Ρε παιδια με το να το παιζετε εξυπνοι μεσα απο ενα site που δεν σας ξερει ο αλλος δεν μου λεει τιποτα..
Θυμαμαι παραδειγμα ενος φιλου μου που ετρωγε καρπαζιες στο Δημοτικο, στο Γυμνασιο, στο Λυκειο, ακομα και στο ΤΕΙ και στον Στρατο, αλλα μολις ανακαλυψε το Iντερνετ εγινε και ο πρωτος μαγκας..Ειχε κολλησει σε ενα site και ειχε καπου 10.000 post και ηταν η πρωτη μουρη μεσα σε ολους και ολες εκει μεσα..Αν καποιος του την ελεγε, του αρχιζε τις βρισιες και το στυλ "ξερεις σε ποιον μιλας τωρα" κ.τ.λ.
Εμεις φυσικα που τον ξερουμε απο παιδακι και βλεπαμε τα τραγελαφικα που γραφει πεθαιναμε στα γελια..Ηταν αυτος και μετα ο θεος..
Με λιγα λογια θελω να πω οτι επειδη καποιοι εχουν 100.000 post και αλλοι 10 δεν σημαινει οτι οι μεν ειναι οι πιο εμπειροι και οι αλλοι ειναι οι τελευταιοι, οσον αφορα πραγματικα βιωματα..
Εγω προσωπικα εαν δεν γνωρισω εναν ανθρωπο απο κοντα, ειδικα μεσα απο ενα site, δεν μπορω να εχω γνωμη για το ποιον του. Γι αυτο εφερα και το παραδειγμα του φιλου μου πιο πανω, ο οποιος ακομα κανει τις ιδιες ηλιθιοτητες και εμεις εξακολουθουμε να πεφτουμε κατω απο τα γελια..
Φιλικα παντα