Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Καταλαβαίνω τι θα γίνεται στα φανάρια με τους διπλανούς...Δε το κάνω επίτηδες.. όλο μου τη πέφτουνε στο δρόμο και μου αποσπανε τη προσοχή ?
Καταλαβαίνω τι θα γίνεται στα φανάρια με τους διπλανούς...Δε το κάνω επίτηδες.. όλο μου τη πέφτουνε στο δρόμο και μου αποσπανε τη προσοχή ?
...κορίτσι μου γλυκό...μην το βλέπεις έτσι...Άρα το συμπερασμα είναι ότι πρέπει να είμαι στον δρόμο με το αμάξι μου (που μόλις αγόρασα, πείτε μου μεγια ??) , μέχρι να με τρακάρει κάποιος, να του ζητήσω να κάνουμε σεξ (αλλά πρώτα να κόψω αν γυαλίζει το μάτι του), να φύγω και να περιμένω να μου στείλει λεφτά;
και τα γραφεία τι θα κάνουν; Κλέφτες θα γίνουν; ?
Νομίζω ότι χρειάζεσαι καλό δάσκαλο. Εξάλλου, με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις!Παντού είμαι! Εύκολο να με τρακάρεις πάντως έτσι όπως οδηγάω ?
Άρα το συμπερασμα είναι ότι πρέπει να είμαι στον δρόμο με το αμάξι μου (που μόλις αγόρασα, πείτε μου μεγια ??) , μέχρι να με τρακάρει κάποιος, να του ζητήσω να κάνουμε σεξ (αλλά πρώτα να κόψω αν γυαλίζει το μάτι του), να φύγω και να περιμένω να μου στείλει λεφτά;
και τα γραφεία τι θα κάνουν; Κλέφτες θα γίνουν; ?
Θα σου πω κάτι κι αν δεν σου κάνει πέτα το στα σκουπίδια. Στον χρόνο του ραντεβού, στην δουλειά τους δηλαδή, εάν μπορέσουν να σου πάρουν και 2000€, δεν θα πουν όχι. Εκτός δουλειάς όμως, δεν παύουν να είναι άνθρωποι και έχουν πολλή μεγάλη ανάγκη να το εισπράττουν αυτό. Εσύ απλά της υπενθύμισες ότι και εκτός δουλειάς, δεν παύει να είναι ένα "εργαλείο". Συγχώρα με και πάλι αλλά αυτό είναι τεράστιο φάουλ. Για κόκκινη κάρτα......μπορεί...
...συνήθως όμως...όταν επιστρέφουν στο κωλοχώρι από το οποίο έρχονται...δεν τους φτάνουν οι αναμνηστικές φωτό που έχουν στο κινητό τους...γιατί δεν μπορούν με αυτές να ταϊσουν το παιδί τους...
Αααα ε πες έτσι! Μπερδεύτηκα...κορίτσι μου γλυκό...μην το βλέπεις έτσι...
...το γραφείο ήθελε την κοπέλα 3 βδομάδες...την είχε...
...ήθελε την κοπέλα διαθέσιμη ανα πάσα στιγμή...την είχε...
...ε...μετά τις 3 βδομάδες που την πηδούσαν...(μεταφορικά και κυριολεκτικά)...ήθελε η κοπέλα να ξεσκάσει...να δει ελληνικό νησί...να πάρει αέρα...να βγάλει καμιά φωτό...να φύγει με μερικές ωραίες εικόνες μαζί της...
...και το γραφείο έκανε την δουλειά του...και το κορίτσι...και ο γράφων...
Πες τα αγάπη μου! ??Καλοτάξιδο γλυκιά μου.
Βάλε και κανένα σκόρδο έτσι που είσαι όμορφη.
Μάγκες αφήστε τα λόγια και ξηλωθείτε.
Το κορίτσι πήρε καινούργιο αμάξι.
Εγώ θα κάνω το καθήκον μου ...
καλό και σέξυ μου κορίτσι! μην δίνεις σημασία στα αρσενικά, είναι διπολικές προσωπικότητες που τον περισσότερο καιρό σκέφτονται με τον δεύτερο εγκέφαλό τους που είναι πάντα η καταστροφή τους για πολλά...εσύ θα απολαμβάνεις την ομορφιά σου και την αντρική ανοησία...Τελικά δεν μπορώ να σας ψυχολογήσω εσάς τους άνδρες.. Αν μια κοπέλα έχει όνομα και βάζει τη τιμή της στον θεό, λέτε «άντε με τη πατσαβούρα, το είδε κάποια, η ψωνάρα» κλπ κλπ..
αν μια κοπέλα έχει χαμηλή τιμή, την κλείνετε ραντεβού και της λέτε «εσυ κούκλα μου θα έπρεπε να έχεις την τιμή σου πολύ ψηλά..»
τελικά τι θέλετε από τη ζωή; ??
Με αγάπη πάντα !
Εντάξει και οι γυναίκες τον κάτω εγκέφαλο κοιτάνε...καλό και σέξυ μου κορίτσι! μην δίνεις σημασία στα αρσενικά, είναι διπολικές προσωπικότητες που τον περισσότερο καιρό σκέφτονται με τον δεύτερο εγκέφαλό τους που είναι πάντα η καταστροφή τους για πολλά...εσύ θα απολαμβάνεις την ομορφιά σου και την αντρική ανοησία...
Μια γυναίκα όμορφη έχει το 50% του κόσμου, αν έχεις και το άλλο 50%...εξυπνάδα....
Τσίμπα....
οι γυναίκες κοιτάνε χαμηλά είναι η αλήθεια, αλλά κατά την τσέπη, όχι τον δεύτερο εκέφαλο!Εντάξει και οι γυναίκες τον κάτω εγκέφαλο κοιτάνε...
...φίλε δεν ξέρω από κάρτες...κίτρινες κόκκινες και μπλε...sorry...Θα σου πω κάτι κι αν δεν σου κάνει πέτα το στα σκουπίδια. Στον χρόνο του ραντεβού, στην δουλειά τους δηλαδή, εάν μπορέσουν να σου πάρουν και 2000€, δεν θα πουν όχι. Εκτός δουλειάς όμως, δεν παύουν να είναι άνθρωποι και έχουν πολλή μεγάλη ανάγκη να το εισπράττουν αυτό. Εσύ απλά της υπενθύμισες ότι και εκτός δουλειάς, δεν παύει να είναι ένα "εργαλείο". Συγχώρα με και πάλι αλλά αυτό είναι τεράστιο φάουλ. Για κόκκινη κάρτα...
Ξέρεις πόσο κοντά είναι η τσέπη με το φερμουάρ;οι γυναίκες κοιτάνε χαμηλά είναι η αλήθεια, αλλά κατά την τσέπη, όχι τον δεύτερο εκέφαλο!
ξέρω πως η τσέπη ανοίγει το φερμουάρ αν είσαι άντρας και το αντίθετο αν είσαι γυναίκα, τ άλλα λεπτομέρειες φίλτατεΞέρεις πόσο κοντά είναι η τσέπη με το φερμουάρ;
Δε το κάνω επίτηδες.. όλο μου τη πέφτουνε στο δρόμο και μου αποσπανε τη προσοχή ?
...μα...και το αμάξι εμείς δεν το πληρώσαμε?!...πάλι θα ξηλωθούμε?!?... ...Καλοτάξιδο γλυκιά μου.
Βάλε και κανένα σκόρδο έτσι που είσαι όμορφη.
Μάγκες αφήστε τα λόγια και ξηλωθείτε.
Το κορίτσι πήρε καινούργιο αμάξι.
Εγώ θα κάνω το καθήκον μου ...
Παπαριές. Όσο μεγαλύτερο το περιεχόμενο του φερμουάρ, τόσο περισσότερες πόρτες ανοίγει. Μέχρι και τις μικρές, των θυρίδων των τραπεζών...ξέρω πως η τσέπη ανοίγει το φερμουάρ αν είσαι άντρας και το αντίθετο αν είσαι γυναίκα, τ άλλα λεπτομέρειες φίλτατε
εύχομαι να δικαιωθείς, αλλά μη στεναχωριέσαι, θα σε δω σίγουρα σε κάποια μπουρδελότσαρκα (γιατί δεν θα δικαιωθείς )Παπαριές. Όσο μεγαλύτερο το περιεχόμενο του φερμουάρ, τόσο περισσότερες πόρτες ανοίγει. Μέχρι και τις μικρές, των θυρίδων των τραπεζών...
...μα...και το αμάξι εμείς δεν το πληρώσαμε?!...πάλι θα ξηλωθούμε?!?... ...
...και αν ενημερώσεις τον Glamoura τι θα γίνει?...θα μου κόψουν την......πίστωση??!!...Ρε τσιγκούνη έδωσες €1,000 σε ένα "βλαχάκι" από την Ρώσο-Ουκρανία και τώρα σε πιάσανε τα καβούρια ...
Μία την έχουμε την Σάντρα !!!
Ξηλώσου ρε, αλλιώς θα ενημερώσω τον Γκλάμουρα ...