Kostas99
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 4.655
Χαιρεσαι που θα ερθω μωρο μου???Αχ τι εχουν να τραβηξουν ,λεπτο δεν θα παρω τα χερια μου απο πανω τους.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-*
Χαιρεσαι που θα ερθω μωρο μου???Αχ τι εχουν να τραβηξουν ,λεπτο δεν θα παρω τα χερια μου απο πανω τους.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-*
to kaliteromu simio bravo sto moromuΧαιρεσαι που θα ερθω μωρο μου???Αχ τι εχουν να τραβηξουν ,λεπτο δεν θα παρω τα χερια μου απο πανω τους.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Το ξερω μωρο οτι ειναι το πιο δυνατο σου σημειο αλλα εχεις και ενα αλλο πολυ δυνατο ;) ;) ;) ;)...to kaliteromu simio bravo sto moromu
Το ξερω μωρο οτι ειναι το πιο δυνατο σου σημειο αλλα εχεις και ενα αλλο πολυ δυνατο ;) ;) ;) ;)...
Mπραβο μωρο μου,τιποτα δεν σου ξεφευγει... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ke den suaresi moromuMπραβο μωρο μου,τιποτα δεν σου ξεφευγει... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εννοειται πως μου αρεσει μωρο μου.ke den suaresi moromu
moro..........Εννοειται πως μου αρεσει μωρο μου.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εμενα να δειςΚολλησε το πληκτρολογιο μου!!!
ah maresi
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου
Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου Mωρο μου
Εμενα να δεις
Ποιο σου αρεσει μωρο μου????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ah maresi
:-* :-*Κολλησε το πληκτρολογιο μου!!!
ola moromu :-* :-* :-* :-* :-*Ποιο σου αρεσει μωρο μου????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Χαιρομαι μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ola moromu :-* :-* :-* :-* :-*
glikomu
Χαιρομαι μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*