Δ
Διαγραμμένο μέλος 202461
Επισκέπτης
Μα πόσο κωμικός.το γαμησαμε
γιατι γλυκύτατη δεν εισαι ειπα καπου ψεμμα?
Μα πόσο κωμικός.το γαμησαμε
γιατι γλυκύτατη δεν εισαι ειπα καπου ψεμμα?
Δεν χαμπαριάζει από τέτοια... Αυτή είναι πάγια τακτική του.Καταρχάς μη λες ψέματα και δίνεις την εντύπωση ότι έχουμε γίνει ξαδελφάκια.
*grabs popcorn*Δεν χαμπαριάζει από τέτοια... Αυτή είναι πάγια τακτική του.
Αύριο μεθαύριο θα μας στέλνει π.μ. για να μας καυχηθεί ότι σας πήδηξε.
Λόγω αλλαγής τεχνικής φύσεως, κάποιοι που είχαν ίδιο όνομα (πχ πολλοί λογαριασμοί με όνομα Kostas στο παλιό site) μετονομάστηκαν σε Kostas(1) Kostas(2) κτλ.
Αν θέλετε αλλαγή στο username σας παρακαλώ απαντήστε εδώ.
ok.Καλημερα μόντς αν μπορει να γίνει αλλαγή σε Koronaki!!!?
Ευχαριστώ.
ok.Σβήστε παρακαλώ το 1 στο όνομά μου. Ευχαριστώ.
Ευχαριστω φιλε μου!!!ok.
ok.
Και γω θέλω αλλαγή σε pipenΛόγω αλλαγής τεχνικής φύσεως, κάποιοι που είχαν ίδιο όνομα (πχ πολλοί λογαριασμοί με όνομα Kostas στο παλιό site) μετονομάστηκαν σε Kostas(1) Kostas(2) κτλ.
καντο h3llraiserΑφου δεν βλεπω προκοπη να επιστρεψω στο Hellraiser76 αν μπορειτε καντε το H@llraiser....
Το σκεφτηκα και αυτο αλλα μου αρεσε καλυτερα το H@llraiser γιατι το παπακι μοιαζει με e....καντο h3llraiser
θα εχει θεματα με το παπι..νομιζω δεν ξερωΤο σκεφτηκα και αυτο αλλα μου αρεσε καλυτερα το H@llraiser γιατι το παπακι μοιαζει με e....
Θα ήθελα αλλαγή ονόματος παρακαλώ...Λόγω αλλαγής τεχνικής φύσεως, κάποιοι που είχαν ίδιο όνομα (πχ πολλοί λογαριασμοί με όνομα Kostas στο παλιό site) μετονομάστηκαν σε Kostas(1) Kostas(2) κτλ.
Εμενα μπα;Το σκεφτηκα και αυτο αλλα μου αρεσε καλυτερα το H@llraiser γιατι το παπακι μοιαζει με e....
Έχω γράψει σε αυτό το post παλαιότερα και μου είχαν αλλάξει όντως το όνομα, έβγαλαν άπλα την παρένθεση με το 2 που υπήρχε. Υποθέτω οτι πολλά μέλη έχουν αυτό το θέμα μετά την τελευταία αλλαγή του site οπότε και γι αυτό ανοιξε το συγκεκριμένο post ή κανω λαθος?