Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.268
έβγαλα 3 μάτιΈβγαλε τρίτο πόδι
έβγαλα 3 μάτιΈβγαλε τρίτο πόδι
Μπορεί να ξαναδινει το κουλουράκι της ....Τι ήταν τελικά η έκπληξη χιχιχι?
Κρίμα που δεν είμαι Θεσσαλονίκη...σήμερα διαθέσιμη σε χώρο δικό μου
ισχύει και για σήμερα η έκπληξη
6980111248 για ραντεβού
μην χάσετε την έκπληξη
Στα 4 τύπε μου όλα διορθώνονταιΕγω πάντως βλέπω κάτι ραγαδες στα μπούτια
Και εγω φιλε!Κρίμα που δεν είμαι Θεσσαλονίκη...
Μας έχεις τρελάνει τώρα τελευταία μωράκι.. Συνέχισε έτσι.σήμερα διαθέσιμη σε χώρο δικό μου
ισχύει και για σήμερα η έκπληξη
6980111248 για ραντεβού
μην χάσετε την έκπληξη
Ποιο απ' όλα ..δηλαδη φαντάσου να μην ανέβαζε και αμονταριστες φωτογραφίες ...Στα 4 τύπε μου όλα διορθώνονται
Αυτά τα διάφορα σημάδια τα ειδα κ γω.. τωρα οι ραγαδες φίλε μου δεν ειναι κατι..Ποιο απ' όλα ..δηλαδη φαντάσου να μην ανέβαζε και αμονταριστες φωτογραφίες ...
Τα χέρια να πω ..τα νύχια ...οι ραγαδες ..το ξυράφι δύο ημερών στο μουνι ..τα διάφορα σημάδια ...
Και βλέπεις όλοι όσοι τον έχουν κάνει λάστιχο με ότι τσόντα κυκλοφορεί όλη μέρα στο δωμάτιο τους .."μπράβο κορίτσι μου συνέχισε ..ναι είσαι γυναικάρα ,είσαι κουκλάρα ,καύλα..κτλ "
Απορω εκτός από τσόντα ξανά είδαν γυμνή γυναίκα κάποιοι στην πραγματικότητα;
Και τελευταίο απορώ στις 2-3 ώρες που λέει ότι κάνει τα ραντεβού ποτε προλαβαίνετε και κλείνετε ραντεβού ..να φανταστώ κάποιοι περιμένουν από πέρυσι τον Ιούνιο ακόμα με την ελπίδα ..
Δεν ξέρω φίλε ..Αυτά τα διάφορα σημάδια τα ειδα κ γω.. τωρα οι ραγαδες φίλε μου δεν ειναι κατι..
Την αδικείς. Εμφανισιακα είναι καλή κ πιτσιρικά. Αλλού το χανει.Δεν ξέρω φίλε ..
Εσύ τουλάχιστον που είσαι εσκορτακιας νομίζω έχεις πολύ καλύτερο κριτήριο αξιολόγησης .
Δλδ ακούς μουναρα και βλέπεις αυτό ήδη από τις φωτό .θα έδινες 100 ευρώ;
Καλύτερα να έδινα 40 σε στούντιο με κοπέλα πολύ ανώτερης κλάσης η 140 να πάρω εσκορτ κανονική .
Άμα την πιάσεις από τις πατούσες μέχρι το μαλλί ,δεν βλέπω να κάνει προσπάθεια για αυτά που ζητάει ..
Το μυστήριο βέβαια είναι ποιος την συναντάει
Ίσως την αδικώ εγώ .Την αδικείς. Εμφανισιακα είναι καλή κ πιτσιρικά. Αλλού το χανει.
Έχουμε φάει κ κατι φολες με "εσκορτ" της κακιάς ωρας. Ελάχιστες πληρούσαν τον ορο της Εσκορτ κ ειχαν ολόκληρο το πακέτο.
Οι περισσότερες που ειναι εδω είναι απλά κυριλε πουτανες
όταν κλείσεις ραντεβού και σου στείλει μήνυμα τελευταία στιγμή για αλλαγή ώρας, να δεις εκεί τρέλα που θα σε πιάσει.Μας έχεις τρελάνει τώρα τελευταία μωράκι.. Συνέχισε έτσι.
Από τα πιο σωστά μηνύματα που 'χουν γραφτεί στο φόρουμ τον τελευταίο καιρό. Ειδικά αν πας σε κάποια thread όπως "Anna CIM" και λοιπά παρόμοια θα βρεις πολλούς τέτοιους.Και βλέπεις όλοι όσοι τον έχουν κάνει λάστιχο με ότι τσόντα κυκλοφορεί όλη μέρα στο δωμάτιο τους .."μπράβο κορίτσι μου συνέχισε ..ναι είσαι γυναικάρα ,είσαι κουκλάρα ,καύλα..κτλ "
Απορω εκτός από τσόντα ξανά είδαν γυμνή γυναίκα κάποιοι στην πραγματικότητα;
Ευχαριστώ φίλε.όταν κλείσεις ραντεβού και σου στείλει μήνυμα τελευταία στιγμή για αλλαγή ώρας, να δεις εκεί τρέλα που θα σε πιάσει.
Από τα πιο σωστά μηνύματα που 'χουν γραφτεί στο φόρουμ τον τελευταίο καιρό. Ειδικά αν πας σε κάποια thread όπως "Anna CIM" και λοιπά παρόμοια θα βρεις πολλούς τέτοιους.
Διαφωνώ μονο στο κομμάτι που λες για το παρουσιαστικό.. εχω δει κ μετριότητες. αλλά η ταρίφα ταρίφαΊσως την αδικώ εγώ .
Αφού έχω εικόνα μόνο από τις φωτό που ανεβάζει .
Αλλά και πάλι δεν βλέπω και κάτι το φοβερό όπως λένε μερικοί .
Το κασέ πολύ μεγάλο για αυτό που βλέπω .
Αυτές οι κυριλέ πουτανες τουλάχιστον έχουν το παρουσιαστικό,στα του αγώνα και για αυτήν όσοι σχολίασαν δεν έδωσαν κάτι εντυπωσιακό ,το μόνο που τονίζεται πάντα είναι η ηλικία της και τίποτα άλλο .
Οι νέοι, τόσο εύκολα που το δίνουν οι νέες, έχουν πηδήξει πολλές περισσότερες από όσες εμείς στην κοιλιά τους.Ευχαριστώ φίλε.
Απλά τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πολύ ο "άντρας " ..όσοι απομειναμε δηλαδή
Τους έχει φάει η αγαμία και η τρόμπα ,για αυτο έχουν πάει οι τιμές στο μαξ ..και η καθεμία ζητάει τρελα ποσα .
Πλέον ειδικά οι νέοι είναι όλοι δυσλεξικοί,η μόνη πρόταση που μπορούν να προφερουν χωρίς να δαγκώσουν την γλώσσα τους είναι :"πόσο πάει το δωράκι "
Μακάρι φίλε .άμα ήταν αλήθεια θα το χαιρομουνΟι νέοι, τόσο εύκολα που το δίνουν οι νέες, έχουν πηδήξει πολλές περισσότερες από όσες εμείς στην κοιλιά τους.
Είσαι πολύ λάθος αδερφέ.
δε παιζει αυτο....αν το δινουν ευκολα το δινουν ευκολα μονο σε λιγουςΟι νέοι, τόσο εύκολα που το δίνουν οι νέες, έχουν πηδήξει πολλές περισσότερες από όσες εμείς στην κοιλιά τους.
Είσαι πολύ λάθος αδερφέ.