Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
στενοχώρησες τη διοίκηση, σε βλέπω 4ever and everΚαι το δικό μου αν γίνεται είτε σκέτο Hellraiser είτε το παλιό Hellraiser76....
στενοχώρησες τη διοίκηση, σε βλέπω 4ever and everΚαι το δικό μου αν γίνεται είτε σκέτο Hellraiser είτε το παλιό Hellraiser76....
Αποκλειεται τυπε ο Αντι με λατρευει.....στενοχώρησες τη διοίκηση, σε βλέπω 4ever and ever
στο νήμα με τα πολιτικά τα μπινελίκια και τα γαμησοβρισιδια πιάνουν 3 γενιές πίσω και δεν κουνιέται φύλλο τύπε. Μάλλον όπως τα λες θα είναι.Αποκλειεται τυπε ο Αντι με λατρευει.....
Θελεις να πεις τυπε οτι ψαχνουν αφορμη να με σουταρουν;Θα φαρμακωθω!στο νήμα με τα πολιτικά τα μπινελίκια και τα γαμησοβρισιδια πιάνουν 3 γενιές πίσω και δεν κουνιέται φύλλο τύπε. Μάλλον όπως τα λες θα είναι.
θα βάλουμε μαύρο στα αβατάρ για διαμαρτυρία αν γίνει αυτό δεσμεύομαιΘελεις να πεις τυπε οτι ψαχνουν αφορμη να με σουταρουν;Θα φαρμακωθω!
Στεφαν δες με τις ψηφοφοριες τι γινεται γιατι παρολο που ανοιξατε την επεξεργασια παλι δεν μπορουμε να τις αλλαξουμε...Όσοι δεν μετονομαστήκατε είναι επειδή τα ονόματα που ζητήσατε υπάρχουν ήδη.
Πιθανό να επιτρέψουμε αίτηση αλλαγής ονόματος για να μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, με κάποιο όριο (πχ 1 αλλαγή κάθε 6 μήνες). Θα ενημερώσουμε επ' αυτού.
βραχνάς έχεις γίνει σε βλέπω μπάνιοΣτεφαν δες με τις ψηφοφοριες τι γινεται γιατι παρολο που ανοιξατε την επεξεργασια παλι δεν μπορουμε να τις αλλαξουμε...
Το γνωρίζουμε. Θα ενημερώσουμε όταν λυθεί.Στεφαν δες με τις ψηφοφοριες τι γινεται γιατι παρολο που ανοιξατε την επεξεργασια παλι δεν μπορουμε να τις αλλαξουμε...
Πολύ καλή ιδέα. Με περιορισμό όμως για να μη γίνει κατάχρηση. Και 1 αλλαγή το χρόνο καλά είναι νομίζω.Όσοι δεν μετονομαστήκατε είναι επειδή τα ονόματα που ζητήσατε υπάρχουν ήδη.
Πιθανό να επιτρέψουμε αίτηση αλλαγής ονόματος για να μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, με κάποιο όριο (πχ 1 αλλαγή κάθε 6 μήνες). Θα ενημερώσουμε επ' αυτού.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ@safe Έτοιμος.
kαλησπερα θα ηθελα να αλλαξετε το ονομα του raopau σε laslo boloni καθως εχει μπει ο δαιμονας του βαζελου μεσα του.