baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
Ωχ αμαν!
Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα!![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ωχ αμαν!
Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα!![]()
![]()
Μην ανησυχεις μωρο μου και ετσι γρηγορα που περνανε οι μερες ουτε θα το καταλαβεις το ποτε θα σου ερθωkalitera ine apla anipomono afti mera :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
mas aresi parea ia afto pername kala![]()
πολυ γελιο ξεκαρδιστηκα
![]()
![]()
Γιατι γελαμε![]()
kalinihta ponakomu onira glika :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Σας καληνυχτιζω εγω!
Καλη συνεχεια!![]()
Μην ανησυχεις μωρο μου και ετσι γρηγορα που περνανε οι μερες ουτε θα το καταλαβεις το ποτε θα σου ερθω![]()
.....
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πολυ καλη η παρεα,αλλα λειπει ο αρχιαγαπουληςmas aresi parea ia afto pername kala
Ναι αλλα εμφανίζεται απρόσμεναΠολυ καλη η παρεα,αλλα λειπει ο αρχιαγαπουλης![]()
Ναι αλλα εμφανίζεται απρόσμενα![]()
Συναισθηματιας θα γινεις απλα, οχι μουνόδουλος ;) ;)
Θα με κολλησεις αγαπουλιασει και θα καψουρευτω την αλεξανδρα![]()
kalos irtes :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ναι αλλα εμφανίζεται απρόσμενα![]()
kalinihta efaristo ia ta luludia. kali xecurasi moromu t leme avrio to vradaki. pola filia :-* :-* :-* :-* :-*Καληνυχταααα μωρο μου, :-* :-* :-* :-* :-* πολλα και καλη βαρδια να εχεις,θα τα πουμε αυριο παλι....
Καληνυχτα και στους συναγωνιστες,καλη συνεχεια....
Υ.Γ. Η φωτο αφιερωμενη σε 'σενα Αλεξανδρα μου![]()
:-* :-* :-* :-* :-*.....
ti kanis moromu :-* :-* :-* :-*Συναισθηματιας θα γινεις απλα, οχι μουνόδουλος ;) ;)
Καλησπέρα αλεξανδρα με την εκφυλη φάτσα σου![]()
![]()
![]()
![]()
Θα με κολλησεις αγαπουλιασει και θα καψουρευτω την αλεξανδρα![]()
γεια σου κωστή!!!! όλα καλά??Την πιο γλυκια Καλησπερα στο μωρο μου![]()
![]()
,τι κανεις? :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μια χαρα φιλαρακι,εσυ ολα καλα?γεια σου κωστή!!!! όλα καλά??