GiorgosGreko
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2023
- Like
- 228
- Πόντοι
- 21
αφού μας το έχεις φάτσα κάρτα τι θες και εσύ τώραΑστο ήσυχο
αφού μας το έχεις φάτσα κάρτα τι θες και εσύ τώραΑστο ήσυχο
Απλά... κορμάρα....Αύριο διαθέσιμη 4 με 10 σε δικό μου χώρο
Για ραντεβού μήνυμα στο βαιμπερ 6980111248
Τι ώρα ξεκινάς μωράκι;Αύριο διαθέσιμη μέχρι της 7
Στειλτης βαιμπερ να μαθεις.Τι ώρα ξεκινάς μωράκι;
τι καβλα εισαι!!!Αύριο διαθέσιμη μέχρι της 7
Ρε φίλε δηλαδή έλεος ... τόσες έχετε κάτω δεν σας φτάνουν..?..Αν θέλεις να την δεις έλα Θεσσαλονίκη....ποοοο ρε φίλε αν είναι δυνατόν... αχόρταγοι εκεί στην Αθήνατι καβλα εισαι!!!
ειναι στο προγραμμα να κατεβεις αθηνα
Μήνες τώρα το λέω. Από όταν άρχισαν οι αθηναίοι να την παρακολουθούν. Η νοοτροπία τους είναι να είναι μοναχοφάιδες και εντελώς αθηνοκεντρικοί. Για τον μέσο αθηναίο Βόρεια Ελλάδα είναι η Κηφισιά.Ρε φίλε δηλαδή έλεος ... τόσες έχετε κάτω δεν σας φτάνουν..?..Αν θέλεις να την δεις έλα Θεσσαλονίκη....ποοοο ρε φίλε αν είναι δυνατόν... αχόρταγοι εκεί στην Αθήνα
απο τι ωρα μεχρι τι ωραΜην ξεχνάτε ότι και σήμερα δουλεύω χιχι
2 με 8απο τι ωρα μεχρι τι ωρα
Καυλα !Μην ξεχνάτε ότι και σήμερα δουλεύω χιχι
Στο δικό σου χώρο μπορεί να μην μου σηκώνεται..Αύριο διαθέσιμη 4 με 10 σε δικό μου χώρο
Για ραντεβού μήνυμα στο βαιμπερ 6980111248
Ρε φίλε σιγά, τι παρεξηγείσαι? Δηλαδή άμα την έχετε 350 μέρες το χρόνο και κατέβει σε εμάς 2-3 φορές από 5 μέρες, τι θα γίνει?Ρε φίλε δηλαδή έλεος ... τόσες έχετε κάτω δεν σας φτάνουν..?..Αν θέλεις να την δεις έλα Θεσσαλονίκη....ποοοο ρε φίλε αν είναι δυνατόν... αχόρταγοι εκεί στην Αθήνα
350 μέρες ? Μάλλον δεν παρακολουθείς φίλος το νήμα εδώ ...Η Αλεξία κάνει γκεστ εμφανίσεις δεν δουλεύει 350 μέρες .. Εγώ προσωπικά όσες φορές με βολεύε ποτέ δεν δούλευε η δεν είχε χώρο ... Εσύ εκεί που έχεις ένα εκατομμύριο επιλογές Αλεξία θέλεις?Οκ το ξέρουμε ότι μια δικιά μας κάνει όσο δέκα δικές σας αλλά μην κάνεις έτσιΡε φίλε σιγά, τι παρεξηγείσαι? Δηλαδή άμα την έχετε 350 μέρες το χρόνο και κατέβει σε εμάς 2-3 φορές από 5 μέρες, τι θα γίνει?
θα πάθετε στέρηση στη Θεσσαλονίκη?
Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω
Δικό σου πρόβλημαΣτο δικό σου χώρο μπορεί να μην μου σηκώνεται..
Δικό σου πρόβλημα μετά αν δν καταφέρεις να του την σηκωσειςΔικό σου πρόβλημα
350 μέρες ? Μάλλον δεν παρακολουθείς φίλος το νήμα εδώ ...Η Αλεξία κάνει γκεστ εμφανίσεις δεν δουλεύει 350 μέρες .. Εγώ προσωπικά όσες φορές με βολεύε ποτέ δεν δούλευε η δεν είχε χώρο ... Εσύ εκεί που έχεις ένα εκατομμύριο επιλογές Αλεξία θέλεις?Οκ το ξέρουμε ότι μια δικιά μας κάνει όσο δέκα δικές σας αλλά μην κάνεις έτσι