Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 6.817
ποσο τιμη; ωρα η μισαωρο;Την προηγούμενη εβδομάδα
ποσο τιμη; ωρα η μισαωρο;Την προηγούμενη εβδομάδα
2 ώρες 180ποσο τιμη; ωρα η μισαωρο;
Εξαιρετικό ροζουλι κωλοτρυπιδακιΕπιστροφή
Αύριο διαθέσιμη 3 με 9
Σε δικό μου χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Για ραντεβού βαιμπερ απαντάω 6980111248
Αστο ήσυχοΕξαιρετικό ροζουλι κωλοτρυπιδακι
εστω λιγο δαχτυλελιΑστο ήσυχο
Πέμπτη θα χεις χώρο?Αστο ήσυχο
Πάνε να πιείς καλύτερα ένα κοκκινέλι.... μάλλον κάποιος την πόνεσε και το έβγαλε από το μενού γι'αυτό ξέχνα το ροζ το πολύ πολύ μόνο να το γλύψειςεστω λιγο δαχτυλελι
Εγω την εχω συναντησει την Αλεξια.Δις.Πάνε να πιείς καλύτερα ένα κοκκινέλι.... μάλλον κάποιος την πόνεσε και το έβγαλε από το μενού γι'αυτό ξέχνα το ροζ το πολύ πολύ μόνο να το γλύψεις
Εγώ πάντα ήθελα να στο πάρω ρομαντικά για να μην σε ξεχάσω ποτέΑστο ήσυχο
Δεν είπα το αντίθετο ....Για το ροζ που θέλεις να πάρεις απάντησαΕγω την εχω συναντησει την Αλεξια.Δις.
Δε θελω να το παρω,ομως εχω απολαυσει την θεα τουΔεν είπα το αντίθετο ....Για το ροζ που θέλεις να πάρεις απάντησα
Σωστή παρατήρησηΠάνε να πιείς καλύτερα ένα κοκκινέλι.... μάλλον κάποιος την πόνεσε και το έβγαλε από το μενού γι'αυτό ξέχνα το ροζ το πολύ πολύ μόνο να το γλύψεις
απο την μια και απο την αλλη οτι σε χαλαει δεν το γαμας...Ρε 11ποντοι που ονειρεύεστε κωλαρακια από εκείνο το μέρος μας έφτιαξε ο θεός να αφοδευουμε όχι να βάζουμε τους τιμημένους μας .. Τόσο ωραίο μουνακι έχει η κοπέλα αρκεστειτε εκεί περα
Μόνο mouthfuck τότεαπο την μια και απο την αλλη οτι σε χαλαει δεν το γαμας...
@Alexia9090 πάντως εγώ φημίζομαι για το καλό σεξ,πιάνω παιδιά και με καποτα αν ενδιαφέρεσαι να διαιωνίσεις το είδος σου
No comment@Alexia9090 πάντως εγώ φημίζομαι για το καλό σεξ,πιάνω παιδιά και με καποτα αν ενδιαφέρεσαι να διαιωνίσεις το είδος σου
Καλησπέρα Παρασκευη Σαββατο θά δουλέψειςNo comment