kostastsiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Τι έγινε κανείς δε μπαίνει εδώ.
Επιβεβαωνω την αυξηση στο παραβολο. Περασμα χθες απο "eros house" , κοπελα απο Ρουμανια με μπολικα στηθια (οχι παραπανω απο 2) αγνωστου ονοματος. Εγω δεν ...αφου ναι μεν αλλα....αει γεια... ειπα στο τελος και εφυγα. Γιουβαρλακοειδης νταρντανα με flat κωλο ακομα και σε 10 ποντα!
Στο αλλο προς Αβαντα δουλευε η ιδιοκτητρια, ....πρωην ιδιοκτητης.... με επιασε απο το σβερκο και μου ελεγε θα σου γλειψω και τα μπαλακια και το κεφαλακι και αναρωτιομουν τι εχει στο βρακι της/του.... και γενικα που το παει...
Δεν πηγα πουθενα...
Μπα... δεν θα βρεις αγγελίες για την περιοχή! Το Eros έχει φέρει κατά διαστήματα πολύ καλά κομμάτια! Έχω περάσει πολύ καλά κατά καιρούς σ΄αυτό το στούντιο. Έχω όμως καιρό να περάσω από εκεί.Δοκίμασε και πες μας τις εντυπώσεις σου!Καλημέρα στη παρέα της ομορφης Αλεξανδρούπολης. Επαγγελματικές υποχρεώσεις με φέρνουν στα λημέρια σας. Διαβάζω για το studio 23 και Eros. Αξίζουν ρε παιδιά η να ψάξω για καμία αγγελία ;
Έχεις δίκαιο αδερφέ. Πέρασα από το Eros δεν μου άρεσε η Κοπέλα και σηκώθηκα έφυγα να πιω ένα ποτακι. Αγγελίες που ψάχτηκα τίποτα εκτός από κάτι περίεργες αγγελίες αμφιβόλου ποιότητας και δεν το ρίσκαρα. Κρίμα όμως ρε γανωτο. Στο ξενοδοχείο έκανα διακριτικά ερώτηση στον receptionist και επίσης έφαγα τα μούτρα μου. Είναι μεγάλη σχετικά πόλη , να μην έχει κίνηση ο κλάδος; Αμαρτία.....Μπα... δεν θα βρεις αγγελίες για την περιοχή! Το Eros έχει φέρει κατά διαστήματα πολύ καλά κομμάτια! Έχω περάσει πολύ καλά κατά καιρούς σ΄αυτό το στούντιο. Έχω όμως καιρό να περάσω από εκεί.Δοκίμασε και πες μας τις εντυπώσεις σου!