Chrys74
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2022
- Like
- 134
- Πόντοι
- 1
Δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις τίποτα.Σαν τη Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική δεν έχει...τα αθηναϊκά προϊόντα
Δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις τίποτα.Σαν τη Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική δεν έχει...τα αθηναϊκά προϊόντα
Θα σου αρεσει η πλουσια ποικιλια και θα σου κακοφανει οταν γυρισεις πισωτα αθηναϊκά προϊόντα
Την περιμενω πως και πως και εγω φυσικα!!Έχω να κάνω μια πρόταση για εμάς τους Αθηναίους.
Να δηλώσουμε πόσοι θέλουμε να συναντήσουμε το κουκλί αυτό αν έρθει Αθήνα.
Να βλέπω παρουσίες παιδιά, μήπως κι τη δελεασουμε να κατέβει.
Άντε ας ξεκινήσουμε
Πρωτος εγώ!!!! Για δύο ωρες
Ελα ,σε περιμενω με λαχταρα!θα κάνω μια βόλτα δοκιμαστική
Καλώς να ορίσεις Αλεξία. Καλοφάγωτα εύχομαι να ειναι (τα αθηναικα προιοντα) .τα αθηναϊκά προϊόντα
αυτό θα ενδιέφερε κάποια που κάνει μόνο αυτό το επάγγελμα. Η Αλεξία που το κάνει part time δε νομίζω να ενδιαφέρεται για αυτό. Δουλεύει 1 ή 2 μέρες την εβδομάδα και αν έχει όρεξη. αλλά όταν δουλεύει είναι γεμάτη (και γαμάτη). επίσης από τα 6 εκ πληθυσμό οι εν δυνάμει πελάτες της είναι συγκλονιστικά λίγοι. Ούτε το 1 % των αντρών. Δηλαδή λιγότεροι από 3000.Ναι αλλα στο λεκανοπέδιο της Αττικής κατοικούν 6 εκατομμύρια ανθρωποι
Κορμάρα....επειδή σας έλειψα
Κρυώνει το κορίτσι...Έρχεται χειμώνας! Θες να μας το πλευριτώσεις;Πολλά φοράς. Να ρθω να αφαιρέσω?
Τι "μωρό" είσαι εσύ!Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
2 ώρες εεε
Κόψε κάτι. Πολλούς έβαλες. 5 Εκατομμύρια να το συζητήσω...Μισή Ελλάδα...Ναι αλλα στο λεκανοπέδιο της Αττικής κατοικούν 6 εκατομμύρια ανθρωποι
Θες να παίξεις "εντός έδρας" ε;Αστε την να έρθει Αθήνα θα της αρέσει πολύ. Εγώ την έχω πάρει Θεσσαλονίκη 2-3φορές αλλά θέλω να την καρφώσω και εδώ σε φουλ πρόγραμμα
E ναι, να δούμε αν είναι καλή και εδώ αν και την τελευταία φορά στο Ρεξ στη μοναστηρίου μου έκανε νερά. Πολύ καλό γαμίσι είχε κάνει στο βεργίνα σε ένα μονό κρεβάτι.Θες να παίξεις "εντός έδρας" ε;
Ναι τα τσογλανια, σε κουτσομπολευουν χυδαιαΩχχχ κάτι διάβασα ότι μιλάτε για εμένα
Τι εννοείς;Έκπληξη;αύριο διαθέσιμη σε δικό μου χώρο ( σε άλλο είδους χώρο )
από της 3 μέχρι 11 σας περιμένω
τηλέφωνο 6980111248