Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.268
Σιγά μην είμαι και από Φιλιππίνες ρε παιδιά
Γιατί δεν με καλέσατε εχθές στην στην συζήτηση
σημερα σε ποιο ξενοδοχειο θα εισαι;Σιγά μην είμαι και από Φιλιππίνες ρε παιδιά
ισως φοβηθηκαν οτι και να σε καλουσαν δεν θα ερχοσουνΣιγά μην είμαι και από Φιλιππίνες ρε παιδιά
Ησουν απασχολημένη χθεςΣιγά μην είμαι και από Φιλιππίνες ρε παιδιά
Νόμιζα περνούμε κοπέλες για να περνάμε καλα και να φεύγουμε από την ρουτίνα μάς
Περιθώριο βελτίωσης υπάρχουν
Από τότε που ξεκίνησε η Αλεξία θα έχει βελτιωθεί
Επίσης μην κρίνεις αν δεν έχεις δοκιμάσει
Δοκίμασε πρώτα και μετά κρίνε
Δεν ειναι απο Γεωργια ειναι απο αρκετα Δυτικοτερα, δεν λεω ακριβως για ευνοητους λογους
που τα ξερεται ολα αυτα; μηπως ψαχνεται κ ονομα επωνυμο. Τι σας νοιαζει εκτος απο τις υπηρεσιες;Τύπε απλά να σε ενημερώσω ότι είναι από Γεωργία αλλά μεγαλωμένη εδώ πέρα για αυτό ξέρει τέλεια Ελληνικά....
Καλώς τον Γιάννη Άη Γιάννηπου τα ξερεται ολα αυτα; μηπως ψαχνεται κ ονομα επωνυμο. Τι σας νοιαζει εκτος απο τις υπηρεσιες;
Εκβιασμος κ νταβατζιλικι;
Γελαει ο αλλος απο κατω....Τι να του πεις τωρα;;;;;;;;Καλησπέρα καλησπέρα σε ολους..
είχα Πολυυυυ καιρό να επισκεφθω το site, και ευτυχώς πέφτω πάνω σε κάτι νέο για την πόλη.
Αλεξία χάρηκα για τη γνωριμία. Σήμερα που θα βρίσκεσαι ? Και τι ώρες θα είσαι διαθέσιμη ?
Έλα μου ντε...και εγώ έχω αυτή την απορία.Γελαει ο αλλος απο κατω....Τι να του πεις τωρα;;;;;;;;
Ρίχνεις λάδι και εσύ...Γελαει ο αλλος απο κατω....Τι να του πεις τωρα;;;;;;;;
Εγώ γέλασα με το που βρίσκεται και τι ώραΑφού είστε μαλακες κ σε εσκορτ τ οποιο έχει τον αριθμό της στην υπογραφή της αντι να της στείλετε ένα μήνυμα κάθεστε κ γραφετε στο νήμα. Ας βαλω φωτιά εγω
Θα σε σταυρώσουμε τωρα σαν Έφη Σαρρή. Ας προσεχεςΝομίζω πως ο ειρωνικός σχολιασμός δεν χρειαζόταν. Δύο ερωτήσεις έκανα σε ένα απλό μήνυμα. Ε πέστε φάτε με. Σόρρυ κιόλας που τις έκανα. Άλλη φορά θα προσέχω. Συγχωρέστε με ταπεινά.
Σας παρακαλώ συγνώμη...είμαι ένα αθώο παιδάκι..μη το κάνετε αυτό..σας παρακαλώ..Θα σε σταυρώσουμε τωρα σαν Έφη Σαρρή. Ας προσεχες
Έφη σαρρη θα το γυρίσω στο τραγούδιΘα σε σταυρώσουμε τωρα σαν Έφη Σαρρή. Ας προσεχες
Απο οσο θυμάμαι εισαι καλη στις ψηλες νοτες.Δεν δουλεύω σήμερα παιδιά
Έφη σαρρη θα το γυρίσω στο τραγούδι
Τώρα δεν είμαι όμωςΑπο οσο θυμάμαι εισαι καλη στις ψηλες νοτες.
Εε όχι.. ξεκολλα, αληθειαΤώρα δεν είμαι όμως
Έπεσαν οι τόνοι