Lekker
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 693
- Πόντοι
- 86
Αν ειναι για οργιο θα ερθω και εγω με την Μαρκελα και τον σκυλο τηςόργια θα κάνουμε
Αν ειναι για οργιο θα ερθω και εγω με την Μαρκελα και τον σκυλο τηςόργια θα κάνουμε
Αν ειναι για οργιο θα ερθω και εγω με την Μαρκελα και τον σκυλο της
Κ είχα καιρό να τον παίξω...
Επειδή θα κάνω μια επίσκεψη Θεσσαλονίκη λέω να τα πούμε απο κοντά
πότε θα την κάνει την επίσκεψηΕπειδή θα κάνω μια επίσκεψη Θεσσαλονίκη λέω να τα πούμε απο κοντά
Θα σου στέίλω, στο κινητό κανα δυο μέρες πριν για να κανονίσουμεπότε θα την κάνει την επίσκεψη
βαιμπερΚαλημέρα κορίτσι, το τηλέφωνο είναι και για whatsapp ή μόνο viber?
Τι έγινε Αλεξία, εδω τα παιδια δεν θα σε κουράσουν?? Μονο εγω θα σε κουρασω?βαιμπερ
θα παμε σε ψυχολόγο ζευγαριώνΤι έγινε Αλεξία, εδω τα παιδια δεν θα σε κουράσουν?? Μονο εγω θα σε κουρασω?
Η σχέση μας περνάει κρίση
Εγώ το 1ο που θα πω είναι ότι δν δίνεις κωλο. Κ απο κει ξεκίνησαν ολα τα προβλήματαθα παμε σε ψυχολόγο ζευγαριών
κάνεις μπανιστήρι
εγώ θα πω ότι τον έχει μεγάλο για κωλοΕγώ το 1ο που θα πω είναι ότι δν δίνεις κωλο. Κ απο κει ξεκίνησαν ολα τα προβλήματα
κάνεις μπανιστήρι
Εγω παιρνω κωλο γτ την εχω μικρη. Ζηλευεις ανον?κάνεις μπανιστήρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγώ θα πω ότι τον έχει μεγάλο για κωλο
Βρε παπάρα όταν της έβαλα το μπουρι βελαζε σαν αρνί...Εγω παιρνω κωλο γτ την εχω μικρη. Ζηλευεις ανον?
Οταν της ειχα παρει το κωλαρακι δεν εβγαλε αχνα.Βρε παπάρα όταν της έβαλα το μπουρι βελαζε σαν αρνί...
Αλήθεια νομίζεις ότι σε καταλαβαίνει τι έχει στον κώλο της...?
μην μου πεις ότι σου λέει σκίσε με...
Μικροτσουτσουνε κάνε επιμήκυνση μπας και δεις Σωτηρία...
Βαρβάρα βλέπεις πως γαμαν οι πουτσαραδες...?Οταν της ειχα παρει το κωλαρακι δεν εβγαλε αχνα.
Μορφασμοι πονου και ηδονης στην φατσουλα της που ηταν σκετη καυλα.
Οσον αφορα τα προσοντα μου, η αλλη η πατσαβουρα με το τατου καλασνικωφ, τρομαξε και δεν δεχτηκε τα 30 ευρω που τα ειχα στο χερι για να της παρω τον κωλο