Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.268
Δεν έχωΑλεξία σε what's up απαντάς?
Δεν έχωΑλεξία σε what's up απαντάς?
Κωλο???Ζέστη Ζέστη Ζέστη
Αύριο Πέμπτη όμως διαθέσιμη για ραντεβού από της 3 έως 9
Σε δικό μου χώρο στο κέντρο
Για ραντεβού βαιμπερ 6980111248
Τι να κάνει ρε μεγάλε?Αχ ρε Αλεξία ακόμα και στον ύπνο μας τον κωλο σου ονειρευόμαστε. Κάνε κάτι!
Κώλος? Που? Πότε? Πως?Κωλο???
Άλλος Άγιος μας βρήκε... Την ευλογία σας! Βοήθεια μαςΚώλος? Που? Πότε? Πως?
Τι γίνεται με τους κωλομπαραδες την σήμερον ημέρα, έχουν ξεφύγει. Τοίχο τοίχο και φρόνιμα λέμε...Άλλος Άγιος μας βρήκε... Την ευλογία σας! Βοήθεια μας
Οχι και κωλομπαραδες ρε φίλε. Τους ντιντιδες λέμε έτσι στο χωριό μου. Εδώ μιλάμε για γυναικείο ... Ποίημα κιόλας....Τι γίνεται με τους κωλομπαραδες την σήμερον ημέρα, έχουν ξεφύγει. Τοίχο τοίχο και φρόνιμα λέμε...
Τοίχο Τοίχο θα πηγαίνωΤι γίνεται με τους κωλομπαραδες την σήμερον ημέρα, έχουν ξεφύγει. Τοίχο τοίχο και φρόνιμα λέμε...
Να θυμίσω ότι σήμερα δουλεύω
3 με 9 σε δικό μου χώρο στο κέντρο
Για ραντεβού 6980111248
Μόνο βαιμπερ
Κωλο στο μενου;Ο λαός το ζήτησε και θα το εχει
Ααα όχιΚωλο στο μενου;
Τι εε
Εμ... να πώς γίνονται οι παρανοήσεις
Ε....έτσι όπως έγραψες Αλεξία "Ο λαός το ζήτησε και θα το έχει" με φωτό
Φωτογραφία ζήτησε ο λαόςΕ....έτσι όπως έγραψες Αλεξία "Ο λαός το ζήτησε και θα το έχει" με φωτόπίστεψε ο @ riding ότι μπήκε στο μενού .... γιαυτό μίλησα για παρανοήσεις.... εκτός αν μπήκε και παρανόησα εγώ .... και τράκαρε και ο @PavlakisTheKid ... συμφορές στην πόλη φέρνεις κοκόνα Μ
Α.... δεν το διευκρίνισες ... και τα παιδιά σαλέψανε .... όπως τη Μ.Βδομάδα που άλλος φαρμακωνόταν άλλος έπεφτε από το Λ. Πύργο κλπ-κλπ... ε... δώστον να πάει στην ευχή αφού βλέπεις ότι φέρνει χαλασμόΦωτογραφία ζήτησε ο λαός