bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.337
- Πόντοι
- 5.916
η οποία ήταν πρώην φραπατζού έτσι???? δηλ. κωμική η κατάσταση στη συγγρούΑπίστευτο!!! Βρίσιμο ήθελε αυτή.
η οποία ήταν πρώην φραπατζού έτσι???? δηλ. κωμική η κατάσταση στη συγγρούΑπίστευτο!!! Βρίσιμο ήθελε αυτή.
Εαν μιλαμε για αλκα!το προηγουμενο ΠΣΚ δεν ειδα καποια να μπουκαρει στα πριβε!θα παω μες τη βδομαδα για δοκιμη και θα ενημερωσω
Ε καλά , τι άλλο θα μπορούσε να είναι?? Πυρηνικός φυσικός??η οποία ήταν πρώην φραπατζού έτσι???? δηλ. κωμική η κατάσταση στη συγγρού
Όντως ; Την είχες πετύχει ;η οποία ήταν πρώην φραπατζού έτσι???? δηλ. κωμική η κατάσταση στη συγγρού
Το μπουκαρισμα απ την υπευθυνη γινεται στο κινκυ , στο αλκα δεν μου χει τυχει ποτε να μπουκαρουνΕαν μιλαμε για αλκα!το προηγουμενο ΠΣΚ δεν ειδα καποια να μπουκαρει στα πριβε!
Στο κινκυ ειδα μια μελαχρινή αδυνατη να κοιταζει στα πριβε αλλα δεν ξερω εαν εμπαινε μεχρι μεσα!Το μπουκαρισμα απ την υπευθυνη γινεται στο κινκυ , στο αλκα δεν μου χει τυχει ποτε να μπουκαρουν
kinky, απλα ετυχε να γραφτει σ αυτο το θρεντΕαν μιλαμε για αλκα!το προηγουμενο ΠΣΚ δεν ειδα καποια να μπουκαρει στα πριβε!
Δεν της έλεγες ,"έλα κι εσύ κούκλα μου να κάνουμε ένα τριολε;" Πάντως μπράβο σας αφού τα περισσότερα πράγματα τα παίρνετε στον χαβαλε, μάλλον νέας ηλικίας θα είστε πολλοί από εσάς. Να προτείνετε στη διεύθυνση να παρακολουθούνται από τις κάμερες μόνο οι χοροί και όταν κάποιος μπαμπεσης πηγαίνει να κατεβάσει ύπουλα το φερμουάρ να μπαίνει η υπεύθυνη μέσα και να του ρίχνει μια γερή ροπαλια στο κεφάλι. Ανώριμη φάση τελείως.Αυτο με την υπευθυνη ισχυει, ειχε μπει και στο δικο μου πριβε μεσα και κοιταζε τι εκανε η κοπελα. Απολυτη ξενερα
Μου τον έπαιζε παλιά εμένα!Όντως ; Την είχες πετύχει ;
κερνας?Ψήνεται κάποιος να πάμε μαζί strip ?
αμα παιζει κερασμα εισοδος, το σκεφτομαι. καθοτι μ εχει παει γαμιωντας το στοιχημα( νοου χομο ομωςκερνας?
επιβεβαιωνω πηγα χτες κατα τις 3:30 , καναπες και υπεροχη παρεα , το δε προσωπικο εξαιρετικο αυτη τη φορα, δε παρατηρησα τα λεγομενα τα παραπανω και εκατσα μεχρι 7:30. επισης ρωτησα και τη γνωστη μου εκει δε μου ειπε κατι τετοιο. αρα η τυχαιο γεγονος ηταν , η ραδιο αρβυλα . Παντως δυστυχως κι αυτο τιγκα σε πιτσιρικαρια ορθια και κοιταζαν το ταβανι, λες και ειναι σε λεοφορειο η συναυλια . αν αυτο το θεωρουν διασκεδαση be my guest αλλα στα 20-30 εχεις πολυ καλυτερα πραγματα να κανεις πιστευω απο το νασαι εκει .Εαν μιλαμε για αλκα!το προηγουμενο ΠΣΚ δεν ειδα καποια να μπουκαρει στα πριβε!
Περίμενες και τίποτα καλύτερο; Τα Ελληνικά σχολεία βγάζουν τελείως απαίδευτους ανθρώπους, που αν τους ρίξεις και κανένα τυράκι τύπου Trannos μέσα στην φάκα, αρχίζουν και θαυμάζουν την Συγγρού και αν δεν έχουν χρήμα για να περάσουν καλύτερα θα βγουν έξω να κάνουν διάφορα για να το βρούνε. Απορώ πως μπορείς και κάθεσαι μέσα σε τόση φασαρία και πληρωνεις ένα σωρό λεφτά, ανέχεσαι τόση καφρίλα και αισθάνεσαι και καλά. Caissa λίγο πιο κάτω ακόμα και καθημερινή και έληξε η υπόθεση.επιβεβαιωνω πηγα χτες κατα τις 3:30 , καναπες και υπεροχη παρεα , το δε προσωπικο εξαιρετικο αυτη τη φορα, δε παρατηρησα τα λεγομενα τα παραπανω και εκατσα μεχρι 7:30. επισης ρωτησα και τη γνωστη μου εκει δε μου ειπε κατι τετοιο. αρα η τυχαιο γεγονος ηταν , η ραδιο αρβυλα . Παντως δυστυχως κι αυτο τιγκα σε πιτσιρικαρια ορθια και κοιταζαν το ταβανι, λες και ειναι σε λεοφορειο η συναυλια . αν αυτο το θεωρουν διασκεδαση be my guest αλλα στα 20-30 εχεις πολυ καλυτερα πραγματα να κανεις πιστευω απο το νασαι εκει .
Eγώ πάντως τον Οκτωβρίο πριν 2 μήνες δηλ.που πέρασα 2 γρήγορες βόλτες δεν την είδα πουθενά...H Μιλένα παλιά γνωστή stripper... Εχει επιστρεψει ,ειναι στο Alca γνωρίζει μηπως κάποιος ;
Αν θυμαμαι καλά καποιος ειχε γραψει αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι ακομη..η αν αυτο π θυμαμαι ειναι πολυ παλιο..
πριν 10 μερες ηταν εκει!κατσαμε αρκετη ωρα μαζι!H Μιλένα παλιά γνωστή stripper... Εχει επιστρεψει ,ειναι στο Alca γνωρίζει μηπως κάποιος ;
Αν θυμαμαι καλά καποιος ειχε γραψει αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι ακομη..η αν αυτο π θυμαμαι ειναι πολυ παλιο..
Ω ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜ........πριν 10 μερες ηταν εκει!κατσαμε αρκετη ωρα μαζι!