Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Σε πάω κι εγώ για σουβλάκια και μπύρες αν θεςστο Άγιο μαμα στην Χαλκιδική θέλω
Σε πάω κι εγώ για σουβλάκια και μπύρες αν θεςστο Άγιο μαμα στην Χαλκιδική θέλω
να κεράσω κουπόνι χάχαΣουβλάκια.
Μπύρες.
Πανηγύρια.
Προσφορές για εσώρουχα.
Κουπόνια 2+1.
Κουπόνια 3+1.
Κουπόνια για Studios.
Διαπραγματεύσεις για παρά φύσιν ερωτικές πράξεις.
Διαπραγματεύσεις για γλωσσόφιλα.
Τελικά όμως δεν μάθαμε αν το κορίτσι "έστρωσε" στο θέμα ορθού προγραμματισμού... έχω μείνει στην εποχή που κανόνιζες για σήμερα... έπερνες απάντηση μετά απο 48ώρες... και τελικά τα ακομπούσες αλλού γιατί το κινητό της ξαφνικά έχανε σήμα για κανένα 2μηνο....
Στειλε μηνυμα να δεις.Σουβλάκια.
Μπύρες.
Πανηγύρια.
Προσφορές για εσώρουχα.
Κουπόνια 2+1.
Κουπόνια 3+1.
Κουπόνια για Studios.
Τελικά όμως δεν μάθαμε αν το κορίτσι "έστρωσε" στο θέμα ορθού προγραμματισμού... έχω μείνει στην εποχή που κανόνιζες για σήμερα... έπερνες απάντηση μετά απο 48ώρες... και τελικά τα ακομπούσες αλλού γιατί το κινητό της ξαφνικά έχανε σήμα για κανένα 2μηνο....
ston αγιο μαμα να την πας απο τα μεγαλυτερα πανηγυρια στην βορειο ελλαδαΘα σε παω γ σουβλάκια κ μπυρα Άμστελ στο επόμενο πανηγύρι
Και νταβατζής και επιχειρηματίας...μπράβο ρε δικέ μου.Αλεξία πέρα την πλάκα αν θέλεις στείλε μου προσωπικό μήνυμα να σου δώσω εκπτωτικό κωδικό να έρθεις στο μαγαζί μου να αγοράσεις εσώρουχα...
Επιφυλάσσομαι ...Στειλε μηνυμα να δεις.
εύχομαι και πρόεδρος της δημοκρατίαςΚαι νταβατζής και επιχειρηματίας...μπράβο ρε δικέ μου.
Αν και είπα δεν θα γράψω κριτική γιατί θα έλεγα λίγο πολύ ότι και οι υπολοιποι. Με την Αλεξία βρέθηκα μερικές φορές. Ας ξεκινήσω από την εμφάνιση : ένα καθημερινό κορίτσι που βλέπεις στο δρόμο η στην παραλία και θες να πας μαζί του. χαμογελαστή από την ώρα που μπήκα στο δωμάτιο. Στο σεξ τυπική δεν έβαλε φωτιά που γράφουν άλλοι. Ακόμα και το τελείωμα στο πρόσωπο την πίεσα να το κάνει ενώ ένας γράφει έπεσε η ίδια στα γόνατα μόνη της. Συμπέρασμα δεν έχει σταθερές υπηρεσίες σε όλους. Τώρα στο θέμα εάν έστρωσε. Το χειμώνα δυσκολεύτηκα να βρεθούμε. Από την άνοιξη και μετά απαντούσε γρήγορα. Σε αυτό όμως που παραμένει ίδια είναι όταν έχει αναδουλειες σου στέλνει η ίδια ποσα μηνύματα μη τυχόν και δεν πας στο ραντεβού. Όταν έχει δουλειά σου ακυρώνει το ραντεβού 2 ώρες πριν ενώ είχε διαλέξει η ίδια την ώρα της συνεύρεσης (2 φορές έγινε). Οπότε για μένα δεν έστρωσε.Σουβλάκια.
Μπύρες.
Πανηγύρια.
Προσφορές για εσώρουχα.
Κουπόνια 2+1.
Κουπόνια 3+1.
Κουπόνια για Studios.
Φωτογραφία αρχείου η live?επειδή είναι πολύ πρωί ακόμα
Για σφαλιάρεςεπειδή είναι πολύ πρωί ακόμα
ελα να μου δώσειςΓια σφαλιάρες
επίσης λάθος σουΑν και είπα δεν θα γράψω κριτική γιατί θα έλεγα λίγο πολύ ότι και οι υπολοιποι. Με την Αλεξία βρέθηκα μερικές φορές. Ας ξεκινήσω από την εμφάνιση : ένα καθημερινό κορίτσι που βλέπεις στο δρόμο η στην παραλία και θες να πας μαζί του. χαμογελαστή από την ώρα που μπήκα στο δωμάτιο. Στο σεξ τυπική δεν έβαλε φωτιά που γράφουν άλλοι. Ακόμα και το τελείωμα στο πρόσωπο την πίεσα να το κάνει ενώ ένας γράφει έπεσε η ίδια στα γόνατα μόνη της. Συμπέρασμα δεν έχει σταθερές υπηρεσίες σε όλους. Τώρα στο θέμα εάν έστρωσε. Το χειμώνα δυσκολεύτηκα να βρεθούμε. Από την άνοιξη και μετά απαντούσε γρήγορα. Σε αυτό όμως που παραμένει ίδια είναι όταν έχει αναδουλειες σου στέλνει η ίδια ποσα μηνύματα μη τυχόν και δεν πας στο ραντεβού. Όταν έχει δουλειά σου ακυρώνει το ραντεβού 2 ώρες πριν ενώ είχε διαλέξει η ίδια την ώρα της συνεύρεσης (2 φορές έγινε). Οπότε για μένα δεν έστρωσε.
Δεν σε έβαλα το μαχαίρι στο λαιμό. Με το πίεση εννοώ στο είπα 2-3 φορές. Από όσα έγραψα αυτό συγκρατήσες;επίσης λάθος σου
δεν πιέζουμε πότε μια κοπέλα να κάνει κάτι χωρίς να το θέλει
γενικά να διευκρινίζεται το τι γράφετε γιατί γίνονται παρεξηγήσεις και δίνονται λάθος πληροφορίεςΔεν σε έβαλα το μαχαίρι στο λαιμό. Με το πίεση εννοώ στο είπα 2-3 φορές. Από όσα έγραψα αυτό συγκρατήσες;
Εδω υπάρχει ένας έρωτας μεγάλοςελα να μου δώσεις
Δεν ενδιαφέρεται φιλεΣε πάω κι εγώ για σουβλάκια και μπύρες αν θες
Εδω υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ενδιαφέρεται φιλε
Πόσο με ξέρεις.
Σίγουρα κάτι υπάρχει εδώ πέρα