Δεν ητανε καν σχολιο ενα "ξεπετα"Ο άλλος από το κατσικοχωρι της Πιερίας θικτηκε για αρνητικό σχόλιο στην Αλεξία σαν να ήταν η γυναίκα του ενώ απλά η κοπέλα κάνει την δουλειά της.. εκτός από ιερόδουλη δεν έχει δει ποτέ γυναίκα γυμνή και έγραψε πόσες ανοησίες αγαμιασης και τα βάλατε με τον John 282 που είναι μακράν από τα καλύτερα παιδιά όχι μόνο για τα τοπικα νήματα αλλά σε όλο το σάιτ... ελπίζω να μπήκε μια τάξη τώρα!
Οσοι γραφουμε κατεβατα των κατεβατων για πληροφορηση,θεωρεις πως "θιγομαστε για την ιεροδουλη"
Παπαριδη!Που θα πεις αν εχω ξαναδει γυναικα γυμνη σε ενα σαιτ με πληρωμενο ερωτα;
Ποσο μαλακας εισαι;Εγω εννοειται πως γι αυτο μπαινω εδω μεσα για να δω ακομα περισσοτερες γυμνες γυναικες,εσυ δλδ θες να μας πεις μπαινεις γιατι εισαι ο μεγας γαμικος;
Ουτε εγραψα οτι εγραψα για να υπερασπιστω την Αλεξια,γιατι δεν θεωρω πως χρειαζεται υπερασπιση απο καποιον μας,μια χαρα ειμαι σιγουρος πως τα καταφερνει με τον τροπο της,το εκανα απλα για να υπαρχει η εικονα ολοκληρη για μελοντικο αγωνιστη