και ποιον χοντρο εννοεις επίσης; αλλά φυσικά και καλά να είναι ο ανθρωπος
Καλησπέρα, ειμαι ο Αλέξαν
Ποιο ραντεβού ήσουν συνάδελφε; Ξέρεις αν είχε επόμενο ραντεβού;Μετά από 2-3 αποτυχημένες προσπάθειες να βρεθώ με την Αλέξια όχι λόγο κακής συνεννόησης αλλά κακής τύχης (στην επικοινωνία είναι μια χαρά, νομίζω γκρινιάζουν πιο πολύ αυτοί που θέλουν να τους απαντήσει αμέσως).Σε γενικές γραμμές ότι έχει αναφερθεί και εδώ μέσα, όμορφη κοπέλα με πολύ ωραίο κωλαρακι και τέλειο βυζάκι (για μένα τουλάχιστον). Το μουνάκι της είναι καθαρότατο και υγραίνεται εύκολα , η πίπα δεν με ενθουσίασε αλλά στο σεξ ήταν πολύ καλή και ακούραστη . Παίχτηκε ένας γύρος γιατί άργησα να τελειώσω και βγαίνοντας από το μπάνιο συνειδητοποίησα ότι έχουμε ξεπεράσει την ώρα αλλά η Αλέξια ήταν άνετη και δεν βιαζόταν ,είπαμε 2-3 κουβέντες και αποχώρησα .
Γειά σου Αγγελικούλα είσαι και συ Θεσσαλονίκη ή μήπως σκέφτεσαι να κάνεις μερικές εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη; Σε περιμένουμε...γενικά δεν πέρασα και εγώ καλα,δενμπορω να τα γράψω δημόσια.και ποιον χοντρο εννοεις επίσης; αλλά φυσικά και καλά να είναι ο ανθρωπος
Βασικά που ξέθαψες αυτό το μήνυμαγενικά δεν πέρασα και εγώ καλα,δενμπορω να τα γράψω δημόσια.και ποιον χοντρο εννοεις επίσης; αλλά φυσικά και καλά να είναι ο ανθρωπος
Μήπως να ρωτήσεις ώρα και μέραΠοιο ραντεβού ήσουν συνάδελφε; Ξέρεις αν είχε επόμενο ραντεβού;
Δεν ξεπαρθενευω εγώΚαλησπέρα στην Αλεξία και το φόρουμ. Απλή αλλά περίεργη ερώτηση: Παρθένους αναλαμβάνεις;
οχι δεν με χτυπησε ,και κανονικά πληρωσε,γ αλλον λες π ευτυχως δεν μ ετυχεΑυτόν που δεν πληρώνει και χτυπάει τα κορίτσια. Τέλος πάντων χρειάζεται προσοχή μεγάλη
δεν θυμάμαι και εγώ πώς το βρηκα χαχα,τοσα ποστ π εχω δει εδωΒασικά που ξέθαψες αυτό το μήνυμα
Από το 2022
Πριν κάτι αιώνες
Ούτε εγώ δεν θα το έκανα
Φοβάσαι μήπως σε ερωτευτεί;Δεν ξεπαρθενευω εγώ
Ευχαριστώ πολύ