DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.819
- Πόντοι
- 3.796
Τα φαντάσματα;...Την ξεμουνιασαν...
Τα φαντάσματα;...Την ξεμουνιασαν...
Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις...Τα φαντάσματα;...
Τα φαντάσματα;...
ρεξ? ο αλλος λεει οτι την συναντησε στο holiday αφου για ντε ξερω γω...Μα ρε παιδιά πως να έχει δουλειά....;;;
Την ρωτάω προχθές για ραντεβού....
Απαντάει ναι.... και οτι θα είναι στο ρεξ σε δικό της δωμάτιο.
Αλλά η τιμή αλλάζει λίγο...
Ποσο;;
Όσο θα έδινες για το δωμάτιο 80+20
Και αναρωτιέμαι εγώ....
Δεν έχουν ακουστεί τα καλύτερα για αυτήν, δε δίνει φιλιά, δεν είναι συνεπείς στα ραντεβού και στήνει κόσμο στο viber να περιμένουν απάντηση .....
Γιατί να δώσω 100 σε αυτήν και να μη δώσω 140 στο γνωστό γραφείο και να είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα περάσω καλά....;;
Στο κάτω κάτω για τους περισσότερους εδώ μέσα δεν είναι θέμα τα 40€ αλλά η φόλα που μπορεί να φάμε.
Αλλαζει ξενοδοχείο ανα ημερα.ρεξ? ο αλλος λεει οτι την συναντησε στο holiday αφου για ντε ξερω γω...
ρεξ? ο αλλος λεει οτι την συναντησε στο holiday αφου για ντε ξερω γω...
εχω αλλοθι ακλονητο ημουν αλλου εχω μαρτυρες να φερωΕγώ γιατί νομιζω ότι έχετε πάει όλοι μα όλοι αλλά κάνετε τον κινέζο φοβούμενοι μη πάρει πρέφα ποιοι είστε και καταλάβουμε; Μη μας αρχίσετε σε κανα μήνα τις κριτικές με ημερομηνία ενδεικτική, να χαρείτε.
Άμα δεν δούμε λεπτομερή συνεύρεση από σένα δεν πιστεύουμε τίποτα .Εγώ γιατί νομιζω ότι έχετε πάει όλοι μα όλοι αλλά κάνετε τον κινέζο φοβούμενοι μη πάρει πρέφα ποιοι είστε και καταλάβουμε; Μη μας αρχίσετε σε κανα μήνα τις κριτικές με ημερομηνία ενδεικτική, να χαρείτε.
Προς Θεού!!!Άμα δεν δούμε λεπτομερή συνεύρεση από σένα δεν πιστεύουμε τίποτα .
Μόνο όταν το γαμησεις εσύ θα λάμψει η αλήθεια
Άμα δεν δούμε λεπτομερή συνεύρεση από σένα δεν πιστεύουμε τίποτα .
Μόνο όταν το γαμησεις εσύ θα λάμψει η αλήθεια
Ποιός είπε ότι δεν κάνω ραντεβούΑλεξακι αρχίζει η έκθεση κ είσαι off? Εσύ τις προάλλες δεν γκρινιαζες ότι θα ανέβουν οι αθηνεζες και θα σας πάρουν τις δουλειες????δε μας τα λες καλα
Το σίγουρο είναι ότι μετά το σοκ που θα περάσει θα κλείσει βαιμπερ , λογαριασμό και δεν θα ξανά περάσει από την μοναστηριού .Προς Θεού!!!
Να μην αφήσει καμία κοπέλα αμαγάριστη!!!
Έτσι εξηγείται το γλυκανάλατο sophisticated avatar σου?!?!?Δε μπορώ με τύλιξε μια όπως και τον Ρεζ. Παντόφλα, βερμούδα, μούσι, αγάπη μου, πού είσαι, κτλ. Πρεπει να τολμήσετε πρώτοι αυτή τη φορά. Άσε που και ο @Thundercat απ’ όσο ξέρω έχει σχέση, άρα...
Μακάρι να την εδώ ο Ληξιαρχος να μας πει αλλά τον φάγατε μουνοπανα. Έναν έγκυρο είχαμε, τον σβήσατε.
@jormakka ---> ο Δράκος της Μοναστηριού!Το σίγουρο είναι ότι μετά το σοκ που θα περάσει θα κλείσει βαιμπερ , λογαριασμό και δεν θα ξανά περάσει από την μοναστηριού .
Αλλά εμείς θα ξέρουμε αν έλεγε το κορίτσι αλήθεια