alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Αλλος το ειπε ρε στόκετυπε ειχες λεφτα για να σπουδασεις στις ΗΠΑ και δεν ειχες λεφτα για να ζησεις αξιοπρεπως?
Αλλος το ειπε ρε στόκετυπε ειχες λεφτα για να σπουδασεις στις ΗΠΑ και δεν ειχες λεφτα για να ζησεις αξιοπρεπως?
Διαφημιση στην τηλεοραση τυπε,παιρνεις τηλ να μαθεις την ωρα :S :S :Sοι μεγαλοι σε ηλικια ισως
πως σου ηρθε ομως?
υπαρχει ανθρωπος επανω στην υφηλιο που παιρνει τηλ σε 5ψηφιο να μαθει την ωρα :S :S :S
τυπε ειχες λεφτα για να σπουδασεις στις ΗΠΑ και δεν ειχες λεφτα για να ζησεις αξιοπρεπως?
πες ρε φιλε....και κανουν και διαφημηση να παρουμε αυριο να δουμε αν αλλαξε η ωρα :S :S :S :Sυπαρχει ανθρωπος επανω στην υφηλιο που παιρνει τηλ σε 5ψηφιο να μαθει την ωρα :S :S :S
τυπε μας προτρεπουν να ξυπνησουμε στις 03.00 να παρουμε τηλ για την ωρα :S :S :Sπες ρε φιλε....και κανουν και διαφημηση να παρουμε αυριο να δουμε αν αλλαξε η ωρα :S :S :S :S
τι στον πουτσο ξεπλυμα ειναι?
Αλλος το ειπε ρε στόκε
ατάρι μπασκετάκι με τετράγωνη μπάλα σε μπασκέτα που ομοίαζε με ικρίωμα και joystick tomahawk με κόκκινο κουμπάκι..ελεος ρε βανακια...οι μεγαλοι σε ηλικα ειχαμε σπεκτρουμ 8Κ και κομοντορ 64
ελεος ρε βανακια...οι μεγαλοι σε ηλικα ειχαμε σπεκτρουμ 8Κ και κομοντορ 64οι μεγαλοι σε ηλικια ισως
πως σου ηρθε ομως?
τυπε θα σε βαλουν αναμονη κανα τεταρτο να ξεμπλοκαρουν οι γραμμες πρωτα :S :S :Sτυπε εγω θα το κανω....κατι θα ξερουν :S :S :S :S
Ρε πούσυ...φόρτωσέ την στο βαγόνι σου και άσε τα υπαρξιακά με την ηλικία...χόρτασε την μορταδέλα δικέ μου..
τυπε εγω θα το κανω....κατι θα ξερουν :S :S :S :Sτυπε μας προτρεπουν να ξυπνησουμε στις 03.00 να παρουμε τηλ για την ωρα :S :S :S
ελεος ρε βανακια...οι μεγαλοι σε ηλικα ειχαμε σπεκτρουμ 8Κ και κομοντορ 64
Ρε τύπε τι πίνεις?πηγα ενα ρολοι σεικο στην αντιπροσωπεια
60ευρω το σερβις και το ειχαν ενα μηνα :S
Αγιος χωρις αμαρτωλο παρελθον ,δεν υφισταται. Εισαι σε καλο δρομο .
Ρε τύπε τι πίνεις?