Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.392
- Πόντοι
- 446
οσο πανε και μεγαλωνουν! συγχαρητηρια ΑλεξακιΔιαθέσιμη αύριο Κυριακή για ραντεβού 2 με 7
6980111248
οσο πανε και μεγαλωνουν! συγχαρητηρια ΑλεξακιΔιαθέσιμη αύριο Κυριακή για ραντεβού 2 με 7
6980111248
Η φάτσα μου αυτήν την στιγμήΣυνάντηση πριν μερικές ώρες με την Αλεξία. Πολύ όμορφη, γλυκιά και πολύ ωραίο κωλο.
Γενικά είναι ψιλοασχετη από σεξ ελπίζω ότι θα μάθει με τον καιρό. Θα μπορούσα να της διδάξω μερικά κόλπα, ( ελπίζω να θυμάται αυτό που της έδειξα). Η φάση ήταν σαν γνώρισα μια πιτσιρίκα σε ένα καφέ και πήγαμε να γαμιθουμε. Θα ξαναπαω σύντομα γιατί μου αρέσει πολύ (μου θυμίζει μια γειτόνισσα) και φεύγοντας νομίζω ότι μου είπε την επόμενη φορά θα κάνουμε όσο πρωκτικό θέλω ...... Φυσικά κάνω πλάκα, δεν δίνει κωλο με τίποτα, θα ήθελα να δω την φάτσα της όταν το διαβάσει. ;)
Όπα Όπα μην χάσετε κύριε @ARIS einai reΞέρεις οτι στα ψέματα λέγονται οι πιο μεγάλες αλήθειες. Στο εύχομαι να το φας το κωλαράκι. Αν δεν θες να το πεις δημόσια, στείλε λεπτομέρειες σε pm .
Μπα δεν χάνεις και χανεις και τιποτα που δεν δοκιμασες τα κολαρακι της κοριτσαρας μας.Συνάντηση πριν μερικές ώρες με την Αλεξία. Πολύ όμορφη, γλυκιά και πολύ ωραίο κωλο.
Γενικά είναι ψιλοασχετη από σεξ ελπίζω ότι θα μάθει με τον καιρό. Θα μπορούσα να της διδάξω μερικά κόλπα, ( ελπίζω να θυμάται αυτό που της έδειξα). Η φάση ήταν σαν γνώρισα μια πιτσιρίκα σε ένα καφέ και πήγαμε να γαμιθουμε. Θα ξαναπαω σύντομα γιατί μου αρέσει πολύ (μου θυμίζει μια γειτόνισσα) και φεύγοντας νομίζω ότι μου είπε την επόμενη φορά θα κάνουμε όσο πρωκτικό θέλω ...... Φυσικά κάνω πλάκα, δεν δίνει κωλο με τίποτα, θα ήθελα να δω την φάτσα της όταν το διαβάσει. ;)
Πήρες κωλοΜπα δεν χάνεις και χανεις και τιποτα που δεν δοκιμασες τα κολαρακι της κοριτσαρας μας.
Εμεις που το γευτηκαμε ,πολύ αχ βαχ, πολυ πονο δεν το απολαμβάνεις.
Προσωπικα την προτιμω απο μπροστα να γουρλώνει τα ματακια της και δεν συμφωνώ καθολου οτι ειναι ψιλοασχετη στο σεξ.
Ίσως δεν βγηκε η φαση καλα!!!
Εγω λεω οτι πηρα, λες να το μπερδεψα;Πήρες κωλο
Εγω λεω οτι πηρα, λες να το μπερδεψα;
Μπορει απειρος γαρ!
Καλα κ συ μην πιστευεις του καθ ενος το χαβα...μπορει να πηρε κανα πακιστανικο κωλο κ φανταστηκε πως ηταν το δικο σου κωλαρακιΠήρες κωλο
Εξαρτάτε τι απαιτήσεις έχει ο καθένας στο σεξ. Εμένα δεν μου αρκεί να το βάζει 10 εκατοστά στο στόμα. Της περιέγραψα την τεχνική της καρίνας και αμφιβάλω αν πίστεψε ότι γίνονται στα αλήθεια αυτά. Βέβαια άλλος τον έχει 10 εκατοστά και είναι εντάξει.Μπα δεν χάνεις και χανεις και τιποτα που δεν δοκιμασες τα κολαρακι της κοριτσαρας μας.
Εμεις που το γευτηκαμε ,πολύ αχ βαχ, πολυ πονο δεν το απολαμβάνεις.
Προσωπικα την προτιμω απο μπροστα να γουρλώνει τα ματακια της και δεν συμφωνώ καθολου οτι ειναι ψιλοασχετη στο σεξ.
Ίσως δεν βγηκε η φαση καλα!!!
Επειδή κάποιος ψαρωσε....φυσικά και δεν έχω βίντεο. 50 tera είναι δυνατόν;Βαριέμαι να γράφω λεπτομέρειες, θα σου στείλω τα βίντεο από την συνάντηση. Μπορώ να στείλω από εδώ 50 tera?
Εχουνε πάρει πολλοί φιλε το κουλουράκι της στην αρχή..Καλα κ συ μην πιστευεις του καθ ενος το χαβα...μπορει να πηρε κανα πακιστανικο κωλο κ φανταστηκε πως ηταν το δικο σου κωλαρακι
Χιούμορ λέγεταιΚαλά τα γνωμικά και τα έξυπνα αποφθέγματα , αλλά αυτά να τα έλεγες όταν σε άκουγε όλο το Ανδρομέδα γλυκιά μου.
Και δεν ήμουν ο μόνος....
Το δικο σου το κωλαρακι όψιμε εραστη, χυστη σεντονιών, ανάμεσα το τριτο και στο τεταρτο κανονισε μην στο στραποναρει κανεις .Καλα κ συ μην πιστευεις του καθ ενος το χαβα...μπορει να πηρε κανα πακιστανικο κωλο κ φανταστηκε πως ηταν το δικο σου κωλαρακι
Οχι βεβαια γλυκια μου , αλλα μην κανουμε το ασπρο μαυρο σχετικα με τον απαγορευμένο καρπό σου.Χιούμορ λέγεται
Μην το παίρνετε προσωπικά
Βρε αγαπούλα μου, βρε αγνη ψυχή μου , σταματα να εισαι βερμπαλιστής και να λες διαστημικές παπαριές.Λιγες μερες πριν ενας αλλος κλωνος εγραφε για το Αλεξακι πως στις αρχες της "βρωμαγε" εκανε ερανε,γαργαρα οι υποστηρικτες της πισω πορτας,...κ ελεγαν σε μας π την συναντησαμε νεοτερα,ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν μυρισαμε οσμες της
Χθες σημερα βγαινουν αυτοι που πηραν πισω πορτα,να κοκορευτουν ποσο μαγκες και γνωστες ειναι οταν παιρνουν πισω πορτα και δη μιας μικρης σαν την Αλεξια κ να μην τους αμφισβητει.
Βουρδουλα που θελετε...
Ισχύει ότι στης αρχές έδινα κωλοΟχι βεβαια γλυκια μου , αλλα μην κανουμε το ασπρο μαυρο σχετικα με τον απαγορευμένο καρπό σου.
Τωρα δεν το εχεις στο προγραμμα , στις αρχες σου το είχες και μερικοί εχουμε ιδία άποψη.
Μην αμφισβητούμε τα γεγονότα λοιπόν!
Ετσι μπραβο κοριτσαρα μου η αληθεια παντα λάμπει στο τελος!Ισχύει ότι στης αρχές έδινα κωλο
Αλλά δεν δίνω πλέον και νιώθω καλά με αυτό