Εγώ δεν είμαι εμπαθής γιατί άλλη δουλειά κάνω και γι' αυτόν τον λόγο έδινα πάντα στα strip, δεν έπαιρνα από αυτά, απλά ίσως έχω έναν λανθασμένο τρόπο που προσπαθώ να εξηγήσω ότι εκεί μέσα γίνεται ένας απίστευτος αχταρμάς, που συγκεντρώνει και άτομα που συνήθως πηγαίνανε αλλού να διασκεδάσουν, δεν ξέρω που γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ στην ζωή μου. Εξάλλου γνωρίζω είκοσι χρόνια σε αυτά τα πράγματα, ότι τα στριπ σήμερα είναι και αύριο δεν είναι, μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα άρδην και μετά να έρθει κάτι άλλο στο ίδιο μέρος που θα είναι διαφορετικό, οπότε δεν υπάρχει λόγος για έντονα συναισθήματα. Πες μου όμως εσύ αν ζούσες σε ένα ανατολικό κράτος θα έβλεπες ποτέ μέσα σε στριπ να κυκλοφορούν διάφορα ερμαφρόδιτα; Μήπως έχουμε σιχαθεί κάποιοι με το να βλέπουμε κάθε μέρα τόνους από τέτοια σε τηλεόραση, εφημερίδες, αφίσες, ίντερνετ και να τα έχουμε από πάνω και μέσα σε στριπ, που παραδοσιακά ήταν και είναι μέρη για άντρες που γοητεύονται από ωραίες γυναίκες και δεν τις φθονούν όπως κάνουν οι λεγάμενοι; Απλά είναι τα πράγματα δεν το βλέπεις; Και με συγχωρείς πολύ αλλά εγώ που πήγα δεν είδα κορίτσια για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια όπως λες, αλλά είδα ένα πολύ αφιλόξενο και εχθρικό μέρος με περίεργα δρώμενα, όπου και ο dj ακόμα έχει προσβλητικό τόνο. Αυτό είδα.