Αλεξια 4678
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2021
- Like
- 1.218
- Πόντοι
- 0
Διάβασε το νημα μουΜπορείς να μου κάνεις μία ενημέρωση για τα προγράμματα κτλ;
Διάβασε το νημα μουΜπορείς να μου κάνεις μία ενημέρωση για τα προγράμματα κτλ;
Δες την πρώτη σελίδαΜπορείς να μου κάνεις μία ενημέρωση για τα προγράμματα κτλ;
Ετσι για να μπορει μετα να πηγαινει μονο ο τζορμακα που ειναι φραγκατος ενω ολοι εμεις οι αλλοι δεν εχουμε μια. Ευγε.Έτσι για να χεσω στο νήμα σας και να το χαλάσω: @Αλεξια 4678 με τόση πελατεία και καλές υπηρεσίες (απ’ όσο λένε) τράβα ένα 150/ώρα + 50 πρωκτικό χωρίς άγχος και ένα μικρό Airbnb κέντρο. Πέννα θα είσαι.
Τα σέβη μου στα παιδιά.
50€ πρωκτικο ή 50€ πρωκτικό (depends on size) ??Έτσι για να χεσω στο νήμα σας και να το χαλάσω: @Αλεξια 4678 με τόση πελατεία και καλές υπηρεσίες (απ’ όσο λένε) τράβα ένα 150/ώρα + 50 πρωκτικό χωρίς άγχος και ένα μικρό Airbnb κέντρο. Πέννα θα είσαι.
Τα σέβη μου στα παιδιά.
Δεν χρεώνω 50 ευρώ το πρωκτικό είπαμε50€ πρωκτικο ή 50€ πρωκτικό (depends on size) ??
I see what you did here50 ευρω all you can eat
Φωτεινό αστέρι φωτεινέ παντογνώστη η φαντασία σου οργιάζει. Τώρα είμαστε όλοι σίγουροι ότι έχεις γίνει ο promotoras της κοπέλας. Την κάψατε. Αυτά είχα να σου πω φωτεινό μου αστέρι.Πω ρε συ πως μου την ειπες ετσι τωρα. Δεν θα μπορω να κοιμηθω το βραδυ.
Η Αλεξια αν θελει ας βγει να πει αν την εχω παρει ακαποτα.
Οσο για σενα, που προσπαθεις να μου την πεις, αναρωτιεμαι γιατι......ΑΑΑ ασε ξερω.
Με τον ανον κολληταρια ειστε? Εχετε και παρομοια αβαταρ αλλη φορα να μαθετε να κρυβεστε πιο καλα ρε πουστη μου.
ΥΓ: Ατομα που πανε σε κοπελες και κυριολεκτικα της "βιαζουν" με το να παιρνουν κοπελες ακαποτα με το ζορι η υπηρεσιες που δεν εχουν πληρωσει, ειστε μεγαλοι τρομπες.
Άντε κάνε εσύΕσύ προσφέρεις τις υπηρεσίες αλλά κανείς δεν βγήκε να κάνει μία κριτική Πώς πέρασε
μην ασχολεισαι με τους χαζουληδες.Πόσες φορές θα το πω ότι δεν έχω νταβατζι
μην ασχολεισαι με τους χαζουληδες.
Αλεξια κρατα δυναμεις για την εκθεσηΜέχρι την Τετάρτη θα κάνω ραντεβού μετά θα κάνω ένα μικρό διάλλειμα μέχρι την Κυριακή
Αχχχ αυτό κάνωΑλεξια κρατα δυναμεις για την εκθεση
Υπάρχουν και επισκέπτες του νήματος μου που απλά διαβάζουνΤόσες μέρες ένας δεν έγραψε,ότι έκλεισε ραντεβού και συναντήθηκαν και λεπτομέρειες της συνάντησης.... Πολύ περίεργα πράγματα....
Αχαχαχαχ έπεσα απ' την καρέκλαΕπίσης μην μου στέλνετε μήνυμα τελευταία στιγμή : σήμερα μπορείς
Τα ραντεβού τα κανονίζω 1 2 ημέρες πιο μπροστά