You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλεξανδρούπολη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pyrinikos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 331
- Εμφανίσεις 95K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
captainRoger
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ποια κοπέλα είναι αυτές τις μέρες ?
Kostas Leo
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2021
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Παίζει υπάρχει κάτι Αλεξανδρούπολη για να ξεδωσουμε....οτιδήποτε είμαι για λίγες μέρες επισκέπτης στην πόλη.
Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
Νομίζω φίλε κάτι θα βρειςΚαλησπέρα Παίζει υπάρχει κάτι Αλεξανδρούπολη για να ξεδωσουμε....οτιδήποτε είμαι για λίγες μέρες επισκέπτης στην πόλη.
Αλλά σε εμφάνιση δε ξέρω αν...
Kostas Leo
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2021
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Θέλεις να με κατατοπίσει φίλε μ ?Νομίζω φίλε κάτι θα βρεις
Αλλά σε εμφάνιση δε ξέρω αν...
Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
Ούτε που τα θυμάμαι...Πάνε χρόνια τώραΘέλεις να με κατατοπίσει φίλε μ ?
Και επειδή οι σύντροφοι συμπολεμιστες από την Αλεξανδρούπολη, δεν μας ενημερώνουν για το τι παίζει στην περιοχή. Έκανα εγώ εξόρμηση για να δω τι λέει. Πήγα σε δύο μαγαζιά. Στο πρώτο προς Αβάντα πίσω από τις γραμμές, ένα κακάσχημο τραβελι 50+. Με υποδέχθηκε με ένα κορμάκι μέσα στο θεοσκοτεινο σαλόνι, για να μην φαίνονται τα χάλια της. Μεταβολή, χερετισα ευγενικά, με έβρισε στέλνοντας με στο διαολο, της είπα ευγενικά επίσης και εφυγα. Επόμενη στάση studio 23 στην είσοδο της Αμφιτρίτης. Τσατσά εξαιρετικά ευγενική. Μια κοπέλα, η Άννα. Ψηλή, μαύρα μαλλιά και γαλανά ματιά κουκλαρα, με βυζαρες που πιπιλισα αρκετά, κολαρακι σφιχτό και υπέροχο μουνακι αρκετά στενό. Πρόγραμμα 40€ το απλό, 60€ πιπα χωρίς προφυλακτικό 80€ πιπα χωρίς και 69. Πήρα το απλό, όπως πάντα με κοπέλα για πρώτη φορά. Πολύ καλή περιποίηση και προκαταρτικα, αφήνει να παίξεις με το μουνακι της αλλά όχι δάχτυλα μέσα. Λόγοι υγιεινής. Μην είστε βρωμιαριδες,να κάνετε και κανένα μπάνιο πριν. Έχει και ντουζιέρα και πετσέτα. 4.στασεις cowgirl ιεραποστοληκο στα πλάγια και στο 4,οπου και εχυσα στο δεξί της κολομερι. Στήθηκε και τον έφαγε όλο χωρίς να προσπαθεί να κλέψει. Αύριο επίσκεψη στο άλλο μετά το αεροδρόμιο και δεύτερο γύρο με φουλ πρόγραμμα με την Άννα.
Daniellos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Περιμένω ενημέρωση για του αεροδρομίου!!!είσαι μεγάλος παίκτης.Και επειδή οι σύντροφοι συμπολεμιστες από την Αλεξανδρούπολη, δεν μας ενημερώνουν για το τι παίζει στην περιοχή. Έκανα εγώ εξόρμηση για να δω τι λέει. Πήγα σε δύο μαγαζιά. Στο πρώτο προς Αβάντα πίσω από τις γραμμές, ένα κακάσχημο τραβελι 50+. Με υποδέχθηκε με ένα κορμάκι μέσα στο θεοσκοτεινο σαλόνι, για να μην φαίνονται τα χάλια της. Μεταβολή, χερετισα ευγενικά, με έβρισε στέλνοντας με στο διαολο, της είπα ευγενικά επίσης και εφυγα. Επόμενη στάση studio 23 στην είσοδο της Αμφιτρίτης. Τσατσά εξαιρετικά ευγενική. Μια κοπέλα, η Άννα. Ψηλή, μαύρα μαλλιά και γαλανά ματιά κουκλαρα, με βυζαρες που πιπιλισα αρκετά, κολαρακι σφιχτό και υπέροχο μουνακι αρκετά στενό. Πρόγραμμα 40€ το απλό, 60€ πιπα χωρίς προφυλακτικό 80€ πιπα χωρίς και 69. Πήρα το απλό, όπως πάντα με κοπέλα για πρώτη φορά. Πολύ καλή περιποίηση και προκαταρτικα, αφήνει να παίξεις με το μουνακι της αλλά όχι δάχτυλα μέσα. Λόγοι υγιεινής. Μην είστε βρωμιαριδες,να κάνετε και κανένα μπάνιο πριν. Έχει και ντουζιέρα και πετσέτα. 4.στασεις cowgirl ιεραποστοληκο στα πλάγια και στο 4,οπου και εχυσα στο δεξί της κολομερι. Στήθηκε και τον έφαγε όλο χωρίς να προσπαθεί να κλέψει. Αύριο επίσκεψη στο άλλο μετά το αεροδρόμιο και δεύτερο γύρο με φουλ πρόγραμμα με την Άννα.
Και όπως υποσχέθηκα, επίσκεψη σήμερα στο Eros house Νικόλ μετά το αεροδρόμιο. Ο χώρος πεντακάθαρος, όπως αρμόζει σε τέτοια μαγαζιά. Η τσατσά ευγενική. Μια κοπέλα η Ανδριάνα με πρόγραμμα 40€ απλό, 60€ πιπα χωρίς προφυλακτικό 100€ μια ώρα με 2 τελειώματα. Πήρα το απλό γιατί την κοπέλα δεν την ήξερα. Η κοπέλα, γύρο στα 30 όμορφη σχετικά ψηλή με μαύρα μαλλιά και κάστανα ματιά. Στο κρεβάτι δεν λέει και πολλά. Διεκπεραίωτικη στο σεξ. Γαμα χυσε φεύγα. Δεν αφήνει να παίξεις με το μουνακι δεν κάνει καθόλου προκαταρκτικα. Πέρασμα καποτας και πιπα κατευθείαν με το που έβγαλε το βρακι. 4 στάσεις cow girl, reverse cow girl, ιεραποστολικο και στα 4. Τον έφαγε τίμια χωρίς να κλέβει. Αν και στα cow girl κουραστικε γρήγορα Και έμεινα μοναχός να σπρώχνω πάνω κάτω και εμένα και αυτή. Καλό γαμηση, αλλά όχι για 40€. Ίσος δεν ήταν καλή η ώρα ή δεν γούσταρε με εμένα. Συνοψίζοντας την εξόρμηση μου στην Αλεξανδρούπολη. 3 μαγαζιά όλα από 40€. Ακριβά, αλλά τι να κανουμε. Studio 23,στην Αμφιτρίτη. Πολύ καλό 8/10. Πέρασα πολύ καλά και θα ξαναπάω. Eros house Νικόλ, μετά το αεροδρόμιο. 4/10. Αν και γαμησα καλά και εχυσα. Η κοπέλα ήταν πολύ ψυχρή. Δεν το ευχαριστήθηκα. Θα ξαναπάω μόνο με άλλη κοπέλα. Villa erotica προς Αβάντα. Προσοχή ο σκύλος δαγκώνει. Ούτε τσάμπα. Ούτε να μου έδινε αυτή 40€. Μόνο για πολύ πολύ μερακλήδες, που τον καρφώνουν σε ότι τρύπα βρουν. Αυτάαα. Και καλά γαμησια.
Daniellos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Άρα φουλ για Αμφιτρίτη...ΕυχαριστούμεΚαι όπως υποσχέθηκα, επίσκεψη σήμερα στο Eros house Νικόλ μετά το αεροδρόμιο. Ο χώρος πεντακάθαρος, όπως αρμόζει σε τέτοια μαγαζιά. Η τσατσά ευγενική. Μια κοπέλα η Ανδριάνα με πρόγραμμα 40€ απλό, 60€ πιπα χωρίς προφυλακτικό 100€ μια ώρα με 2 τελειώματα. Πήρα το απλό γιατί την κοπέλα δεν την ήξερα. Η κοπέλα, γύρο στα 30 όμορφη σχετικά ψηλή με μαύρα μαλλιά και κάστανα ματιά. Στο κρεβάτι δεν λέει και πολλά. Διεκπεραίωτικη στο σεξ. Γαμα χυσε φεύγα. Δεν αφήνει να παίξεις με το μουνακι δεν κάνει καθόλου προκαταρκτικα. Πέρασμα καποτας και πιπα κατευθείαν με το που έβγαλε το βρακι. 4 στάσεις cow girl, reverse cow girl, ιεραποστολικο και στα 4. Τον έφαγε τίμια χωρίς να κλέβει. Αν και στα cow girl κουραστικε γρήγορα Και έμεινα μοναχός να σπρώχνω πάνω κάτω και εμένα και αυτή. Καλό γαμηση, αλλά όχι για 40€. Ίσος δεν ήταν καλή η ώρα ή δεν γούσταρε με εμένα. Συνοψίζοντας την εξόρμηση μου στην Αλεξανδρούπολη. 3 μαγαζιά όλα από 40€. Ακριβά, αλλά τι να κανουμε. Studio 23,στην Αμφιτρίτη. Πολύ καλό 8/10. Πέρασα πολύ καλά και θα ξαναπάω. Eros house Νικόλ, μετά το αεροδρόμιο. 4/10. Αν και γαμησα καλά και εχυσα. Η κοπέλα ήταν πολύ ψυχρή. Δεν το ευχαριστήθηκα. Θα ξαναπάω μόνο με άλλη κοπέλα. Villa erotica προς Αβάντα. Προσοχή ο σκύλος δαγκώνει. Ούτε τσάμπα. Ούτε να μου έδινε αυτή 40€. Μόνο για πολύ πολύ μερακλήδες, που τον καρφώνουν σε ότι τρύπα βρουν. Αυτάαα. Και καλά γαμησια.
ARKAS225
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
Θα πάω Αλεξανδρούπολη μετά τις εκλογές ( και πριν Κομοτηνή ) για μια υποχρέωση.Και όπως υποσχέθηκα, επίσκεψη σήμερα στο Eros house Νικόλ μετά το αεροδρόμιο. Ο χώρος πεντακάθαρος, όπως αρμόζει σε τέτοια μαγαζιά. Η τσατσά ευγενική. Μια κοπέλα η Ανδριάνα με πρόγραμμα 40€ απλό, 60€ πιπα χωρίς προφυλακτικό 100€ μια ώρα με 2 τελειώματα. Πήρα το απλό γιατί την κοπέλα δεν την ήξερα. Η κοπέλα, γύρο στα 30 όμορφη σχετικά ψηλή με μαύρα μαλλιά και κάστανα ματιά. Στο κρεβάτι δεν λέει και πολλά. Διεκπεραίωτικη στο σεξ. Γαμα χυσε φεύγα. Δεν αφήνει να παίξεις με το μουνακι δεν κάνει καθόλου προκαταρκτικα. Πέρασμα καποτας και πιπα κατευθείαν με το που έβγαλε το βρακι. 4 στάσεις cow girl, reverse cow girl, ιεραποστολικο και στα 4. Τον έφαγε τίμια χωρίς να κλέβει. Αν και στα cow girl κουραστικε γρήγορα Και έμεινα μοναχός να σπρώχνω πάνω κάτω και εμένα και αυτή. Καλό γαμηση, αλλά όχι για 40€. Ίσος δεν ήταν καλή η ώρα ή δεν γούσταρε με εμένα. Συνοψίζοντας την εξόρμηση μου στην Αλεξανδρούπολη. 3 μαγαζιά όλα από 40€. Ακριβά, αλλά τι να κανουμε. Studio 23,στην Αμφιτρίτη. Πολύ καλό 8/10. Πέρασα πολύ καλά και θα ξαναπάω. Eros house Νικόλ, μετά το αεροδρόμιο. 4/10. Αν και γαμησα καλά και εχυσα. Η κοπέλα ήταν πολύ ψυχρή. Δεν το ευχαριστήθηκα. Θα ξαναπάω μόνο με άλλη κοπέλα. Villa erotica προς Αβάντα. Προσοχή ο σκύλος δαγκώνει. Ούτε τσάμπα. Ούτε να μου έδινε αυτή 40€. Μόνο για πολύ πολύ μερακλήδες, που τον καρφώνουν σε ότι τρύπα βρουν. Αυτάαα. Και καλά γαμησια.
Υπάρχει μέσο για τα μέρη εκεί ; Θα μπορούσες λίγο να με βοηθήσεις στο πως να πάω κατά εκεί ευκολότερα. Περνώ ταξί , πάω αεροδρόμιο , μετά ; Ευχαριστώ πολύ.
Το ποιο εύκολο είναι να έχεις αυτοκίνητο. Αλλιώς με την αστική συγκοινωνία. Υπαρχή εφαρμογή του Δήμου για το ποιο λεωφορείο πάει που και πότε. Θα έχεις όμως πολύ αναμονή. Μετά να γράψεις εντυπώσεις. Να ξέρουμε τι παίζει.Θα πάω Αλεξανδρούπολη μετά τις εκλογές ( και πριν Κομοτηνή ) για μια υποχρέωση.
Υπάρχει μέσο για τα μέρη εκεί ; Θα μπορούσες λίγο να με βοηθήσεις στο πως να πάω κατά εκεί ευκολότερα. Περνώ ταξί , πάω αεροδρόμιο , μετά ; Ευχαριστώ πολύ.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
Άμα πάρω ταξί ;Το ποιο εύκολο είναι να έχεις αυτοκίνητο. Αλλιώς με την αστική συγκοινωνία. Υπαρχή εφαρμογή του Δήμου για το ποιο λεωφορείο πάει που και πότε. Θα έχεις όμως πολύ αναμονή. Μετά να γράψεις εντυπώσεις. Να ξέρουμε τι παίζει.
Πάω για σεζόν Σαμοθράκη φέτος βλέπεις και θέλω να μου κάνω δώρο ένα γαμησι πριν με γαμήσουν στη δουλειά.
Προφανώς θα γράψω.
Θα δώσεις κάνα 30αρι να σε πάει να σε περιμένει και να σε γυρίσει. Καλητερα να ρήξεις ένα γαμηση ακόμα.Άμα πάρω ταξί ;
Πάω για σεζόν Σαμοθράκη φέτος βλέπεις και θέλω να μου κάνω δώρο ένα γαμησι πριν με γαμήσουν στη δουλειά.
Προφανώς θα γράψω.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
Ωραίος. Μια ερώτηση ακόμα , άμα τον πω να με αφήσει στο αεροδρόμιο μετά μπορώ να το βρω εύκολα με τα πόδια ;Θα δώσεις κάνα 30αρι να σε πάει να σε περιμένει και να σε γυρίσει. Καλητερα να ρήξεις ένα γαμηση ακόμα.
Υπολόγισε ότι από το αεροδρόμιο φίλε μου, είναι 5-8 χιλιόμετρα τα δύο studio. Άρα θες 2-3 ώρες περπάτημα πήγαινε έλα. Με αμάξι είναι 5 λεπτά. Δεν θα είμαι και εγώ Αλεξανδρούπολη να σε πήγαινα. Αν κανένας άλλος συναγωνιστής που θα διαβάσει το ποστ μπορεί, ας βοηθήσει.Ωραίος. Μια ερώτηση ακόμα , άμα τον πω να με αφήσει στο αεροδρόμιο μετά μπορώ να το βρω εύκολα με τα πόδια ;
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
Ευχαριστώ πολύ ! Ωραίος !Υπολόγισε ότι από το αεροδρόμιο φίλε μου, είναι 5-8 χιλιόμετρα τα δύο studio. Άρα θες 2-3 ώρες περπάτημα πήγαινε έλα. Με αμάξι είναι 5 λεπτά. Δεν θα είμαι και εγώ Αλεξανδρούπολη να σε πήγαινα. Αν κανένας άλλος συναγωνιστής που θα διαβάσει το ποστ μπορεί, ας βοηθήσει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 960
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K