πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.892
- Πόντοι
- 12.056
ειναι δηλαδη σαν τον ιζνογκουντ που θελει να γινει χαλιφης στην θεση του χαλιφηΕτσι ακριβως!
Το νημα ειναι ΓΙΑ την Αλεξια,δεν ειναι της Αλεξίας.
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
![Headbaning2 :headbaning2: :headbaning2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning2.gif)
ειναι δηλαδη σαν τον ιζνογκουντ που θελει να γινει χαλιφης στην θεση του χαλιφηΕτσι ακριβως!
Το νημα ειναι ΓΙΑ την Αλεξια,δεν ειναι της Αλεξίας.
Πολυ λαικος μας βγηκες. Βλαχο
Λοιπόν φαλακροκορακα Δεν είναι κακό να συστηθείς και να πεις γεια σας παιδιά είμαι ο εκπρόσωπος τύπου της Αλεξίας την προμοτάρω για να έχω τα έξτρα μου γιατί με έχουν διώξει όλες οι εργαζόμενες γυναίκες γιατί είμαι μπούφος...Πολυ λαικος μας βγηκες. Βλαχο
Εννοεις την δικια σου που με παρακαλαει και μου στελνει μηνυματα να βρεθουμε? αυτη που ειπες οτι ειναι δικια σου δηλαδη γιατι τετοιο μεγαλο ψεμα μονο ενας φιδεμπορας σαν εσενα θα το ελεγε, δημοσια κιολας. ΜΠΟΥΦΟ.γιατί με έχουν διώξει όλες οι εργαζόμενες γυναίκες...
Άιντε πάλι εγώ σε έσωσα σε έβγαλα από τη δύσκολη θέση...
για τα ματια σου μονο σουπερ προσφορα εκπτωση...ΜΠΟΥΦΟΒΑΡΒΑΡΑ
Ε τωρα μαλιστα. Ετσι εξηγουνται ολα. Πολυ περιμενα το "να τελιωνο μαζι σου" καταλαβες και εσυ ο ιδιος ποσο κουραστικος εγινες.για τα ματια σου μονο σουπερ προσφορα εκπτωση...
κουπονι φαλακροκορακας ...
να μην λες οτι δεν σε νοιαζομαι ...
Και κάτι ακόμη για να τελειώνω μαζί σου σου στέλνουν μηνύματα γιατί είσαι λουκουμάκι ο πιο εύκολος πελάτης γρήγορογαμούλης και μικρό τσούτσουνος...
Σου κάνουμε μία έκπτωση για να γράψεις δυο καλές κουβέντες τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο...
Ποτέ δεν τα βάζω με έναν ηλίθιο σαν εσένα θα με κερδίσει λόγω πείρας...Ε τωρα μαλιστα. Ετσι εξηγουνται ολα. Πολυ περιμενα το "να τελιωνο μαζι σου" καταλαβες και εσυ ο ιδιος ποσο κουραστικος εγινες.
Φαλακρος μικροτσουτσουνος vs Μαλλια με μεγαλη ψωληΠοτέ δεν τα βάζω με έναν ηλίθιο σαν εσένα θα με κερδίσει λόγω πείρας...
Καταθέτω τα όπλα με κέρδισες...!!!
ποιος είπε ότι και αυτήν δεν με έχουν στήσειΚαλά κάθεστε και σας στήνει η πουτανιτσα τον έναν μετά τον άλλον έτσι σύστημα?μάλλον βρίσκει και τα κάνει είναι πιο μαγκακι από εσας
για ποιον λέςΑν στήνεις μόνο αυτούς που σε έχουνε στήσει καλά ξιγιεσαι.αλλα οι άλλοι δεν φταίνε.ο άλλος ο αγαθός έκανε χιλιόμετρα και δεν σε συνάντησε ποτέ αυτό είναι μαλακια
ήτα πάρα πολύ καλή η εμπειρία να την επαναλάβουμε οπωσδήποτεΑ ρε τι καναμε χθες με την αλεξια............ Αλεξια καλα περασες?? Γιατι τελιωνο γρηγορα και την εχω μικρη και ειμαι και φαλακρας...
μόνο με μαλλια και χωρίςΑλεξία καράφλες δέχεσαι;;
Καραφλας κ συ?Μοιάζω με το statham με δέχεσαι;;