Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Ωραίος!
Για μένα που έφυγα γύρω στις 3, το κλου ήταν το ξεφτύλισμα που έριξε ο DJ σε έναν γαμπρό. Τι είσαι μικροψώλης του έλεγε, τι δεν έχεις αρχίδια του φώναζε (μόνο αυτά που βρήκες για να παντρευτείς), τον έκανε σκουπίδι...
Αυτό είναι λίγο άσχημο
Βασικά σε ξεφτυλιζει
Τεσπά αν το διασκεδάζουν όλα καλά

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Αυτός την είχε πει και σε μια παρέα Ελληνίδων που αρνήθηκαν να ανέβουν στην σκηνή για να εξευτελιστουνε ενώ οι ξένες κατά την άποψη του είναι πιο προχωρημένες. Πολλά λέει γενικά και προσβάλλει τους άλλους και κανείς δεν του έχει πει μέχρι τώρα να δείχνει σεβασμό και να μην λέει πολλά, αλλά αν τα αφεντικά του είναι αδιάφορα ποιος φταίει τελικά; Μόνο για μπάτσελορ, για αδερφές υποτακτικες που γουσταρουν ταπείνωση και για τίποτα παραστρατημενες ντόπιες που δεν τις θέλει κανείς είναι εκεί μέσα.
Καλά εσύ έχεις κόμπλεξ εδώ και μήνες και συνεχώς βρίζεις τον κόσμο που πάει και περνάει καλά εκεί μέσα.
Οι άλλοι που πάνε είναι gay και εσύ είσαι ο αντρακλας;
Κούνα τον κωλο σου τώρα να πέσουν οι καποτες.

Όσο για το παιδί που γράφει ότι δεν παίζουν απλοί χώροι στα 10€, πρέπει να έπεσε στις περιπτώσεις πολύ δυνατών μουνετων με συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Κάθε 3μηνο που πάω, άντε 1 φορά να αρνηθεί απλό χορό κάποιο κορίτσι από όσες δοκιμάζω.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Καλά εσύ έχεις κόμπλεξ εδώ και μήνες και συνεχώς βρίζεις τον κόσμο που πάει και περνάει καλά εκεί μέσα.

Όσο για το παιδί που γράφει ότι δεν παίζουν απλοί χώροι στα 10€, πρέπει να έπεσε στις περιπτώσεις πολύ δυνατών μουνετων με συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Κάθε 3μηνο που πάω, άντε 1 φορά να αρνηθεί απλό χορό κάποιο κορίτσι από όσες δοκιμάζω.
Αν ειμαι εγω το παιδι, οντως κοιταξα να παρω καλα μουνετα. Στο τελος της βραδιας, ομως, πηρα μια σαυρα, κοντη, γλυκο προσωπο, μηδεν βυζι, ετσι για το κλεισιμο. Της λεω ενα δεκαρικο εχω, παμε? μου λεει ''γινεται 20?'' ε, λιγο οτι δεν ειχα υπολογισει καλα και ηταν οντως 20ρικο, λιγο μου το ειπε γλυκά, και πηγα. Θα δεχοταν και με 10 πιστευω. Μπαζο αφου. Αλλα το ζητησε το 20ρικακι και το τσιμπησε. μαλακας αφου))

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Αν ειμαι εγω το παιδι, οντως κοιταξα να παρω καλα μουνετα. Στο τελος της βραδιας, ομως, πηρα μια σαυρα, κοντη, γλυκο προσωπο, μηδεν βυζι, ετσι για το κλεισιμο. Της λεω ενα δεκαρικο εχω, παμε? μου λεει ''γινεται 20?'' ε, λιγο οτι δεν ειχα υπολογισει καλα και ηταν οντως 20ρικο, λιγο μου το ειπε γλυκά, και πηγα. Θα δεχοταν και με 10 πιστευω. Μπαζο αφου. Αλλα το ζητησε το 20ρικακι και το τσιμπησε. μαλακας αφου))
Τι φάση ρε φίλε;
Της ζήτησες χορό και σου ζήτησε τα διπλά;
Η περίεργα μας τα λες και για τα προηγούμενα η οδεύουμε να αμερικανοποιηθουμε και στα στριπ, πράγμα πολύ κακο

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Για να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση επιτέλους, ανακοινώνω ότι έχω πάει μόνο με γυναίκες στην ζωή μου. Όσο για σένα δεν πειράζει, άξιος ο μισθός σου, πάνω από όλα αυτό να θυμάσαι πάντα και ότι εσύ εχεις την ανάγκη μας και όχι εμείς την δική σου.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Εγώ δεν είμαι εμπαθής γιατί άλλη δουλειά κάνω και γι' αυτόν τον λόγο έδινα πάντα στα strip, δεν έπαιρνα από αυτά, απλά ίσως έχω έναν λανθασμένο τρόπο που προσπαθώ να εξηγήσω ότι εκεί μέσα γίνεται ένας απίστευτος αχταρμάς, που συγκεντρώνει και άτομα που συνήθως πηγαίνανε αλλού να διασκεδάσουν, δεν ξέρω που γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ στην ζωή μου. Εξάλλου γνωρίζω είκοσι χρόνια σε αυτά τα πράγματα, ότι τα στριπ σήμερα είναι και αύριο δεν είναι, μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα άρδην και μετά να έρθει κάτι άλλο στο ίδιο μέρος που θα είναι διαφορετικό, οπότε δεν υπάρχει λόγος για έντονα συναισθήματα. Πες μου όμως εσύ αν ζούσες σε ένα ανατολικό κράτος θα έβλεπες ποτέ μέσα σε στριπ να κυκλοφορούν διάφορα ερμαφρόδιτα; Μήπως έχουμε σιχαθεί κάποιοι με το να βλέπουμε κάθε μέρα τόνους από τέτοια σε τηλεόραση, εφημερίδες, αφίσες, ίντερνετ και να τα έχουμε από πάνω και μέσα σε στριπ, που παραδοσιακά ήταν και είναι μέρη για άντρες που γοητεύονται από ωραίες γυναίκες και δεν τις φθονούν όπως κάνουν οι λεγάμενοι; Απλά είναι τα πράγματα δεν το βλέπεις; Και με συγχωρείς πολύ αλλά εγώ που πήγα δεν είδα κορίτσια για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια όπως λες, αλλά είδα ένα πολύ αφιλόξενο και εχθρικό μέρος με περίεργα δρώμενα, όπου και ο dj ακόμα έχει προσβλητικό τόνο. Αυτό είδα.

Τελευταία τροποποίηση:

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
35 το ποτό της κοπέλας ? Όντως ? για πόσα λεπτά περίπου?
10-15λ μαξ. Μετά ζητάει άλλο ποτό ή χορό ή πριβέ ή vip, ανάλογα που θα σε πιάσει.
Δεν ήξερα το κόστος και την πάτησα. Τα λιγότερο ανταποδοτικά χρήματα εκεί.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Όλες ζητάνε 20€ γιατί πάνε να τσιμπήσουν παραπάνω χρήματα.
Όμως όπως είπα και πριν οι περισσότερες δέχονται κανονικά τον απλό χορό στα 10€.
Υπάρχουν όμως μερικά πολύ δυνατά γκομενάκια που τις έχω κόψει, που δεν πάνε για απλό χορό και επίσης δεν αφήνουν να πιάσεις βυζι στα 10€.
Εντάξει, έχει τόσο μουνι εκεί μέσα που στάνταρ θα βρεις κάτι άλλο. Δεν είναι ότι οι μισές δεν κάνουν απλό χορό.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Τι φάση ρε φίλε;
Της ζήτησες χορό και σου ζήτησε τα διπλά;
Η περίεργα μας τα λες και για τα προηγούμενα η οδεύουμε να αμερικανοποιηθουμε και στα στριπ, πράγμα πολύ κακο
Τιποτα μεμπτο, μου τα ζητησε ΠΡΙΝ παμε για χορο, σε φαση ''δε γινεται να παμε για 20 και οχι για 10''?

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Τιποτα μεμπτο, μου τα ζητησε ΠΡΙΝ παμε για χορο, σε φαση ''δε γινεται να παμε για 20 και οχι για 10'''?
Ό,τι αρπάξουνε είναι και δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, είναι και οι καιροί βέβαια πολύ δύσκολοι... Εμένα θα μου άρεσε να είχε ζητήσει μετά tip, τότε θα της τα έδινα και το έχω κάνει στο παρελθόν γιατί το βρίσκω πιο ωραίο και πιο πολιτισμένο.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
Όλες ζητάνε 20€ γιατί πάνε να τσιμπήσουν παραπάνω χρήματα.
Όμως όπως είπα και πριν οι περισσότερες δέχονται κανονικά τον απλό χορό στα 10€.
Υπάρχουν όμως μερικά πολύ δυνατά γκομενάκια που τις έχω κόψει, που δεν πάνε για απλό χορό και επίσης δεν αφήνουν να πιάσεις βυζι στα 10€.
Εντάξει, έχει τόσο μουνι εκεί μέσα που στάνταρ θα βρεις κάτι άλλο. Δεν είναι ότι οι μισές δεν κάνουν απλό χορό.

εχεις χαλασει πανω απο 100Ε εκει μεσα βρε ναυαγιο η' δεν εχεις μια εισαι τσιπης φουκαρας και πας μονο για το ματι ?

κι εμεις παμε στα διαλειμματα για 1 μπυρα εκει μεσα μονο ματι, αλλα τα λεφτα τα σπρωχνουμε σε ολα τα αλλα για μπριζολες φραπεδες κτλ.

θα σαι μπατζετ 50-100Ε και μας ζαλιζεις τα @@ με το Αλκα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
εχεις χαλασει πανω απο 100Ε εκει μεσα βρε ναυαγιο η' δεν εχεις μια εισαι τσιπης φουκαρας και πας μονο για το ματι ?

κι εμεις παμε στα διαλειμματα για 1 μπυρα εκει μεσα μονο ματι, αλλα τα λεφτα τα σπρωχνουμε σε ολα τα αλλα για μπριζολες φραπεδες κτλ.

θα σαι μπατζετ 50-100Ε και μας ζαλιζεις τα @@ με το Αλκα
Μπετοβλακα, τα φράγκα που βγάζω σε 1 μήνα μάλλον δεν τα βλέπεις σε 5μηνο.
Οπότε μην ασχολείσαι με άτομα που δεν ασχολούνται μαζί σου.

Πριν λοιπόν πετάς μαλακιες σε άτομα που δεν ξέρεις, τράβα παίξε το πουλάκι σου.

Επειδή χαλάς 100€ σε κάποιο στριπ δε σε κάνει μάγκα, ούτε φραγκατο.
Αν βέβαια έχεις το μυαλό να το καταλάβεις.

Geococker

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Like
16
Πόντοι
0
παιδια η κοπελα που σκοπευουμε να παντρευτουμε θα κανει το χεν της και αποτι εμαθα θα πανε κ σε αντρικο στριπτιζ, τη σκινικα παιζονται?

ellidorikjr

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
35
Πόντοι
0
Επισκεψη μετα απο πολυ καιρο .... Δεν....αξιζει . και δεν αναφερομαι στις οικονομικες απαιτησεις...για μενα οσα θελουν ζητανε ... αμα εχεις τα δινεις.....
το προβλημα ειναι ο τροπος...δεν υπαρχει παιχνιδι πλεον...εχει χαλασει η εμπειρια....

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.099
Πόντοι
446
παιδια η κοπελα που σκοπευουμε να παντρευτουμε θα κανει το χεν της και αποτι εμαθα θα πανε κ σε αντρικο στριπτιζ, τη σκινικα παιζονται?
Να τη βαλεις να κανει εξετασεις μετα απο 2 βδομαδες για ΣΜΝ για να μην το εχεις αγχος....

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Επισκεψη μετα απο πολυ καιρο .... Δεν....αξιζει . και δεν αναφερομαι στις οικονομικες απαιτησεις...για μενα οσα θελουν ζητανε ... αμα εχεις τα δινεις.....
το προβλημα ειναι ο τροπος...δεν υπαρχει παιχνιδι πλεον...εχει χαλασει η εμπειρια....
Έχουν φύγει όλα τα καλά "χαρτιά"?

crazy bunny

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2021
Κριτικές
31
Like
2.651
Πόντοι
2.471
Χάθηκε η μαγεία του παλιού καλού strip

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456

αφου ειναι τεραστιο και υπεργεματο δεν χρειαζεται να προσπαθησουν για τιποτα, απλα πανε στον επομενο

δεν εισαι εσυ το κουμαντο με τα λεφτα σου, ειναι αυτες, θες? δεν θες? στον επομενο

για μια μπυρα στα ορθια ειναι το μαγαζι

Geococker

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Like
16
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories