Χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο και να προσβαλλω κανεναν μηνες τωρα διαβαζω και συνεχως επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια.Ασχολειστε με ενα ατομο 21 χρονων που αποφασισε να κανει την δουλεια της εσκορτ με μυαλο 15χρονου και βρηκε εδω στο σαιτ και ενα παιχνιδι και παιδιαριζει.Τι πρεπει να περιμενει κανεις απο υπηρεσιες και τι το ιδιαιτερο μπορει να εχει αυτο το 21χρονο με μυαλο 15χρονου εκτος απο οτι εχει τον κωλο πισω,και οταν λεει θα κανει ραντεβου αλλα δεν θα κανει τελικα οταν ξεχνα να απαντησει στο τηλ.. και ολα τα αλλα παιδικα τραγουδακια που εχει αναφερει εδω στο παιχνιδακι που βρηκε στο σαιτ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ... 1)Επαγγελματιας δεν ειναι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μηδεν η μαλλον ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ .2)21 χρονων ΕΣΚΟΡΤ με μυαλο ΠΑΙΔΙΟΥ τι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ θα πληρωσεις και μπορει να σου προσφερει αφου τελικα ραντεβου δεν κανει αρα χωρις εμπειριες και μαλιστα κινδυνος και για αποπλανηση ΑΝΗΛΙΚΟΥ λογω IQ 15χρονου και αν τοσο .3)Για ποιον λογο να ασχολουμαι η να προσπαθω να κανω συναντηση για να πεταξω τα λεφτα μου που δεν πειραζει αλλα να χασω τον χρονο μου που με μια αλλη επιλογη μεσα απο το σαιτ η αλλα σαιτ και η χειροτερη να ειναι σιγουρα θα ειναι καλυτερη απο της ΑΛΕΞΙΑΣ.Περαν αυτου γιατι να ειμαι και εγω ενα μερος απο το παιχνιδακι του 15χρονου IQ και να συμμετεχω να το βοηθαω και να του δινω χαρα στο παιχνιδι της που βρηκε μεσα απο το σαιτ.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.>>>Τωρα γιατι καθησα και εγραψα αυτο και ισως να σας κουρασα???Απλα ΑΣ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ αυτο το παιδακι χωρις να απανταμε και να ασχολουμαστε μαζι του και να του δινουμε ΑΞΙΑ και ΧΑΡΑ στο παιχνιδακι του να απομονωθει και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΛΙΚΟ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ.