Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 411K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.612
Πόντοι
206
Δεν με απασχολούν τίποτα από όλα αυτά, οπότε όχι δε ρώτησα. Δεν πάω να πιάσω γκόμενα από εκεί μέσα.

Έχει πολύ καλύτερα μωρά για να ασχολούμαι μόνο με την Ελληνίδα.
Ούτε θα τρέξω να πάω συγκεκριμένες μέρες για χάρη της.
Πριν από λίγο καιρό υπήρχε πάλι Αλβανός μέσα στο ίδιο thread που διαφήμιζε το Alcatraz και εκδήλωνε το ίδιο μίσος. Μπορεί να είναι ακόμα και ο ίδιος ο xenitemenos με διαφορετικό nickname. Σας βαρέθηκε και ο Θεός ο ίδιος ακόμα εδώ μέσα, άντε τραβάτε στις δουλειές σας και αφήστε μας ήσυχους.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.128
Πόντοι
206
Πριν από λίγο καιρό υπήρχε πάλι Αλβανός μέσα στο ίδιο thread που διαφήμιζε το Alcatraz και εκδήλωνε το ίδιο μίσος. Μπορεί να είναι ακόμα και ο ίδιος ο xenitemenos με διαφορετικό nickname. Σας βαρέθηκε και ο Θεός ο ίδιος ακόμα εδώ μέσα, άντε τραβάτε στις δουλειές σας και αφήστε μας ήσυχους.
Τουρκοσπορε όταν μιλάνε οι άλλοι εσύ τουμπεκί.
Αλβανό να πεις τα φιλαράκια σου.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.612
Πόντοι
206
Τουρκοσπορε όταν μιλάνε οι άλλοι εσύ τουμπεκί.
Αλβανό να πεις τα φιλαράκια σου.
Εντάξει κατάλαβα, μπορεί να είσαι κανένας ψυχικά διαταραγμένος ντόπιος με μπόλικη επιθετικότητα. Και σε άλλες σου αναρτήσεις βρίζεις ασύστολα. Κάθε λογής ψυχικά ανισόρροπα και διεστραμμένα άτομα κυκλοφορούν εδώ μέσα, αλλά ευτυχώς δεν είναι όλοι οι παίκτες του bou έτσι.

chriskas1234

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
0
καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση θελω να παω με γκομενακι το οποι ογουσταρει στριπ κλαμ και ετσι δωστε μου τα φωτα σας οσοι ξερετε πηγαινω 1-2 φορες τον χρονο και οταν παιρνω χωρο ειναι ο απλο ο σπεσιαλ τι διαφορα εχει ; επισης μπορω να παω με την κοπελια για χωρο πριβε δλδ να μας χωρευει μια κοπελα και στους 2 ; ευχαριστω

Galliardo

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καμια σοβαρη ενημερωση για αλκατραζ θα εχουμε?

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.128
Πόντοι
206
καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση θελω να παω με γκομενακι το οποι ογουσταρει στριπ κλαμ και ετσι δωστε μου τα φωτα σας οσοι ξερετε πηγαινω 1-2 φορες τον χρονο και οταν παιρνω χωρο ειναι ο απλο ο σπεσιαλ τι διαφορα εχει ; επισης μπορω να παω με την κοπελια για χωρο πριβε δλδ να μας χωρευει μια κοπελα και στους 2 ; ευχαριστω
Ο απλός είναι 10ευρω, ίσως βγάλει σουτιέν, ίσως όχι, ένα τραγούδι σου χορεύει.
Μετά πας στα 20€ και μετά στο prive με 50€. Στο prive,θα στον παίξει λίγο, θα χουφτωσεις λίγο παραπάνω κλπ.

Μια χαρά μπορείς να πας και με την φίλη σου μαζί και να κάνετε χορό παρέα με χορεύτρια.

• Like
Αντιδράσεις: Eros82

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
1.954
Πόντοι
4.180
10 ουσιαστικα δεν υπαρχει, θα ξενερωσει που το προτεινες
20 δε θα βγαλει τιποτε, και μαλλον δε θα πιασεις τιποτε. Ουτε καν ολοκληρο τραηουδι
50 κανα 8 με 10 λεπτα, θα πιασεις δε θα στον παιξει ουτε στα ονειρα σου

Αυτα για αλκα.
Αλλου ισχυουν αλλα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.198
Πόντοι
3.786
20 δε θα βγαλει τιποτε, και μαλλον δε θα πιασεις τιποτε. Ουτε καν ολοκληρο τραηουδι

Αυτα για αλκα.
Αλλου ισχυουν αλλα
Οπότε μόνο για τα shows αξίζει αυτό το μαγαζί,για να παίρνεις μάτι τις μουνάρες.Καθόλου vfm κατά τα άλλα.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.612
Πόντοι
206
Οπότε μόνο για τα shows αξίζει αυτό το μαγαζί,για να παίρνεις μάτι τις μουνάρες.Καθόλου vfm κατά τα άλλα.
Ακριβώς αυτό, εκτός και αν έχεις να αμολάς πάκα χαρτονομίσματα και είσαι γνωστός πελάτης. Αν σου περισσεύουν δώσε 150 για 4 ποτά και 250 για μια ώρα κάπου αλλού που δεν είναι κλειστός ο κύκλος, να το ευχαριστηθείς

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
341
Πόντοι
21

Αυτα για αλκα.
Αλλου ισχυουν αλλα
Για ζευγάρια στο Αλκα είναι επί 2 δηλαδή 100 μίνιμουμ είναι το μοναδικό μαγαζί που στα ζευγάρια χρεώνει δίπλα άρα συμφέρει άλλου για ζευγαρωμένους...

chriskas1234

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
0
Για ζευγάρια στο Αλκα είναι επί 2 δηλαδή 100 μίνιμουμ είναι το μοναδικό μαγαζί που στα ζευγάρια χρεώνει δίπλα άρα συμφέρει άλλου για ζευγαρωμένους...
εχεις να προτεινεις κατι ;; να ξερω και εγω μην ειμαι στα τυφλα επισης το προγραμμα στο πριβε με την γκομενα και την χορευτρια τι εχει ;;ευχαριστω

JiBdr

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Πήγα τις προάλλες χάλια . Πήρα απλό χορό μια Ουκρανή και έφυγε στο δίλεπτο . μου λέει no hands να μην ακουμπήσω δλδ . Μετά πήρα prive μια Μπετυ Ουκρανή αν θυμάμαι καλά και μου λέει στα 50 δεν χορεύω πάνω σου μόνο στα 100 . Πολύ χάλια μακριά

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.612
Πόντοι
206
Πήγα τις προάλλες χάλια . Πήρα απλό χορό μια Ουκρανή και έφυγε στο δίλεπτο . μου λέει no hands να μην ακουμπήσω δλδ . Μετά πήρα prive μια Μπετυ Ουκρανή αν θυμάμαι καλά και μου λέει στα 50 δεν χορεύω πάνω σου μόνο στα 100 . Πολύ χάλια μακριά
Σα να έχει πέσει πολύ στρίμωγμα στους χορούς και σε αυτό και στο Kinky τα τελευταία χρόνια, σα να πρέπει να παρακολουθούνται τα πάντα για να μην γίνει κάτι που υπερβαίνει τα όρια και το οποίο πιθανά διώκεται (έλεγε ο άλλος ότι στο Κίνκυ η υπεύθυνη επέβλεπε διαρκώς τους χορούς για να μην μείνει κάποιο σημείο του σώματος εκτεθειμένο), σα να προσπαθούν να βγάλουν όσο περισσότερα λεφτά γίνεται σχεδόν από το τίποτα, (δηλαδή ακόμα και τους πελάτες που πηγαίνουν για έναν απλό VIP χορό κοιτάζουν μάλλον να τους ξεζουμίσουν για να βγάλουν όσα πιο πολλά λεφτά γίνεται), γενικά τα πράγματα δεν τα βλέπω καθόλου καλά από καμία άποψη.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
1.954
Πόντοι
4.180
Σα να έχει πέσει πολύ στρίμωγμα στους χορούς και σε αυτό και στο Kinky τα τελευταία χρόνια, σα να πρέπει να παρακολουθούνται τα πάντα για να μην γίνει κάτι που υπερβαίνει τα όρια και το οποίο πιθανά διώκεται (έλεγε ο άλλος ότι στο Κίνκυ η υπεύθυνη επέβλεπε διαρκώς τους χορούς για να μην μείνει κάποιο σημείο του σώματος εκτεθειμένο), σα να προσπαθούν να βγάλουν όσο περισσότερα λεφτά γίνεται σχεδόν από το τίποτα, (δηλαδή ακόμα και τους πελάτες που πηγαίνουν για έναν απλό VIP χορό κοιτάζουν μάλλον να τους ξεζουμίσουν για να βγάλουν όσα πιο πολλά λεφτά γίνεται), γενικά τα πράγματα δεν τα βλέπω καθόλου καλά από καμία άποψη.
Αυτο με την υπευθυνη ισχυει, ειχε μπει και στο δικο μου πριβε μεσα και κοιταζε τι εκανε η κοπελα. Απολυτη ξενερα

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
124
Πόντοι
0
Αυτο με την υπευθυνη ισχυει, ειχε μπει και στο δικο μου πριβε μεσα και κοιταζε τι εκανε η κοπελα. Απολυτη ξενερα
δε μου τυχε ποτε και μου φενεται υπερβολη εχω να παω κανα διμηνο αλλαξε τοσο ?

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
341
Πόντοι
21
Ναι ΤΣΙΡΚΟ επιβεβαιώνω,μπηκε μέσα και ρώταγε περνάτε καλά εδωωω??? ότι να ναι...τιναφτορε

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.229
Πόντοι
3.246
Ναι ΤΣΙΡΚΟ επιβεβαιώνω,μπηκε μέσα και ρώταγε περνάτε καλά εδωωω??? ότι να ναι...τιναφτορε

Υπερβολη ειναι αλλα και ομως γινεται το χαμε πει και πιο παλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom