1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλη η κουβα αλλα εδω πουρα γιοκ....εσυ με ποσους εισαι δεν ειπες?
είμαστε μια τριμελής ομάδα από πεντ-εξι άτομα.......
καλη η κουβα αλλα εδω πουρα γιοκ....εσυ με ποσους εισαι δεν ειπες?
επειδη για να σε ρωτησω σε αλλες κινητοποιησεις δεν εχω επειχηρηματα να σε αντικρουσω
πες μου τι αλλαξε απο τις κινητοποιησεις στην παιδεια?
(μονο σε αυτο απαντα μου)
καθε συντροφος εχει δικαιωμα να λεει ελευθερα τη γνωμη του, αρκει να ειναι σωστη..όσο καθόμαστε στον καναπέ εκεί θα μας γράφουν φίλε........
η μεγαλύτερη αιτία που απέτυχε ο κομμουνισμός είναι η απάθεια του κόσμου για την συμμετοχή στα κοινά και όχι βασικά η ιδεολογία και η πρακτική........
όταν στον λαό υπάρχει ένας εφησυχασμός και απάθεια τότε το κάθε λαμόγιο και δυνάστης οργώνει και παίζει χωρίς αντίπαλο....
διάβασε ενδελεχώς και το ΠΩΣ και από ΠΟΙΟΥΣ συντελέστηκε η Οκτωβριανή Επανάσταση........καλη η κουβα αλλα εδω πουρα γιοκ....εσυ με ποσους εισαι δεν ειπες?
τον έχεις για μαλάκα τον Αλογοσκούφη να πει κράτει στα ενοίκια? τόσους φόρους εισπράττει από αυτά.......
όταν στον λαό υπάρχει ένας εφησυχασμός και απάθεια τότε το κάθε λαμόγιο και δυνάστης οργώνει και παίζει χωρίς αντίπαλο....
εγώ δεν είμαι σύντροφος ψηφοφόρος είμαι..καθε συντροφος εχει δικαιωμα να λεει ελευθερα τη γνωμη του, αρκει να ειναι σωστη..
ναι καλα ενταξει..εγώ δεν είμαι σύντροφος ψηφοφόρος είμαι..
ότι σχέση έχεις εσύ με τον Αλβανό έξω από τα μπουρδέλα της Κολωνού.....ναι καλα ενταξει..
για πες τωρα, τί κοινο εχουν τα συντροφια με τους gay ????
γιατι χανεις την ψυχραιμια σου ρε συ και επιτίθεσαι ??ότι σχέση έχεις εσύ με τον Αλβανό έξω από τα μπουρδέλα της Κολωνού.....
δεν χάνω καμιά ψυχραιμία και σου απάντησα.....γιατι χανεις την ψυχραιμια σου ρε συ και επιτίθεσαι ??
αφου λες οτι εσυ δεν εισαι συντροφι..
για πες λοιπον, τί κοινο εχουν τα συντροφια με τους gay ??
συντροφε αριων, ή κανεις το μαλακα ή τα χεις χαμενα..δεν χάνω καμιά ψυχραιμία και σου απάντησα.....
και τα τρία....συντροφε αριων, ή κανεις το μαλακα ή τα χεις χαμενα..
ενα απ τα τρια..
μάλλον εσένα σου άφησε κουσούρια ο Αλβανός...συντροφε αριων, ή κανεις το μαλακα ή τα χεις χαμενα..
ενα απ τα τρια..
καλά εσένα τα κουσούρια σου τα άφησε ο κομμουνιστής.......και τα τρία....
Την ξέχασες αυτή την επιλογή....
τελικα ευτυχως που δεν ασχολουμαι με ποδοσφαιρικα, γιατι οπως φαινεται ο αλβανος κανει μικροτερη ζημια στο εντερο απ το γαυρο..μάλλον εσένα σου άφησε κουσούρια ο Αλβανός...
τελικα ευτυχως που δεν ασχολουμαι με ποδοσφαιρικα, γιατι οπως φαινεται ο αλβανος κανει μικροτερη ζημια στο εντερο απ το γαυρο..
τα λεπια σ εστειλαν χειρουργειο..
ένα από τα κουσούρια που σου άφησε ο Αλβανός είναι και αμνησία ,,, έκανε ζημιά το καρούμπαλο......τελικα ευτυχως που δεν ασχολουμαι με ποδοσφαιρικα, γιατι οπως φαινεται ο αλβανος κανει μικροτερη ζημια στο εντερο απ το γαυρο..
τα λεπια σ εστειλαν χειρουργειο..
ένα από τα κουσούρια που σου άφησε ο Αλβανός είναι και αμνησία ,,, έκανε ζημιά το καρούμπαλο......