Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.388
3 και μετάΤι ώρα ξεκινάς αύριο Αλεξία?
Πρησμένη είμαιΑλεξακι σαν να εβαλες κατι λιγο μου φαινεται εεε;;;
Εντάξει καλός είναι,αλλά μην κάνετε σαν να βλέπετε πρώτη φορά κωλο στην ζωή σας ρε παιδιά...φτάνει θα πέσουμε από τα σάλια.Βρε παιδιά... βρε παιδιά... κατ΄αρχήν καλημέρα, διαφωνείτε ως προς τον ορισμό της λέξης "κολομπαράς" ή "κωλομπαράς", όντες στο νήμα του ποιο θεϊκού κώλου, Β.Ελλάδος και Ομόρων Κρατών αντί να έχετε επικεντρωθεί.... σ΄αυτό;;;
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αποσπάτε η προσοχή σας ... και ασχολείστε με επουσιώδη. μην κάνετε σαν να μην έχετε ξαναδεί κωλο στην ζωή σας
Δηλαδή ότι προλάβουμε αυτές τις μερεςΠρησμένη είμαι
Περιμένω περίοδο
Όχι ότι υπάρχει από μέρους μου διάθεση αντιπαράθεσης, απαντώ γιατί παραθέτεις το δικό μου μνμ, το καλός ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, εμένα μ΄αρέσει και το λέω ευθαρσώς... μπορεί ο ενθουσιασμός να προέρχεται γιατί πράγματι 1η φορά στη ζωή μου βλέπω τέτοιο κώλο που σε σύγκριση με το μοναδικό άλλο που έχω δει, τον τριχωτό και αποκρουστικό δικό μου, επιμένω στην άποψή μου ότι είναι θεϊκής ομορφιάς και τέλος ένα βηματάκι αριστερά ή δεξιά και τα απέφυγες τα σάλια, δεν θέλω να σε βάλω σε κίνδυνο. Πάντα φιλικάΕντάξει καλός είναι αλλά
Εντάξει καλός είναι,αλλά μην κάνετε σαν να βλέπετε πρώτη φορά κωλο στην ζωή σας ρε παιδιά...φτάνει θα πέσουμε από τα σάλια.
πρωτη φορα ακουω οτι οταν μια γυναικα περιμενει περιοδο πρηζεται στο κωλο!!!!Πρησμένη είμαι
Περιμένω περίοδο
Ελα να τον δεις από κοντάπρωτη φορα ακουω οτι οταν μια γυναικα περιμενει περιοδο πρηζεται στο κωλο!!!!
Και anime γουσταρει αλλα πιο πολυ γουσταρει την πουτσα.Αλεξία γουστάρεις anime?
Πως με ξέρεις πως με ξέρειςΚαι anime γουσταρει αλλα πιο πολυ γουσταρει την πουτσα.
μιλαμε για κανονικες πουτσες live.Anime + πούτσα = hentai
Αστεράκι είσαι μανάρι μου.. μόλις έχεις βγει και από το μπάνιο, φρεσκοπλυμένο..Αύριο Τρίτη διαθέσιμη σε δικό μου χώρο στο κέντρο
Διαθέσιμη από της 3 έως της 10
6980111248
Μετά θα έχω περίοδο και θα με χάσετε
Ένα λάθος έκανα .IntimissimiΕίναι τα intimacy Χιπικα εσώρουχα;