Leviathan
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 10.951
- Πόντοι
- 10.446
Να σου θυμίσω την φράση “ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”Όχι άλλες φιλοσοφικές θεωρίες
Prove yourself!!!
Να σου θυμίσω την φράση “ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”Όχι άλλες φιλοσοφικές θεωρίες
λογαριασμος που εγινε πριν λιγους μηνες με λιγα μηνύματα και το πρωτο σου μηνυμα ειναι για την αλεξια...Φίλε μου ατυχές συμβάν, λάθος του ξενοδοχείου.. ήμουν το ραντεβού στις 14:00 και όντως μέχρι και της δύο παρά δεν είχαν καθαρά δωμάτια. Μπήκαμε μαζί στο δωμάτιο..
Η Ρόδος μακριά είναι μένουμε στο πήδημα που είναι και κοντά...Να σου θυμίσω την φράση “ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”
Prove yourself!!!
Και το συγκεκριμένο πήδημα μακριά είναι,με τη δυσκολία στο να τη συναντήσει κάποιοςΗ Ρόδος μακριά είναι μένουμε στο πήδημα που είναι και κοντά...
ας το κανω αυτο το ποστ μια παραθεση γιατι περασε στα ψιλαΚαλησπέρα στην παρεα
Να πω κ γω τν εμπειρία μου με τν κοπελα
Πρώτη φορά μνμ πριν 1 μήνα περίπου παραμονή ΔΕΘ απάντηση καμια
Δεύτερη φορά μνμ μετά απο 15 μέρες απάντηση μετά από μέρες κατά τις 12 το βράδυ
Παντρεμένος δν είμαι αλλά αυτό που κάνει είναι τελείως άκυρο λες κ θέλει να μας κλείσει τα σπιτια
Κοπελια αν δν μπορείς η γυρνα στις σπουδές σου αφού όπως λες είσαι φοιτητρια η κάνε καμια αλλη δουλεια
Είναι φουλ το κορίτσι βρε...Και το συγκεκριμένο πήδημα μακριά είναι,με τη δυσκολία στο να τη συναντήσει κάποιος
ενώ τα υπόλοιπα περνάνε στα χαμηλά...ας το κανω αυτο το ποστ μια παραθεση γιατι περασε στα ψιλα
Δηλαδή εσένα αδερφέ σου απάντησε αμέσως, συναντηθήκατε πηδηξες ,ενώ σε άλλα μέλη βάζω και μένα μέσα είτε δεν απαντησε,είτε απάντησε και δεν έκλεισε ραντεβού, είτε έκλεισε ραντεβού και το ακύρωσε. Μια χάρη πάμε να παίξουμε μαζί ένα δελτίο Τζόκερ θα το πληρώσω εγώ.Φίλε μου ατυχές συμβάν, λάθος του ξενοδοχείου.. ήμουν το ραντεβού στις 14:00 και όντως μέχρι και της δύο παρά δεν είχαν καθαρά δωμάτια. Μπήκαμε μαζί στο δωμάτιο..
αυτο ηθελε εγκριση και δεν φαινοταν οταν εγινεενώ τα υπόλοιπα περνάνε στα χαμηλά...
Το ίδιο λέγατε και μέρες πριν για μια άλλη ανάρτηση που είχα κάνει.. ο λόγος που έκλεισα το ραντεβού ήταν για να μας λυθεί η απορία που είχε δημιουργηθεί, αν είναι η Αλεξία η ίδια κοπέλα που είχα κάνει σχόλιο "AMELIE"....λογαριασμος που εγινε πριν λιγους μηνες με λιγα μηνύματα και το πρωτο σου μηνυμα ειναι για την αλεξια...
οκ φιλε μου σε πιστευω προσεχε μονο μη τρεχεις στην εθνικη
ακομα και αν φαμε τη παπατζα για το ξενοδοχειο μαλλον δεν επρεπε να κλεισει ραντεβου πριν μερες σε εκεινη την ωρα ομως?
Στο τέλος του διαδρόμου έχει μπουφέ...Το ίδιο λέγατε και μέρες πριν για μια άλλη ανάρτηση που είχα κάνει.. ο λόγος που έκλεισα το ραντεβού ήταν για να μας λυθεί η απορία που είχε δημιουργηθεί, αν είναι η Αλεξία η ίδια κοπέλα που είχα κάνει σχόλιο "AMELIE"....
Η απορία λύθηκε τελικά δεν είναι, είναι όμως στα ίδια επίπεδα στυλακι φοιτήτριας.
Ρε φίλε πολύ μου τη μπαίνετε μερικοί, στο κάτω κάτω την γκόμενα σου γαμαω;
Θα έπρεπε σαν πιο παλιός πού είσαι εδώ μέσα, σε σχέσει με εμένα να επευφημειτε τους νέους κασκαντέρ του "BOU"...
Όταν ξανά ανέβω θα ρίξουμε ένα μαζί..Δηλαδή εσένα αδερφέ σου απάντησε αμέσως, συναντηθήκατε πηδηξες ,ενώ σε άλλα μέλη βάζω και μένα μέσα είτε δεν απαντησε,είτε απάντησε και δεν έκλεισε ραντεβού, είτε έκλεισε ραντεβού και το ακύρωσε. Μια χάρη πάμε να παίξουμε μαζί ένα δελτίο Τζόκερ θα το πληρώσω εγώ.
Καλός τον νταβά..Στο τέλος του διαδρόμου έχει μπουφέ...
Πάρε ένα μπισκοτολουκουμο ...
Κλωνάρι αγόρασες πουτανα από το μαγαζί μου...?Καλός τον νταβά..
Φιλαράκι έχεις τα καλύτερα κομμάτια στον μπουφέ...Κλωνάρι αγόρασες πουτανα από το μαγαζί μου...?
Έλα ρε παίχτη για πες μου ποια σε πασαρα...?Φιλαράκι έχεις τα καλύτερα κομμάτια στον μπουφέ...
Την επόμενη φορά βάλε και κάνα μιλφέι στο μπουφέ, ακόμα στάζω με τα σιροπιαστά...
@jormakka σε φωνάζουν!!!Δηλαδή εσένα αδερφέ σου απάντησε αμέσως, συναντηθήκατε πηδηξες ,ενώ σε άλλα μέλη βάζω και μένα μέσα είτε δεν απαντησε,είτε απάντησε και δεν έκλεισε ραντεβού, είτε έκλεισε ραντεβού και το ακύρωσε. Μια χάρη πάμε να παίξουμε μαζί ένα δελτίο Τζόκερ θα το πληρώσω εγώ.
Είσαι καλός νονός, ευχαριστώ για το επίθετο. Το κάνω δικό μου...Έλα ρε παίχτη για πες μου ποια σε πασαρα...?
Να ξέρω να σου πω και ευχαριστώ για το μεροκάματο που μου έδωσες...
Αξιότιμε κ. @anon.Έλα ρε παίχτη για πες μου ποια σε πασαρα...?
Να ξέρω να σου πω και ευχαριστώ για το μεροκάματο που μου έδωσες...
Δεν μας τα λες καλά με μισολογα και με το τσιγγελι να βγάλεις τον μπακακα...Είσαι καλός νονός, ευχαριστώ για το επίθετο. Το κάνω δικό μου...