Eπομενως ανετα, ενας ευκαταστατος νεος ,
ο οποιος ειναι φορεας του ΑΙDS και παει με city tour girls οπως του Ζuzana
μπορει ανετα να μεταδωσει τον ιο του ΑΙDS με το στοματικο που θα του κανει η κοπελα
και μετα αυτη να τον μεταφερει στον επομενο πελατη..και στον επομενο..
Υπαρχουν ρε πουσ.. μου ατομα που πληρωνουν για να κανουν στοματικο χωρις προφυλακτικο...
Για την ακρίβεια δεν πληρώνουν- τα περισσότερα ct το έχουν στον στάνταρ εξοπλισμό!
Ρε Τομάσο, ποιο είναι το πρόβλημά σου;
Θέλεις να πάρεις ct και σε τρομάζει η μη σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής;
Τότε μην ξανασχοληθείς με το ζήτημα αφού σε χαλάει...
Ή σε ενοχλεί που άλλοι παίρνουν ct και εσύ για διάφορους λόγους (πχ οικονομικούς) δεν μπορείς και πας να το βγάλεις ξινό και στους άλλους;
Και το άρθρο στα Νέα, το οποίο έχω διαβάζει και εγώ, εστιάζεται στο ακάποτο σεξ, όχι στην πίπα...
Τεσπα, θεωρώ και εγώ μάλλον ανεύθυνο να πηδάμε την κάθε ρουμάνα/ τσέχα/ πολωνέζα/ ουγγαρέζα, να τη φιλάμε με γλώσσα, να της κάνουμε και γλυφομούνι και μετά να ρίχνουμε και ένα χέρι στη γκόμενα ή στη γυναίκα μας...
Το να αρρωστήσω εγώ ή η πουτάνα το καταλαβαίνω διότι εμείς επιλέξαμε να διακινδυνεύσουμε...
Το να το πληρώσει τρίτη, δεν το καταλαβαίνω...
Και μετά υπάρχουν άνθρωποι που δυσανασχετούν με την γκόμενα του Βαρώνου που τον έστειλε όταν έμαθε ότι πηδιόταν με τραβέλια....
Πιο ασφαλής θα ήταν ένας περίπατος στη Βαγδάτη για την κοπέλα...
Αλλά όπως σωστά ειπώθηκε, στην πουτάνα πας και προετοιμασμένος...
Από το πουτανακι της διπλανής πόρτας που στο παίζει παρθένα και κάνεις το λάθος να την πηδηξεις ακάποτα ποιος θα σε σώσει;
Γι' αυτό μάγκες, αν ποτέ σας τύχει γκόμενα που δεν απαιτήσει τη χρήση καπότας, ΜΑΚΡΥΑ...
Και όχι, δεν είστε ο 2ος με τον οποίο πηγαίνει και με τον πρώτο τα χάλασαν μετά από 5 χρόνια σχέσης που ποτέ δεν τον απάτησε....