Νέα

Ακάποτη πίπα: κι αν τελειώσεις στο στόμα της;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georgegrgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 19K
  • Ετικέτες
    cim
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Mε την ακαποτη πιπα μπορεις να κολλησεις AIDS?

Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι αν τελειώσεις με ακάποτο, θα κολλάει το στόμα της κοπέλας (ιερόδουλου ή μη)... ;)
Μάλλον δε σε βοήθησα ε;... :think:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι αν τελειώσεις με ακάποτο, θα κολλάει το στόμα της κοπέλας (ιερόδουλου ή μη)... ;)
Μάλλον δε σε βοήθησα ε;... :think:

Και η ανωριμοτητα συνεχιζεται..

Δεν απορω μετα... πως ειχαμε αυξηση φετος 20% στα κρουσματα ΑΙDS στην Ελλαδα..

Exουμε γεμισει μ....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι προφανως μπορεις να κολλησεις αν υπαρχει πληγη στο στομα της (αν κ υποθετω ρητορικα ρωτας απλα κρουεις τον κωδων γι αλλο θεμα σημερα το οποιο ειναι κ αρκετα σοβαροτερο κ καλα κανεις), μικρες πιθανοτητες αλλα οχι μηδενικες ασε που κ λογικα να το δεις οσοι πιο πολλοι το κανουν ετσι με καποια τοσο αυξανονται κ οι πιθανοτητες να γινει κ αυτο, 
γι αυτην ειναι ακομη πιο επικινδυνο να κολλησει απο καποιον.
το γεγονος οτι υπαρχουν ανθρωποι που κανουν τ οτιδηποτε χωρις προφυλαξη κ με ιεροδουλες κ με κοπελες/ανδρες (για να μιλαμε κ για τα 2 φυλα) που απλα γνωρισαν καποια στιγμη χωρις να σκεφτονται ουτε τη δικη τους υγεια ουτε κ του αλλου προσωπου με το οποιο ισως εχουν μονιμη σχεση.. το αφηνω ασχολιαστο...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Συνάδελφε σχεδόν όλες οι κοπέλες που κάνουν ακάποτο με το που ξεκινάνε ,αν έχουν πρόβλημα,σου λένε να μην χύσεις στο στόμα τους, αν δεν σου πουν τίποτα τότε δεν έχουν πρόβλημα,τώρα αν θα τα καταπιούν ή θα τα φτύσουν είναι δικό τους θέμα.
Εγώ πάντος για να είμαι εντάξει, λίγο πριν χύσω, τις προειδοποιώ κι αυτές πράττουν κατά το δοκούν!!!!!!!!!!!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Δεν απορω μετα... πως ειχαμε αυξηση φετος 20% στα κρουσματα ΑΙDS..

Exουμε γεμισει μ....

Καλά ρε συ μη τα βλέπεις τόσο τραγικά, μια πλάκα κάναμε...
Στο φινάλε-φινάλε αν ανησυχείς τόσο, μην κάνεις ακάποτη. Απλά.
Αν κολλάς AIDS με το ακάποτο; και γιατί μαμά το μωρό μας πίνει Neslac; και to be or not to be; και τ'αρχίδια μου κουνιόντουσαν...
ΕΛΕΟΣ!!! :helpplea:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Συνάδελφε σχεδόν όλες οι κοπέλες που κάνουν ακάποτο με το που ξεκινάνε ,αν έχουν πρόβλημα,σου λένε να μην χύσεις στο στόμα τους, αν δεν σου πουν τίποτα τότε δεν έχουν πρόβλημα,τώρα αν θα τα καταπιούν ή θα τα φτύσουν είναι δικό τους θέμα.
Εγώ πάντος για να είμαι εντάξει, λίγο πριν χύσω, τις προειδοποιώ κι αυτές πράττουν κατά το δοκούν!!!!!!!!!!!!!

Τι σχεση εχει αυτο??   Το αν τελειωνεις η οχι???

Το θεμα ειναι το ακαποτο στοματικο κατα την διαρκεια του.

Εκει μπορει ανετα να σου μεταδωσει/η να της μεταδωσεις τον ιο του Aids..

Eρε μυθοι που υπαρχουν..Αν δεν τελειωσει νομιζει ο αλλος οτι δεν υπαρχει προβλημα.. :headbang:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Τι σχεση εχει αυτο??   Το αν τελειωνεις η οχι???

Το θεμα ειναι το ακαποτο στοματικο κατα την διαρκεια του.

Εκει μπορει ανετα να σου μεταδωσει/η να της μεταδωσεις τον ιο του Aids..

Eρε μυθοι που υπαρχουν..Αν δεν τελειωσει νομιζει ο αλλος οτι δεν υπαρχει προβλημα.. :headbang:

Απευθύνομαι στον συνάδελφο που άνοιξε το thread και έκανε κάποιες ερωτήσεις
και απάντησα ανάλογα.
Περί υγείας και ακάποτου υπάρχει άλλο thread.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Δεν απορω μετα... πως ειχαμε αυξηση φετος 20% στα κρουσματα ΑΙDS στην Ελλαδα..

Exουμε γεμισει μ....

Έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο επί του θέματος;
Πχ στατιστικές, έγκυρες ιατρικές γνώμες κτλ για τους τρόπους μετάδοσης του HIV;

Αν ναι, ευχαρίστως θα τις άκουγα...
Αν όχι, σταμάτα να πανικοβάλεις τον κόσμο και να ηθικολογείς ασύστολα όπως και σε άλλα threads...

Με ελάχιστες εξαιρέσεις όλοι γνωρίζουμε τους κινδύνους...
Μικρότεροι για AIDS, μεγαλύτεροι για ηπατίτιδες και άλλες μολύνσεις- λοιμώξεις, μη θανατηφόρες αλλά οπωσδήποτε επώδυνες...
Η τρομοκράτηση και οι επιστημονοκοφανείς αναλύσεις δεν λύνουν το πρόβλημα...

Και τα κρούσματα aids  έχουν αυξηθεί 20% επειδή η χρήση καπότας έχει πάρει την κατιούσα (και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ακούω ότι πολλές γκόμενες δεν την απαιτούν καν- αρκούνται στο "τελείωσε έξω αν το θυμηθείς") και όχι επειδή το τάδε ct  κάνει OWO...

Διάβασε σωστά τουλάχιστον τα άρθρα που επικαλείσαι...

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
πολυ σωστος ο str81977
τα γκομενακια να φοβαστε μαγκες, ιδιως τα 'καλα' κοριτσια

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Παρατηρω οτι πολλα απο τα city tour girls προσφερουν στους ενθουσιωδεις πελατες ακαποτο στοματικο  :headbang:  (Και ας εχουνε παρει σε καθε πολη δεκαδες ανθρωπους)

Επισης σε πολλα μασατζιδικα υπαρχουν ανθρωποι που ζητανε το ακαποτο και ειναι διατεθιμενοι να πληρωσουν παραπανω!! :headbang:

Κανει ο ενας ακαποτο..(Παιζει κορωνα-γραμματα με το ΑΙDS)

Μπροστα στην super-απολαυση που μυαλο για να σκεφτει..

Κολλαει και ολους τους επομενους (που εχουν τα ιδια μυαλα με αυτον)

Ειναι πραγματικα εγκληματικες αυτες οι νοοτροπιες  (Ηθικολογιες λεει ο αλλος.. :headbang:)

Δεν παιζουμε με τν υγεια.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Λοιπον για να βαλουμε καποια πραματα στη θεση τους.
Οταν σου κανει ακαποτη πιπα η γκομενα ειναι απιθανο να κολλησεις εητζ.Μπορεις να κολλησεις χιλια δυο πραματα,αλλα οχι εητζ για 2 λογους.Πρωτον ο ιος δεν υπαρχει σε ικανοποιητικες ποσοτητες στο σαλιο ωστε να μεταδοθει μεσω της ουρηθρας.Γι αυτο και δεν υπαρχει προβλημα μεταδοσης του ιου οταν φιλας εναν φορεα η οταν χρησιμοποιεις κοινα μαχαιροπηρουνα,ποτηρια κλπ.Σωστα αναφερθηκε οτι αν υπαρχει πληγη,ισως μεταδοθει.Αυτο που δεν αναφερθηκε ειναι οτι ,οι πληγες στο στομα μας ειναι μικροσκοπικες,και δεν εκκρινουν μεγαλη ποσοτητα αιματος,με αποτελεσμα να μην υπαρχει ικανοποιητικη συγκεντρωση ιου ωστε να μολυνει.Γι αυτο το λογο το εητζ δε μεταδιδεται και με τα τσιμπηματα κουνουπιων,καθως η ποσοτητα αιματο ςειναι απειροελαχιστη...Πρακτικα πρεπει να τρεχει πολυ αιμα απο το στομα της γκομενας(του στυλ να χει φαει μπουνια και να της εχουν σπασει τα δοντια....Φυσικα σε τετοιες περιπτωσεις το τελευταιο που τις νοιαζει ειναι να τσιμπουκωσουν το γκομενο τους...
Απο την αλλη η γκομενα διατρεχει πολυ περισσοτερο κινδυνο οταν τσιμπουκωνει ακαποτα,γιατι το σπερμα,μαζι με το αιμα,εχει τις μεγαλυτερες συγκεντρωσεις ιου.Αρα οταν χυνει ενας φορεας σε στομα γκομενας,το πιθανοτερο ειναι οτι η γκομενα θα παει ακλαφτη γιατι ολο και καποια μικροσκοπικη αμυχη θα χει στο στομα της,ειτε απο πλυσιμο δοντιων(η οδοντοβουρτσα δημιουργει αμυχες)ειτε απο πατατακια(μη γελατε το να τρ ως πατατακια δημιουργει αμυχες)ειτε και γω δε ξερω τι...
Παρολαυτα ξαναλεω.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΗΤΖ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ.Η ηπατιτιδα σκοτωνει επισης.Ο ερπης και τα κονδυλωματα σε τυρρανανε μια ζωη και προκαλουν καρκινους.ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΓΚΕΣ

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Eπομενως ανετα,  ενας  ευκαταστατος νεος ,

ο οποιος ειναι φορεας του ΑΙDS και παει με city tour girls οπως του Ζuzana

μπορει ανετα να μεταδωσει τον ιο του ΑΙDS με το στοματικο που θα του κανει η κοπελα

και μετα αυτη να τον μεταφερει στον επομενο πελατη..και στον επομενο.. :headbang:

Υπαρχουν ρε πουσ.. μου ατομα που πληρωνουν για να κανουν στοματικο χωρις προφυλακτικο... :headbang:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπαρχουν ρε πουσ.. μου ατομα που πληρωνουν για να κανουν στοματικο χωρις προφυλακτικο... :headbang:

Εμενα παντως μου αρεσει η ρουλετα και ειδικα η ρωσικη ρουλετα / μεχρι τωρα παντα κερδιζω και συνεχιζω .....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Κατά 20% εκτιμάται ότι έχουν αυξηθεί τα κρούσματα του AIDS στην Ελλάδα σε σχέση με πέρυσι. Τα επίσημα στοιχεία από το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων θα ανακοινωθούν στο τέλος της εβδομάδας, ωστόσο οι ειδικοί ήδη κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας πως ο ιός «χτυπά» ολοένα και νεότερους ανθρώπους.

«Οι νέοι έχουν εφησυχάσει σε ό,τι αφορά τα μέτρα προστασίας, με αποτέλεσμα να παραλείπουν να χρησιμοποιούν προφυλακτικό. Ουσιαστικά, τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες συμπεριφέρονται λες και έχουν ξεχάσει το συγκεκριμένο νόσημα, γι' αυτό και είναι απαραίτητη η ανάγκη ενημέρωσης τόσο των ενηλίκων όσο και των μαθητών» επισημαίνει ο Μάριος Λαζανάς, παθολόγος-λοιμωξιολόγος, διευθυντής του Γ' Παθολογικού Τμήματος και της Μονάδας Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.

Σεξ χωρίς προφυλάξεις όμως κάνει και ο ένας στους τρεις φορείς του ΑΙDS, γεγονός που θέτει τόσο τους ίδιους σε αυξημένο κίνδυνο να κολλήσουν κάποιο νέο ιό με καταστροφικές συνέπειες για την υγεία τους όσο και τους συντρόφους τους, όπως προέκυψε από πρόσφατη πανεπιστημιακή μελέτη που αποκάλυψε η εφημερίδα Τα Νέα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Mια σημαντικη απορια.Ολα αυτα τα κοριτσια που φερνει το Ζuzana  που κανουν ακαποτο στοματικο

και παιρνουν τοσους και τοσους την βδομαδα,δεν θετουν σε κινδυνο την υγεια μας?

(Αλλοι παιρνουν και cum in mouth)

Μετά, πλένουν τα δόντια τους :grin:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
για να διαβασουμε ολοι αυτο.και εγω ειμαι φουλ υπερ του ακαπωτου αλλα και η σοβαροτητα του θεματος ειναι μεγαλη.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316

Συνημμένα

• parnitha2.jpg
    parnitha2.jpg
    177,6 KB · Εμφανίσεις: 84

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
για να διαβασουμε ολοι αυτο.και εγω ειμαι φουλ υπερ του ακαπωτου αλλα και η σοβαροτητα του θεματος ειναι μεγαλη.

Πολλα μπραβο για τον link που παρεθεσες.

Απο τα πιο χρησιμα για την υγεια μας που εχω διαβασει σε αυτο το site. ;)

Ελπιζω να συνετισει ορισμενους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom