Chrys74
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2022
- Like
- 134
- Πόντοι
- 1
Φωτιά είσαι... Θεϊκό το κορμί σου!!!Αχχχχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχχ
Φωτιά είσαι... Θεϊκό το κορμί σου!!!Αχχχχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχχ
Μπάνιο έκανες η θα έρθει πάλι δυσοσμία.Για καλό ξεκίνημα
καλά τα λες, όμως είναι καλόΜπάνιο έκανες η θα έρθει πάλι δυσοσμία.
Με κουράζεταικαλά τα λες, όμως είναι καλό
Γραψτους στα αρχιδια σουΜε κουράζεται
Eσυ ξέρεις λεπτομέριες και πετάγεσαι σα ξυλάγγουρο;Γραψτους στα αρχιδια σου
Ισα μωρη σαλουφαEσυ ξέρεις λεπτομέριες και πετάγεσαι σα ξυλάγγουρο;
Ρε ουστ, αγαπουλη κράχτηΙσα μωρη σαλουφα
Τώρα με πλήγωσες παρα πολυΡε ουστ, αγαπουλη κράχτη
Ο λαρσον ο γκασμας δικός σας είναι, νότιος.. πηδηξε μάλλον ολη την πρωτεύουσα κ είπε να ρθει κ δω@Alexia9090 ομορφούλι, δε σε εκτιμούν τα παληκάρια εκεί πάνω βλέπω.
Ρόλαντ αυτό δεν είναι τίποτα.Ο λαρσον ο γκασμας δικός σας είναι, νότιος.. πηδηξε μάλλον ολη την πρωτεύουσα κ είπε να ρθει κ δω
Με τόσο δούλεμα και αναμονή από το καλοκαίρι καλύτερα μπες σε πρόγραμμα σαν νέος αγρότης ,να πάρεις και επιδότησηας μετρήσω προβατάκια μέχρι να έρθεις ξανα
μα ειμαι νεος αγροτης.... τωρα θα μπω σε προγραμα βελτίωσηςΜε τόσο δούλεμα και αναμονή από το καλοκαίρι καλύτερα μπες σε πρόγραμμα σαν νέος αγρότης ,να πάρεις και επιδότηση
Ρε γκατζολι τα λεφτά μου σας αφήνω εκει πάνω και αντί να πεις και ένα ευχαριστώ, κατηγορείς, τι αχάριστη συμπεριφορά!!!!!!! και υποτίθεται ότι σας συμπαθώ κιόλαςΟ λαρσον ο γκασμας δικός σας είναι, νότιος.. πηδηξε μάλλον ολη την πρωτεύουσα κ είπε να ρθει κ δω
Έπρεπε να το καταλάβω από το Νικ ! Χαχαχα..κατάλαβες πιστεύω γιατί το είπα ,δεν κορόιδεψα εσεναμα ειμαι νεος αγροτης.... τωρα θα μπω σε προγραμα βελτίωσης
IQ πτηνού , κρίμα, απορριπτεοςΡόλαντ αυτό δεν είναι τίποτα.
ενας αλλος μετανάστευσε έξωτερικο πρόσφατα, επειδή δεν έβρισκε να γαμήσει εδω αθήνα είπε.
λες να υπάρχει σχέση μεταξύ αυτών των δύο ?
γι΄αυτό μας την έκανε ? α ρε λάρσον μεγαλομπήχτη...