Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 414K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.337
Πόντοι
5.916
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
251
Πόντοι
0

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
49
Like
10.971
Πόντοι
6.246
Μάγκες να ρωτήσω αν θυμάται κάποιος, η Μερυ η ξανθιά του γκλάμουρ δουλευε παλια αλκατραζ;

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.295
Πόντοι
3.246
Εαν μιλαμε για αλκα!το προηγουμενο ΠΣΚ δεν ειδα καποια να μπουκαρει στα πριβε!
Το μπουκαρισμα απ την υπευθυνη γινεται στο κινκυ , στο αλκα δεν μου χει τυχει ποτε να μπουκαρουν

Spiros_73

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Like
16.015
Πόντοι
2.256
Το μπουκαρισμα απ την υπευθυνη γινεται στο κινκυ , στο αλκα δεν μου χει τυχει ποτε να μπουκαρουν
Στο κινκυ ειδα μια μελαχρινή αδυνατη να κοιταζει στα πριβε αλλα δεν ξερω εαν εμπαινε μεχρι μεσα!

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.638
Πόντοι
206
Αυτο με την υπευθυνη ισχυει, ειχε μπει και στο δικο μου πριβε μεσα και κοιταζε τι εκανε η κοπελα. Απολυτη ξενερα
Δεν της έλεγες ,"έλα κι εσύ κούκλα μου να κάνουμε ένα τριολε;" Πάντως μπράβο σας αφού τα περισσότερα πράγματα τα παίρνετε στον χαβαλε, μάλλον νέας ηλικίας θα είστε πολλοί από εσάς. Να προτείνετε στη διεύθυνση να παρακολουθούνται από τις κάμερες μόνο οι χοροί και όταν κάποιος μπαμπεσης πηγαίνει να κατεβάσει ύπουλα το φερμουάρ να μπαίνει η υπεύθυνη μέσα και να του ρίχνει μια γερή ροπαλια στο κεφάλι. Ανώριμη φάση τελείως.

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
130
Πόντοι
0
Εαν μιλαμε για αλκα!το προηγουμενο ΠΣΚ δεν ειδα καποια να μπουκαρει στα πριβε!
επιβεβαιωνω πηγα χτες κατα τις 3:30 , καναπες και υπεροχη παρεα , το δε προσωπικο εξαιρετικο αυτη τη φορα, δε παρατηρησα τα λεγομενα τα παραπανω και εκατσα μεχρι 7:30. επισης ρωτησα και τη γνωστη μου εκει δε μου ειπε κατι τετοιο. αρα η τυχαιο γεγονος ηταν , η ραδιο αρβυλα . Παντως δυστυχως κι αυτο τιγκα σε πιτσιρικαρια ορθια και κοιταζαν το ταβανι, λες και ειναι σε λεοφορειο η συναυλια . αν αυτο το θεωρουν διασκεδαση be my guest αλλα στα 20-30 εχεις πολυ καλυτερα πραγματα να κανεις πιστευω απο το νασαι εκει .

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.638
Πόντοι
206
επιβεβαιωνω πηγα χτες κατα τις 3:30 , καναπες και υπεροχη παρεα , το δε προσωπικο εξαιρετικο αυτη τη φορα, δε παρατηρησα τα λεγομενα τα παραπανω και εκατσα μεχρι 7:30. επισης ρωτησα και τη γνωστη μου εκει δε μου ειπε κατι τετοιο. αρα η τυχαιο γεγονος ηταν , η ραδιο αρβυλα . Παντως δυστυχως κι αυτο τιγκα σε πιτσιρικαρια ορθια και κοιταζαν το ταβανι, λες και ειναι σε λεοφορειο η συναυλια . αν αυτο το θεωρουν διασκεδαση be my guest αλλα στα 20-30 εχεις πολυ καλυτερα πραγματα να κανεις πιστευω απο το νασαι εκει .
Περίμενες και τίποτα καλύτερο; Τα Ελληνικά σχολεία βγάζουν τελείως απαίδευτους ανθρώπους, που αν τους ρίξεις και κανένα τυράκι τύπου Trannos μέσα στην φάκα, αρχίζουν και θαυμάζουν την Συγγρού και αν δεν έχουν χρήμα για να περάσουν καλύτερα θα βγουν έξω να κάνουν διάφορα για να το βρούνε. Απορώ πως μπορείς και κάθεσαι μέσα σε τόση φασαρία και πληρωνεις ένα σωρό λεφτά, ανέχεσαι τόση καφρίλα και αισθάνεσαι και καλά. Caissa λίγο πιο κάτω ακόμα και καθημερινή και έληξε η υπόθεση.

Anatolian

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2019
Κριτικές
23
Like
2.303
Πόντοι
2.471
H Μιλένα παλιά γνωστή stripper... Εχει επιστρεψει ,ειναι στο Alca γνωρίζει μηπως κάποιος ;

Αν θυμαμαι καλά καποιος ειχε γραψει αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι ακομη..η αν αυτο π θυμαμαι ειναι πολυ παλιο..

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.337
Πόντοι
5.916
H Μιλένα παλιά γνωστή stripper... Εχει επιστρεψει ,ειναι στο Alca γνωρίζει μηπως κάποιος ;

Αν θυμαμαι καλά καποιος ειχε γραψει αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι ακομη..η αν αυτο π θυμαμαι ειναι πολυ παλιο..
Eγώ πάντως τον Οκτωβρίο πριν 2 μήνες δηλ.που πέρασα 2 γρήγορες βόλτες δεν την είδα πουθενά...

Spiros_73

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Like
16.015
Πόντοι
2.256

πριν 10 μερες ηταν εκει!κατσαμε αρκετη ωρα μαζι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom