Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
εσυΠοιός είπε ότι δεν κάνω ραντεβού
χθεσινο ποστ
Πονάει το στήθος μου
Λόγο περιόδου
εσυΠοιός είπε ότι δεν κάνω ραντεβού
Πονάει το στήθος μου
Λόγο περιόδου
εντάξει μωρε κ συ, ασε να πεσει κάτι κατω..εσυ
χθεσινο ποστ
Αυτό το έλεγα για την έμβομαδα Που μας έρχεταιεσυ
χθεσινο ποστ
Πονάει το στήθος μου
Λόγο περιόδου
Τόση ώρα το προφίλ μου σκαλίζεις ;!!! Χαχαχαχα..έλα ντε ,μήπως γαμαμε εμείς ;..μόνο κοιτάζουμε ..Και μένα το κεφάλι μου μ’ αυτά που διαβάζω αλλά είμαι πιστός στο ραντεβού μου στο σάιτ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες Αλεξια, ο λαός πεινάει. Ο @DEWARSS έχει όλη κι όλη μια κριτική σαράντα ευρώ με πίπα με σκουφί, ποιος θα ενδιαφερθεί; Ποιος θα του χαρίσει ωραίες στιγμές; Εσυ Αλεξια μου.. εσυ. Παμε, στις επαλξεις!
α σορρυ εγω καταλαβα οτι σου ηρθε χθες περιοδοςΑυτό το έλεγα για την έμβομαδα Που μας έρχεται
Μην ξεχνας κ το Ανδρομέδαα σορρυ εγω καταλαβα οτι σου ηρθε χθες περιοδος
παρεξηγηση...
τελικα ρεξ η χολιντει ηταν το δωματιο που εκλεισες? να λυσουμε και αυτο το μυστηριο που πλαναται...
Μέσα στην έκθεση έπεσες...Αυτό το έλεγα για την έμβομαδα Που μας έρχεται
δεν επαιξε καθολου ενας ειπε χολιντει ενας ρεξΜην ξεχνας κ το Ανδρομέδα
δεν επαιξε καθολου ενας ειπε χολιντει ενας ρεξ
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
Σύρμα, μας διαβάζει ο @Ippokratis22
Δίνω report στο Κούλη
αναλαμβανεις να διαλευκανεις την υποθεση...αποχωρω για λογους ανωτερας βιαςΡεξ είχα δει μόνο τη χοντρή Ρωσίδα ρεσεψιονίστ να κατεβαίνει από ένα αστικό. Δεν είδα τίποτε που να υποδηλώνει την ύπαρξη Αλεξίας στο συγκεκριμένο κατάλυμα! Κάτι δε πάει καλά...
αναλαμβανεις να διαλευκανεις την υποθεση...αποχωρω για λογους ανωτερας βιας
μην παιρνεις και όρκο , μπορει να κάνει κανα φονικό και να τον δεις στις ειδήσειςΦεύγω πάω να πάρω την άλλη. Να περάσεις καλά το ΣΚ μωρή αν δε σε δω.
Holiday παιδιάα σορρυ εγω καταλαβα οτι σου ηρθε χθες περιοδος
παρεξηγηση...
τελικα ρεξ η χολιντει ηταν το δωματιο που εκλεισες? να λυσουμε και αυτο το μυστηριο που πλαναται...