Vangelis73
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2020
- Like
- 348
- Πόντοι
- 21
Πότε θα κατέβεις Αθήνα κουκλάρα μου ; μόνο εδώ θα σε θαυμάζουμε εμείς ;
Μακαρι! Ειμαστε αρκετοι που την περιμενουμε!Πότε θα κατέβεις Αθήνα κουκλάρα μου ; μόνο εδώ θα σε θαυμάζουμε εμείς ;
Δεν μιλας ομορφααπό μουνι
Δεν μιλας ομορφα
Έκανες κλωνοποίηση?από μουνι
Την πεταξες την μαλακεια σου.Από την νεκρα και τις 0 κρητικές για την Αλεξία τελικά πυροτεχνήματα η μεγάλη επιστροφή. Κρίμα
Μπα δεν απάντησε ούτε σε εμένα. Φαντάζομαι ότι το μπλοκάκι για την πρώτη εβδομάδα θα είναι γεμάτοΤελικά έκλεισε κανένας ραντεβού χθες με την Αλεξία; Γτ εγώ που έστειλα βαιμπερ το μεσημέρι με σύνδεσε με Κάιρο.
Γιατί μεγάλε είδες εσύ κριτική ΜΕΤΑ την ανακοίνωση της Αλεξίας ότι θα ξανά κάνει ραντεβού; Εκτός αν το κρατάτε κρυφόΤην πεταξες την μαλακεια σου.
δεν είναι αναγκαστικό κάποιος να γράψει κριτική για εμέναΓιατί μεγάλε είδες εσύ κριτική ΜΕΤΑ την ανακοίνωση της Αλεξίας ότι θα ξανά κάνει ραντεβού; Εκτός αν το κρατάτε κρυφό
εσείς οι νότιοι έχετε υπερπροσφορά. υπερπληθώρα. αφήστε κάτι ποιοτικό και σε εμάς.Αντε Αλεξία θέλουμε και εμείς οι νότιοι να γαμησουμε!!
Ρε φίλε ήθελα να δω απλώς τι γαματε, να πάρω μια ιδέα χαχαεσείς οι νότιοι έχετε υπερπροσφορά. υπερπληθώρα. αφήστε κάτι ποιοτικό και σε εμάς.
Σαν να παχυνες λίγο Αλέξακιαύριο διαθέσιμη 2 με 12 το βράδυ σε δικό μου χώρο
Στα ίδια κιλά είμαιΣαν να παχυνες λίγο Αλέξακι